Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

I love new york

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

shume agresiv wowwwwwwwwwwwwww :eek:
aq me teper qe juve paskeni qene miq per nje kohe aq te gjate dhe aq me teper qe tjetra vuan(te) per kete dashuri.
Nejse kjo tema nuk eshte per ty personalisht keshtu qe po e le me kaq

korcari12

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Per mendimin tim nga shoqeria e teper nuk shpre dot dashurine (n qofte s do ) kam patur nje shoqe dhe nga shoqeria e teper nuk shprehja dot dashurine se me dukej sikur perfitonja nga shoqeria e teper. ka ca djem qe arsyja eshte shoqeria por qellimi eshte ndryshe. me respekt KORCARI12. :wink:

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga horizonti:
[qb] Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)? Si mendoni a mund te jene kaq te sinqerte sic mund te ishin 2 shoqe ose dy shok. :wave: [/qb]
JO asnjehere.

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb]
Fillimisht postuar nga horizonti:
[qb] Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)? Si mendoni a mund te jene kaq te sinqerte sic mund te ishin 2 shoqe ose dy shok. :wave: [/qb]
JO asnjehere. [/qb]
po ne te shumten e rasteve :angel:

Admir

Forumium maestatis

Pergjigja eshte mundet, edhe ne Shqiperi, edhe jashte. Varet megjithate nga prijoritetet qe i jepni shoqerise juaj, nga premtimet, dhe lidhshmeria. Ekzistojne lloj miqesish qe lidhja dyshe intime e karakterit romantik, e erotik nuk mund ti zevendesoje.

Moulin Rouge

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gaxhie:
[qb] Nje goc dhe nje cun mund te jene shoke per shume kohe,shoke te ngushte mund te jene edhe,por s'e di sa do zgjaste :rolleyes:

Ca teme /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Jam shume dakort, Ema :thumbsup:
Une kisha nje shok te ngushte qe e konsideroja te tille, po ne periudhen qe rrinim tere diten bashke filloi te lindte dicka. Nuk do ta kisha imagjinuar ndonjehere, qe gjeja e fundit qe mendoja, po ja qe, dashur padashur, keshtu ndodhi. Pastaj per ca rrethana te jashtme (une isha e lidhur me nje nga shoket e tij me te mire), gjerat nuk u shtyne me tej...me kohen mendoja se gjerat do ishin kthyer si me pare, shoke per koke, po ja qe per ate nuk eshte keshtu...e s'mund te jete as per mua, se s'kam se si te jem e lire kur e di qe ai ndjen dicka me shume. Shkurt muhabeti, si thua ti Ema, "s'e di dot se sa mund te zgjasi!" /pf/images/graemlins/frown.gif

ilva

Primus registratum

Besoj se mundesia per tu lidhur bashke ekziston, por kjo do te ndodhte vetem n.q.s. ndermjet tyre do kishte te ashtuquajturin "feeling" atehere pse jo. Por kur ka vetem shoqeri s'ke pse te dyshosh dhe as ta mendosh. Per mendimin tim shoqeria midis nje femre dhe nje mashkulli eshte me e bukur sesa te njejtit seks, meson me shume nga njeri tjetri dhe nuk ka xhelozi.

Rrofte shoqeria!

migena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Besoj se mundesia per tu lidhur bashke ekziston, por kjo do te ndodhte vetem n.q.s. ndermjet tyre do kishte te ashtuquajturin "feeling" atehere pse jo. Por kur ka vetem shoqeri s'ke pse te dyshosh dhe as ta mendosh. Per mendimin tim shoqeria midis nje femre dhe nje mashkulli eshte me e bukur sesa te njejtit seks, meson me shume nga njeri tjetri dhe nuk ka xhelozi.

Rrofte shoqeria! [/qb]
Dhe une me te njejtin mendim jame me ty,por dua te them dhe nje dicka tjeter qe eshte shume e vertete qe shoqeria midis nje shoku dhe nje shoqe zgjat dhe mbi te gjitha varet se si e ke shokun,per mendimin tim eshte me mire te kesh nje shok sot se sa nje shoqe.
Trust me!

hatchet harry

Primus registratum

midis nje femre dhe nje mashkulli mund te ekzistoje pasion,antipati,urrejtje por kurre miqesi dhe kaq.vetem pasi te kene pasur marredhenie fizike mund te krijohet nje fare miqesie.kush thote te kunderten,genjen vetveten dhe shkon kunder natyres se tij.nje femmer dhe nje mashkull mund te jene miq pa pasur marredhenie intime vetem nese mashkulli eshte homo.

