drithone, e tha dhe xingaro me siper e lal, po po i shtoj dhe une diçka (banale). shoqet/shoket e ngushte/a futne ne Wc pa problem se bashku.... /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Mendoj se mund te jene fare mire; kerkon kulture pike se pari. [/qb]
nese une dhe ti do njiheshim prej kohesh, ndoshta do te besoja per keto te mesipermet, por meqe kemi mik te perbashket vetem AF-ne, s'besoj fare tek thenia juaj!!!!!Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Idealisht,nese konceptin e miqesise se ngushte e respektojme ne graden maksimale,nje femer dhe nje mashkull nuk mund te jene shoke te ngushte kurre . [/qb]
me fal po ne kete rast vuajti goca dhe ti e kritikon po pse ne djemte nuk do te vujme nese do te ishim ne vend te asja vajzes dhe ti thonim te dua nje shoqeje te ngushte gje qe edhe mund te ndodhe pasi te ai njeri ke gjetur shume mbase ke gjetur gjithca ke kerkuar te nje njeri te njejtat parime mendime ..gjithca dhe nuk do qe ta humbesh po do ta kesh pergjithmone dhe pse i thua nje "te dua " te sinqerte mund te humbasesh gjithca si shpjegohet ??? si mund ta kuptojme se edhe ajo mbas nje shoqerie ka arritur si edhe ne ne ne nje dashuri???? gjithsesi une mendoj se pas nje shoqerie kaq te afert mund te lind nje dashuri kaq e paster qe nuk meriton te shkaterrohet dhe te shkatrroje edhe vete shoqerine ...jo pershendes !!!!!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] shume agresiv wowwwwwwwwwwwwww![]()
aq me teper qe juve paskeni qene miq per nje kohe aq te gjate dhe aq me teper qe tjetra vuan(te) per kete dashuri.
Nejse kjo tema nuk eshte per ty personalisht keshtu qe po e le me kaq [/qb]
Fillimisht postuar nga rrushi zemra:
[QB] shok po,pa rene ne dashuri.....por shoke te ngushte joooooooooooo sepse vetvetiu bie brenda....e kam nga eksperienca personale.....
ke te drejte ..ashtu eshte ..edhe pa u futur ne shoqeri kaq te ngushte me nje vajze/djal me qellim se nje dite do ta kesh te dashur ..do te dali vete spontanisht qe nje dite do te ndiesh me shume per te ..do ta kerosh edhe me te ngushte ..do ta kerkosh si te dashur..
eh la douce, dihet qe te gjithe per ekperincat e tyre do flasin sepse perkufizim universal nuk mund te japesh. nqs. mundesh ti atehere ur welcome to enlighten us.Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] E PO C'JA FUSNI KOT JU QE THONI "JO"
ME SIGURI JENI NJEREZ QE KENI SHUME PAK MIQ DHE VESHTIRESI PER TE RUAJTUR NJE MIQESI.
UNE KAM SHOK TE NGUSHTE DHE NJOH SHUME NJEREZ (DJEM OSE VJZA) QE KANE SHOQE OSE SHOKE TE NGUSHTE.
MOS E NGATERRONI GJITHCKA ME EKSPERIENCEN TUAJ PER TE DHENE NJE PERKUFIZIM :smash: [/qb]