Si vishen shqiptaret?

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Si vishen shqiptaret?

Vallai une mendoj se vishen per qef te tyre. Lum ato qe dine te mbajne vedin dhe kane kohe dhe kushte per tu kuruar. Mbase ne qe jemi knej, flasim me teper nga zilia, se s'na del koha as me la dhamt e me kre kryt , jo ma me u pispillos!

Menyra e jeteses eshte komplet ndryshe, dhe per njashtu sic jetohet atje! Ju lumte se si vishen!!!

Ku i marrin parate per te blere?!?!?!?!?!? ( Beh cili nga ne qe jena jashte vendit, nuk cojme para per te ndihmuar sadopak robt tane atje? )
Se si i shpenzojne, pune e tyre, mjafton te jene te lumtur!!!

Kush flet flet vetem nga zilia e pike!

Ka lezet kur sheh femren, femer sic e ka fal zoti kur hec rruges!

Femra eshte qenja me hyjnore ne kete toke!

MLK

Primus registratum

Ah te lutem shume, un nuk çoj asnji kokerr leku atje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif keshtu q1 maj gojen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

S

Scorpion

Guest

Ketu gjerat behen vend... e pavend...

Nuk ka asgje te keqe nje femer e veshur me minifund e me dekolte mjafton te mos kete vulgaritet dhe kjo gje eshte me se e mundur. Problemi qendron se edhe per te blere buken poshte shtepise duhet te lyhen (jo te gjitha sigurisht!!!!!) e te pispillosen sikur shkojne ne PUB .... ky eshte ekzagjerim.

A ka gusto rinia shqiptare? Po ka dhe mendoj qe ka gusto por ama flas per per ata/ato qe kane gusto e jo per vulgaritetin qe mund te shohesh shpesh here rrugeve te Tiranes e qyteteve te tjera te medha.

Rendesi ka qe nuk ngelin pa gje veshur, e gjejne nje gjethe fiku per ta mbuluar si mashkulli, si femra. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: paperina</div><div class="ubbcode-body">...

Femra eshte qenja me hyjnore ne kete toke! </div></div>

E kush thot që jo? Problemi n'Shqipni egziston në faktin që femrat po zhvishen në trup e "vishen" n'surrat. M'ka ra rasti që nuk kom njoft shoqe tu kalu rrugës. E kishin bo surratin si piktur t'Rembrandtit.

Si konkluzion, shqiptaret në përgjithsi vishen beterr e sikur ti referoheshim veshjeve do i bite që në Tiranë të ishte në çdo moment mbrëmje.
Çunat jan pak mo nryshe se edhe moda e meshkujve është më e fisshme.

olololol

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: paperina</div><div class="ubbcode-body">Vallai une mendoj se vishen per qef te tyre. Lum ato qe dine te mbajne vedin dhe kane kohe dhe kushte per tu kuruar. Mbase ne qe jemi knej, flasim me teper nga zilia, se s'na del koha as me la dhamt e me kre kryt , jo ma me u pispillos!

Menyra e jeteses eshte komplet ndryshe, dhe per njashtu sic jetohet atje! Ju lumte se si vishen!!!

Ku i marrin parate per te blere?!?!?!?!?!? ( Beh cili nga ne qe jena jashte vendit, nuk cojme para per te ndihmuar sadopak robt tane atje? )
Se si i shpenzojne, pune e tyre, mjafton te jene te lumtur!!!

Kush flet flet vetem nga zilia e pike!

Femra eshte qenja me hyjnore ne kete toke! </div></div>

Paperina /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Problemi eshte se ju i gjykoni se i shikoni shume te zhveshura /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Eshte vape ne Shqiperi deri ne nentor vishu si ne vere nuk eshte ftofte, ka egzagjerime por ne pergjithsi nuk jane keq .

Mqns u thuaka qe ne vishemi keq , kush popull vishet bukur ?
Te huajt qe vijne ketu 1 ore larg duken nga jane si nara vishen !

Florus

Forumium maestatis

I keni vene re sa thjesht e sportiv vishen te rinjte ne Europen perendimore? Ja keni bere ndonjehere vetes pyetjen "pse"?
Ne Shqiperi t'i kushtosh shume vemendje veshjes do te thote te kujdesesh per veten, ta respektosh ate.
Ne Europe, e njejta gje, do te thote te humbesh kohen kot, te cenosh kohen e studimit e te thellimit te njohurive per hicgje. Ja pse andej nga Europa vjeter vetem plakat e pleqt i sheh te veshur shik.
Eshte ceshtje e relativizmit kuluror qe bazohet ne normat, vlerat dhe menyren e jeteses qe ka nje shoqeri e caktuar.