XXL

Primus registratum

Ne 8-veçare dhe gjate gjimnazit, kam pasur nje shok, ishim me te vertete shume te afert me njeri tjetrin. Ai ishte shume i ndjeshem, i lezeçem e i sjellshem, aq sa njerzit mendonin se ai ishte homo.
Bashke flisnim per çdo gje, une i flisja per djemte qe me pelqenin (edhe pse kjo ishte shume e rralle) dhe ai me fliste per vajzat qe i pelqenin, madje edhe e ndihmonim njeri-tjetrin per te bere per vete ata qe na pelqenin.

Po, ne shqiptaret jemi shperndare si zogjte e klloçkes.Ai iku ne greqi, po nuk kishte numer telefoni, ishte vetem ai qe mund te me merrte ne telefon. pastaj une ika gjetke pa mundur ta lajmeroj. Nuk di nese do ta shoh me, por e di qe kurre nuk do te mund te gjej nje miqesi aq te çlirte e te paster me nje djale.Kjo, sepse ai ishte i veçante dhe djemte si ai jane SHUME te rralle

sweet eda

Primus registratum

ashtu eshte, jemi shperndare..edhe une kam shume shoke qe jane ne itali, apo ne shqiperi, por kam mbajtur lidhje me e-mail, telefona,jemi takur kur kemi qene ne shqiperi bashke, kshu qe po te duash e mban shoqerine edhe ne distance te larget..u bene 4 vjet qe s'e kam takuar shokun tim, por flas me te perdite ne msn, shoqerine e mbajme gjalle.

shush yo

Primus registratum

Shok tamam tamam JOOOOO (unluckyly) :cry:
ne kete pik jam eksperte, me ka ndodhur qe mbas 17 vjet shoqeri........things changed. Fatkeqesia eshte se ishte e njeanshme, dhe njeri nga ne u ndie dissapointed like the other did something that was never supposed to happen "fall in love," or like something somebody was supposed to do "fall in love"

ladouce2005

Primus registratum

une kam shume shoke, por vetem nje shok te ngushte, qe prej 14 vitesh. asnjehere nuk kemi patur probleme, gjithmone shume te sinqerte me njeri-tjetrin. gjerat jane akoma fjolle, dhe pse kam vite qe kam ikur. seicili nga ne ka jeten e vet familjare dhe shoqeria ka mbetur shoqeri.
kam patur dhe nje shok shume te vjeter, qe tani nuk flasim me, sepse me paska pas dashur qe ne fillim te njohjes e ma tha pas 13 vitesh, kur une e kisha krijuar familjen time...epo tashi, ca gjona s'kane b** ku t'rrine me ne shqiptaret, po hajt mo.
doja te thoja qe s'eshte e pamundur te kesh shok, dhe per tere jeten biles, pa qene nevoja t'a kesh te dashur.

Kostandina

Primus registratum

po mundet, neqoftese e konsiderojn njeri tjetrin vetem si shok.

loaded

Primus registratum

Idealisht,nese konceptin e miqesise se ngushte e respektojme ne graden maksimale,nje femer dhe nje mashkull nuk mund te jene shoke te ngushte kurre .

Ne menyre kategorike...Kurre...Ca dite ...edhe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Idealisht,nese konceptin e miqesise se ngushte e respektojme ne graden maksimale,nje femer dhe nje mashkull nuk mund te jene shoke te ngushte kurre . [/qb]
:thumbsup:

tirona

Primus registratum

Pse jo ???
Un kam shok te ngusht edhe jo shoqe, edhe sdo te thot gje sepse ai eshte i lidhur me nje shoqen time ..... edhe un kam hyar ne shkes per ata.
Prandaj ...tham qe eshte shuuuuuuum mir te kesh nje shok te ngusht !!!

Djep

Forumium maestatis

Vetem nqs njeri nga te dy eshte gay.

alinos

Forumium maestatis

ose tjetri/a lesbian :wink: