Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

atman

Forumium maestatis
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Natyrisht, qe mund te jene dhe biles ne raste te nje shoqerie te tille ka me shume pasterti dhe besnikeri. Pse duhet me patjeter te shikosh femren, apo mashkullin, egziston edhe nje mundesi tjeter, apo jo, te shikosh shoqen apo shokun. Personalisht kam shoqe nga nje jete e tere, me kane besuar intimitete dhe kane mbetur brenda meje, kjo eshte prove qe duhet dhene per te lidhur, forcuar dhe ruajtur nje miqesi, apo shoqeri. Para disa kohesh lexoja nje interviste te njeres prej menaxhereve me te njohura amerikane, dhe thoshte shprehimisht qe karriren time e kane penguar vetem femrat, besoj me shume tek meshkujt. Ketu ka qofte edhe nje therrime vertetesi, sepse te gjithe ne kemi pasur mundesi te shikojme cmire ne syte e shokut, kur bejme nje hap te tille qe na çon me perpara dhe besoj se diçka e njejte ndodh edhe me seksin femer. Femrat e shikojne me me cmire afirmimin e nje shoqeje te tyre se te nje shoku.
Une besoj ne mundesine e nje shoqerie te tille.

GLD

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Para disa viteve nuk mund te thuhet se shok e shoqe kane shoqeri pa qene te lidhur romantikisht ose bf apo gf. Sot ka shume persona qe mbajne shoqeri te forte pa patur relacione, ne te njejten kohe ka edhe njerez me mentalitet te prapambetur apo ata qe quhen "perverts" qe nuk ruajne dot shoqeri pa patur nje relacion me shokun ose shoqen!
:wave: :rockband: :rockband: :rockband: :devil: :angel: :wub:

Xhaferr

Primus registratum

patjeter qe mundet te jene shok, mjafton qe njeri nga te dy te jete gay.
shnet

cukolja

Primus registratum

he pra atman mbushja mendjen ketyre :thumbsup:

cukolja

Primus registratum

ti hirko majmun besoke ne dashurite qe lindin per 4 sek ,e di ti si quhet kjo (dashuri me shikim te pare) e di ti hirko kush eshte semundja me e perhapur e syve (dashuria me shikim te pare)
eshte semundje ajo qe thua ti ooooooooooooooooooooo hirko :smash: jo dashuri
ku ta gjesh te dashurohen njerezit per 4 sek

(ca quan dashuri ti hirko sa here shikon nje femer te bukur :kiss:

bobo

marksist-enverist

pytja bohet, edhe, per ratin kur; don me provu rrobat e reja, ** kan ble /pf/images/graemlins/laugh.gif , para njeri-tjetrit?

-se mket rast..., sdi ca me tthan!(?) :devil:

Ema

Goddes

Nje goc dhe nje cun mund te jene shoke per shume kohe,shoke te ngushte mund te jene edhe,por s'e di sa do zgjaste :rolleyes:

Ca teme /pf/images/graemlins/frown.gif

migena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] sigurisht, une kam plot shoke, qe mund ti them gjera qe ndoshta s;do mund t'ia thoja nje shoqeje [/qb]
Ke shume te derjte jam me te njetin mendim, dhe une kam shoke te ngushte dhe shprehem dhe ndonjehere ndodh qe shprehem me shume tek shoku se sa tek shoqja.

Elvi_7722

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Megi_lovely_girl:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] sigurisht, une kam plot shoke, qe mund ti them gjera qe ndoshta s;do mund t'ia thoja nje shoqeje [/qb]
Ke shume te derjte jam me te njetin mendim, dhe une kam shoke te ngushte dhe shprehem dhe ndonjehere ndodh qe shprehem me shume tek shoku se sa tek shoqja. [/qb]
edhe une jam shume dakort .Por ndonjehere nje shoqeri kaq e ngusht mund te kthehet edhe ne nje lidhje.

migena

Primus registratum

Per mendimin tim nuk mund te kthehet ne lidhje,atehere varet dhe cfare shoku ke me hile apo te sinqerte ne shoqeri,dhe une kam shok dhe e njoh ka 3 vjet pothuajse dhe kurre nuk mbaj mend te bejme fjale te tilla,kurre!Dhe per kete e respektoj vertete dhe i shtrengoj doren.
Per veten time as nuk e mendoj nje gje te tille ndaj shokut te ngushte.

genius

Primus registratum

edhe une mendoje te njejten gje ashtu si disa nga parafolesit, qe kur kalon shume kohe prane nje vajze do te vije nje dite qe djali/vajza te te kerkoje dicka me shume se shoqeri, ne menyre instiktive apo se ajo ndjen nje afersi dhe ndihet e sigurte nga ajo qe e pret pasi e njohin natyren e njeri-tjetrit. ( ndjenjat nuk mund te i kontrollojme pasi jane me te forta se ne /pf/images/graemlins/wink.gif ) :thumbsup:

.... mos u ndjeni te friksuar pasi kjo eshte dhe ndjenja me e paster e dashurise qe mund te lind midis dy te rinjeve :wub:

sweet eda

Primus registratum

ne asnje menyre nese shoqeria eshte reciproke e theksova reciproke meaning qe asgje me shume vec shoqerise, s'besoj se ka vend per ndonje dashuri, ah po jam dakort e dua me gjithe shpirt shokun tim, kur them e dua ,e them ne prizem shoqeror dhe jo ne ate qe mendoni ju!!!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gaxhie:
[qb] Nje goc dhe nje cun mund te jene shoke per shume kohe,shoke te ngushte mund te jene edhe,por s'e di sa do zgjaste :rolleyes:

Ca teme /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Dmth,kur te shikojne me nje shoqe/shok ne nje kafe
Thashethemi i pare eshte:
filluan keta te dy :shrug:
Wrong line!!