Florus

Forumium maestatis

Informacionin qe kerkon e ke te shkruar te gjeneralitetet.
Nuk je dakort me sa u tha me siper?
Po flasim ne pergjithsi, grupe devijante ka sa te dush pastaj.
p.s. i kam rene kryq e terthor botes, kam patur te bej me njerez nga kultura te ndryshme dhe di cflas.

ere

Primus registratum

ca vishen mire e ca vishen peribret, kush e kush ka guston e vet..
po femrat sikur e teprojne, shume ekstravagante, ndonjiher ngjajne si prosti, spo them per te gjitha po shumica ne shqiperi e teprojne...ne qe jemi jashte e veme re kete gje

soni2

Primus registratum

mundohen per mire gocat vishen bukur po ekzagjerime do kete perderias ekziston fakti qe çjam une pa shikimin tend!
nejse sido qe te vishen ecja dhe sjellja dallohet ngado qe te veme

truth_hurts

Primus registratum

shqiptaret vishen me nje veshje qe siper ka ca brire qe lexojn"jam veshur si shqiptar..."ca i keni kto pyetje aman...shqiptaret vishen si gjith bota te ndar en kategori edhe grupe,disa thjesht,disa ekstravagant.disa firmato,disa sport,disa klasik..etj etj

klaustra

Primus registratum

isha tani ne Shqiperi,shkoj me mall s'diskutohet.Por eshte e vertete qe vajzat vishen ne menyre te atille qe e thone identitetin dhe kombesine e personit qe i mbath.Te jemi realiste...nuk eshte problemi i te veshurit firmato,te gabi apo te tregu.Kjo eshte zgjedhje qe e ben subjekti vete,aty ku ngec nyja eshte thjesht pershtatja me okazionin dhe vendin.Numerova ne nje jave atje vetem 5 goca me atlete..kushedi sa pune kane kepucaret me takat e femrave...eshte mendimi i pare qe te vjen!Por s'eshte keshtu sepse ne rruget e Tiranes(gjithandej njelloj eshte ne kete pike)degjon me shume zhurmen e takave me gozhden e dale qe trokellit se sa zhurmen e mauneve te lodhura te para eres se re.Une nuk e di se si ia bejne,por moda s'eshte ajo qe shohin ne ftv,moda eshte te qenit komod dhe i adeguuar me ambjentin,momentin sigurisht secili sipas stilit te tij(por bazuar diku,jo ne hava..)eshte nga te paktat gjera qe kur shkoj ne Shqiperi me hap barkun.

Ad

Nev

Me then te drejten mua s'me duken se vishen keq.E egzagjerojne nje cik, por shumica jane pozitive. S'kane stres , kane deshire, kane ose gjejne edhe mundesin kshu, qe pse mos te vishen...Edhe une po te isha atje mendjen ke rrobat do e kisha... ca mund te besh tjeter atje?

Dolores

Primus registratum

Shif ideja e te veshurit mire per mua eshte te mos kesh presion....kulturor ( duhet te vishesh se ka dal moda)..apo nga mjedisi ( mender mos te te mberdhij suma e te marresh brokoplemoni)....ideja eshte te jesh sa me rehat e me konfident ne ate qe vesh ne trup njesoj sikur te ishte lekura qe ke lindur...kuptohet qe ka disa standarte ne vende pune apo evenimente te ndryshme ne jete ku je i deturuar ta acarosh cik veshjen...puna e disave eshte genjejne e te shesin..normalisht veshja e tyre duhet te supportoj ate ideologji...puna ime psh nuk i ka kto standarte...sa me thjesht...pothuajse pa make up...edhe parfumi eshte ne minimum sepse ka njerez qe jan allergjik ndaj ti...por se kuptoj ku eshte qejfi kur nuk je ne mardhenie pune e ne rehatin tend...te ngjyesh e perlyesh me ore te tera...edhe te te shtremberohen kembet nga takat apo te ngjeshesh kembet ne nji hedhje te perkryer sepse nuk do te te duket ngjyra e brekeve qe ke nen minifund...apo perse kur une vi ne shqiperi ne vend te tutave edhe cizmeve te shiut (qe me ate balte qe eshte aty me duket normale) duhet te vesh dicka tjeter kur vete te blej buke apo ku di une per 2min pune me kembe...?...

Kondrapedali

Kondrapedali

Normalisht, kur shkon në punë duhet të jesh sa më rehat pasi përndryshe ulet prodhimtaria. Prandaj veshjet shum "pikante" nuk këshillohen në punë dhe nuk po flas për punë krahu ...

anabanana

Primus registratum

Rregulli eshte keshtu: Cfaredo qe veshin/vene ne fytyre shqiptaret duhet pjesetuar me 2 dhe rezultati eshte ajo qe duhet te veshin/vene ne fytyre.

gangsterja

Primus registratum
Ne menyre ekstravagante,edhe pse per vete vishem thjesht.Te shohesh ketu sesi vishen njerezit thua;Tirana eshte shume mire.Shoh shume vajza qe hedhin parfume,veshin taka lyhen bejne tangerrlliksen.Edhe djemte hedhin parfume,i ngrejne floket me xhel,gocat shihen ore e min.para pasqyres.Ndersa te huajt kur na shohin keshtu habiten dhe shtangen duke na shikuar.