Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

moonlight

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Mendoj se mund te jene fare mire; kerkon kulture pike se pari.

personazh

Valoris scriptorum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Mendoj se mund te jene fare mire; kerkon kulture pike se pari. [/qb]
drithone, e tha dhe xingaro me siper e lal, po po i shtoj dhe une diçka (banale). shoqet/shoket e ngushte/a futne ne Wc pa problem se bashku.... /pf/images/graemlins/smile.gif

anabella

Primus registratum

Po, mund te kete nje lidhje te tille. Tamam, ne momentet me te veshtira qe kam kaluar, ai me eshte ndodhur, dhe jo shoqet e mia. Edhe pse ne fillim ai ishte i dashuruar me mua, dhe une kisha dike tjeter, ditem ta kalojme ate pengese per hir te asaj shoqerie te paster qe kemi. Tani une jam e martuar dhe me femije dhe akoma flas me shokun tim te ngushte per cdo gje. Im shoq nuk behet xheloz sepse me respekton dhe e di mire se ku qendron kjo shoqeri.

alpacino

Primus registratum

per mendimin tim po :wave: :thumbsup:

bolonjezja

Primus registratum

une kam dy shoke qe i konsideroj te ngushte dhe me te cilet flas hapur per cdo gje....sure qe ekziston!!!!!! :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

Per sa i perket meshkujve ata jane gati te jene shok te ngushte dhe vetem aq...per nje femer ajo "aq" nuk mjafton... :shrug:

bolonjezja

Primus registratum

nese e ka gjetur ate aq-in,i mjafton qe cke me te .... :devil:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Idealisht,nese konceptin e miqesise se ngushte e respektojme ne graden maksimale,nje femer dhe nje mashkull nuk mund te jene shoke te ngushte kurre . [/qb]
nese une dhe ti do njiheshim prej kohesh, ndoshta do te besoja per keto te mesipermet, por meqe kemi mik te perbashket vetem AF-ne, s'besoj fare tek thenia juaj!!!!!

loaded

Primus registratum

Tani s'diskutohet qe une s'jam ktu ti mbush mendjen te tjereve per mendimet e mia.Une thjesht flas per eksperiencat e mia dhe te njerezve qe me rrethojne.Per aq vizion dhe kontakt qe kam pasur une me boten me ka bere te dal ne ate lloj perfundimi.Po ta lexosh mire them,nese konceptin e miqesise se ngushte e respektojme ne graden maksimale.Ne kuptimin:Ti mund te kesh nje shok te ngushte por s'do ishte kurre si shoqja jote e ngushte.Edhe vice-versa per djemte.Nuk e di a arrij te shpjegohem qarte.
Une ngel i asaj bindjeje pa dyshimin me te vogel.

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] shume agresiv wowwwwwwwwwwwwww :eek:
aq me teper qe juve paskeni qene miq per nje kohe aq te gjate dhe aq me teper qe tjetra vuan(te) per kete dashuri.
Nejse kjo tema nuk eshte per ty personalisht keshtu qe po e le me kaq [/qb]
me fal po ne kete rast vuajti goca dhe ti e kritikon po pse ne djemte nuk do te vujme nese do te ishim ne vend te asja vajzes dhe ti thonim te dua nje shoqeje te ngushte gje qe edhe mund te ndodhe pasi te ai njeri ke gjetur shume mbase ke gjetur gjithca ke kerkuar te nje njeri te njejtat parime mendime ..gjithca dhe nuk do qe ta humbesh po do ta kesh pergjithmone dhe pse i thua nje "te dua " te sinqerte mund te humbasesh gjithca si shpjegohet ??? si mund ta kuptojme se edhe ajo mbas nje shoqerie ka arritur si edhe ne ne ne nje dashuri???? gjithsesi une mendoj se pas nje shoqerie kaq te afert mund te lind nje dashuri kaq e paster qe nuk meriton te shkaterrohet dhe te shkatrroje edhe vete shoqerine ...jo pershendes !!!!!!

markush

Primus registratum

Ne shqipei shum pak gjera ka per te diskutuar me nje shoqe,ne ato pak gjera kryesore eshte seksi keshtu eshte absolutisht e pamundur qe po te jepet mundsia, te mos e konsumosh.Ti themi gjerat sic jan te dashura shoqe

ladouce2005

Primus registratum

E PO C'JA FUSNI KOT JU QE THONI "JO"
ME SIGURI JENI NJEREZ QE KENI SHUME PAK MIQ DHE VESHTIRESI PER TE RUAJTUR NJE MIQESI.
UNE KAM SHOK TE NGUSHTE DHE NJOH SHUME NJEREZ (DJEM OSE VJZA) QE KANE SHOQE OSE SHOKE TE NGUSHTE.
MOS E NGATERRONI GJITHCKA ME EKSPERIENCEN TUAJ PER TE DHENE NJE PERKUFIZIM :smash:

zog

Primus registratum

ti me duket ke dhe femije, apo gaboj, prandaj..........ndryshon pak puna, neqofte se doni te dini te verteten e kesaj pune, midis nje MASHKULLI dhe nje FEMRE, duhet ti merrni te VETEM.

sepse ne shoqeri ka nga te gjitha shembujt, ka dhe njerez qe i ka rrit ujku, ka dhe qe bejn dashuri me qen, me dhi, etj. po masanej çfare nxjerrim nga kjo.

bibla thot qe u marrtu vellai (Adami) me motren (Eva), ngaqe qene VETEM 2, e jo me dy shoke, mendoj sikur dy burra te ishin te vetem, ose dy femra ata jo vetem qe do martoheshin por do te benin dhe femije mgjth se te tille.

pastaj ju harroni qe nje burre dhe gruja e tij, jane dhe shoke ne te njejten kohe.

entelush

Primus registratum

shok po,pa rene ne dashuri.....por shoke te ngushte joooooooooooo sepse vetvetiu bie brenda....e kam nga eksperienca personale.....Tani une kam nje shok te ngushte por une jam e lidhur me nje tjeter....dhe ne fillim te c'do gjeje une mendoja se mund te kishe nje shok te ngushte pa patur gje me te,gaboheni,sepse probabiliteti me i madh eshte se midis nje mashkulli dhe nje femre nuk mund te kete nje miqesi te ngushte,vetem nqs midis tyre ka ndonje te trete qe mund te jete partneri i ndonjerit prej tyre.....NE UNIVERSITET MUA ME DINE TE LIDHUR ME SHOKUN TIM TE NGUSHTE,DHE CUDITEN KUR I THEM SE JAM E LIDHUR ME NJE TJETER...POR TASHME NUK ME BEN PROBLEM SE UNE JAM E QETE DHE AI PO ASHTU....NUK MUND TE JETE NDRYSHE /pf/images/graemlins/wink.gif

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rrushi zemra:
[QB] shok po,pa rene ne dashuri.....por shoke te ngushte joooooooooooo sepse vetvetiu bie brenda....e kam nga eksperienca personale.....

ke te drejte ..ashtu eshte ..edhe pa u futur ne shoqeri kaq te ngushte me nje vajze/djal me qellim se nje dite do ta kesh te dashur ..do te dali vete spontanisht qe nje dite do te ndiesh me shume per te ..do ta kerosh edhe me te ngushte ..do ta kerkosh si te dashur..

Ola_T

Primus registratum

ne teori eshte gje e arritshme, e pse mos te jete. Ne si qenie humane gjithmone kemi njerez rreth nesh..ne pune, ne shkolle, ne lagje. Mos duhet te kemi shok vetem ato qe kemi te dashur. Kemi shoqeri qe nuk kemi/apo kemi patur marrdhenie te tjera pervec atyre shoqerore.
A eshte kjo shoqeri e paster?- kjo eshte pyetja per mua.
Dhe kjo relative. Ka njerez qe rrine shok me ty sepse duan apo mendojn se do arrijn dicka ne te ardhmen, ka te tjere qe thjesht i shkon muhabeti me ty dhe kaq.
Vete nuk kam patur ndonje shok te ngusht (shqiptar) dhe kjo ka qene per ate arsyen e 1..

Ola_T

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] E PO C'JA FUSNI KOT JU QE THONI "JO"
ME SIGURI JENI NJEREZ QE KENI SHUME PAK MIQ DHE VESHTIRESI PER TE RUAJTUR NJE MIQESI.
UNE KAM SHOK TE NGUSHTE DHE NJOH SHUME NJEREZ (DJEM OSE VJZA) QE KANE SHOQE OSE SHOKE TE NGUSHTE.
MOS E NGATERRONI GJITHCKA ME EKSPERIENCEN TUAJ PER TE DHENE NJE PERKUFIZIM :smash: [/qb]
eh la douce, dihet qe te gjithe per ekperincat e tyre do flasin sepse perkufizim universal nuk mund te japesh. nqs. mundesh ti atehere ur welcome to enlighten us.

darma

Primus registratum

Sigurisht qe mund te jene shoke kam patur dhe kam me shume shoke se shoqe e ndjej se mund te shprehem me lirshem me djemt se sa me vajzat pastaj mendoj se duke patur shoke meson me shume se si te jesh ne lartesin e duhur ndaj djemve (nese me kuptoni se c'dua te them meson se si do tu pelqente te vishej nje femer apo se si te sillej e shume te tjera) pra pervec shoqerise ke dhe favore te tjera

beshbossi

Primus registratum

absolutisht jo!!!!!!!!!!!!!

Admir

Forumium maestatis

Sigurisht qe po. Marredheniet shoqerore jane larg terheqjes fizike, larg deshirave te korruptuara. /pf/images/graemlins/smile.gif