Me ka marre malli per shokun tim te ngushte (qe sot nuk jeton me), nga i cili mora (dhe nuk prita kurre me shume) fjale te ngrohta dhe shume perqafime dhe nje vizion per nje bote me te cilter, me te thjeshte. Ve re se mua akoma me pelqen te rrotullohem me djemte, te pi ndonje birre dhe te flas per sport, por me ndodh ne te shumten e rasteve te njihem me meshkuj ne syte e te cileve shoh nje ngulmim per lidhje me varianca te ndryshme por jo miqesi. Le t'ja veme fajin biologjise te themi.

Anes

Primus registratum

Shoqeria midis nje vajze dhe nje djali them se ekziston, dhe mund te ruhet e tille. Persa i perket, kthimit te kesaj shoqerie ne dashuri, them se nuk eshte e mundur, perderisa ka qene nje shoqeri e ngushte, dhe ne ate rast mund te humbet edhe ajo shoqeri dhe respekt qe mund te jet krijuar gjate viteve te shoqerise.
Jam plotesisht dakort qe ekziston shoqeria e ngushte midis nje djali dhe nje vajze, por nuk jam absulutisht dakort qe nje shoqeri e tille mund te kthehet ne dashuri.
Ok se e ngatrrova me shume mendimin me duket... po hajt se e kuptoni ju te forumit :wave:

TIGRI-AL

Primus registratum

Hej o popull besoj se mund te ekzistoje shoqeria midis nje djali dhe nje vajze dhe vetem kaq se e kam jetuar por eshte dhe nje perqindje qe kjo te kthehet ne dashuri pasi dihet qe dashuria vjen pas shoqerise se po ta thuash qe ne te dy njihemi etj,etj dhe pse nuk e thellojme me tej duke e ditur se njohim njeri - tjetrin me thelle
Po per mendimin tim ekziston shoqeria por eshte shume veshtire te jesh absolut vetem kaq ky eshte mendimi im Pershendetje :)

Le_Routard

Forumium maestatis

Vallai shoke e shoqe nuk e di, por koleg pune mundet ama.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Never say never.
edhe mundet por do thoja eshte e veshtire.
mendohuni mire para se te reagoni, ka shume instanca te cilat i marrim per granted ose bejme sikur nuk i dime etj etj.
jam dakort me Nelken qe ja ve fajin biologjise deri diku por une them se eshte edhe konstrukti qe permban keto dy sekse te kunderta te jene miq ose te dashur.

une kam besuar shume me pare per te zbuluar me vone qe shoku/miku ndjente dicka dhe e fshihte qe mos me humbte fare. Personalisht them miku me i mire eshte vetja, shoqja deri diku (jo gjithmone) dhe mashkulli preferably te ishte gay - the best guy friend ever /pf/images/graemlins/laugh.gif . I have one :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

Mund te jene shoke te ngushte vetem nqs jane rritur bashke qe ne femijeri. Ne situata te tjera jo. :shrug:

Plaku-i-Detit

Primus registratum

Pershendetje.
Lexova shume mendime nga shoket dhe shoqet qe kishin shkruar me siper.
Disa thoshin qe shkon nje shoke e shoqe disa nuk shkon.
Une them se vazhdon per nje kohe dhe pastaj kthehet duke dashurar njeri tjetrin.

Dikur kishja nje shoqe kalonim aq mire sa kush na shikonte na kujtonin moter e vlla.
dhe une dhe ajo e respektonim jashte mase njeri-tjetrin.
Nejse kaluan 3 vjet kaluan 4 vjet erdhem tek i 5-ti nje dite me ftoi te shkonim ne nje ishull per qejf te hanim ndonje dreke siç e kishim zakon.
Nejse shkuam hengren dreken dolem xhiro neper rruge shkuam u ulem diku prape
e shikoja qe me shikonte me nje shikim me ndryshe ate dite po ec thashe se me bejne syte.
Nejse kaloi ja ngjysem ore benim muhabbete te zakonshme kur e shof me hodh ne buze me puthi dhe me thote "te dua ...."
Ne fillim u habita pastaj e shtyta ça ben moj i them filloj me shprente dashurine me sy plot me lot.
İ dhashe une te kam rase ne radhe me motrat dhe une nuk bej sex me motren time
Ti mua me thua perralla i thashe une skam nevoje per te bere sex me ty se po te kishja nuk te vija ne radhe me motrat dhe nuk ishte nevoja te ma thoje ti te dua se ta thoja vete i pari po te kishja ndonje lloj ndjenje ne menyre qe ke krijuar ti tani.
Ate dashuri qe kishja per tye i thahse kete çast e ktheva ne urrejtje e mora e çova ne shtepi dhe qe nga ajo doti as qe e kam lene te me qaset fare pasi ka tentuar shume here qe te me flas edhe ka dashur te takohet.

Ja shoqeria e nje vajze me nje djale behet dhe behet goxha shoqeri midis nje vajze dhe djali por behen dhe gjera te tilla qe e prish gjithe ate dashuri.

Me Respekt.