Si thua, martohemi?!

S6T6N6

Forumium maestatis
Si thua, martohemi?!

Shkurt fare po ju spjegoj domethenien e temes. I/e dashura juaj sot ka ardhur me nje mendje tjeter prane jush. Ai/ajo ju propozon qe te martoheni... Cila do ishte pergjigjia juaj ne kete moment?!

Tema vlen vetem per beqaret forumista /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Ja ky, doli me nje teme sa per te pare kush jane beqaret e forumit!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe te martuarit mundet te genjejne ne kete teme :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Ahaaaaa, tani, jo ashtu, jo keshtu.....?!
Ore, jeni meshkuj ju apo jo?E mbani dot fjalen e dhene apo jo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa le, masanej te martohesh me nji te tille, qe s'e mban fjalen, uuuuh qyqjaaa, ma mir beqare tan jeten sesa rob i nonjonit te atille!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

S6T6N6, siduket u largun njerzit!!!!

Mbetem vec ne dy!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif une jam martuar disa here ketu virtualisht ,biles nuk e mbaj mend gruaja e kujt jam tani :confused:
Them se tek kjo tema do te kete shume sherre bashkeshortore,... :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Hajde mireseerdhe Moire ne klubin e te (pa)martuarve v.s beqare(ë)ve!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: erdha ,erdha po do te rij urte :angel:
:angel: Them t'a nis edhe njehere nga fillimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: erdha ,erdha po do te rij urte :angel:
:angel: Them t'a nis edhe njehere nga fillimi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moira, ke te drejtat e PATJETERSUARA ketu te rish si te duash!!!
Se paku ketu mund te bejme si te duam!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Vallahi po me me thon ndonje femer tani me u martu... e bona; jam aq i lodh sa skam nerva me thon jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Vallahi po me me thon ndonje femer tani me u martu... e bona; jam aq i lodh sa skam nerva me thon jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oooops u dorzu shpejt njoni!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] PO ne qe jemi NDare mund t Martohena ktu e . [/qb]
Sahere qe te ndahesh mer lal!!!! Ehheeeee, ky sistem i "modernizuar" demokratik lejon te besh cfare te duash!!!!

Go ahead....! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Kur dikush martohet, i le menjane budallalleqet e vogla dhe i hap rruge marrezise se madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Kur dikush martohet, i le menjane budallalleqet e vogla dhe i hap rruge marrezise se madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U pa qellimi dhe shkaku i marteses se S6T6N6:

T'ia leshoje rrugen budallaleqeve te vogla, te kap rrugen e atyre te medhajave!!!!

KJo domethene, Martesa qenka budallallek i madh!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Satana dikush ka thene dicka me mend, " Martesa eshte nje gje e keqe qe duhet ta kalojne te tere"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithse deri tani me ka dal per hajer... /pf/images/graemlins/smile.gif

Bukuroshja

Primus registratum

==================================================
Tema:

Shkurt fare po ju spjegoj domethenien e temes. I/e dashura juaj sot ka ardhur me nje mendje tjeter prane jush. Ai/ajo ju propozon qe te martoheni... Cila do ishte pergjigjia juaj ne kete moment?!

==================================================

Une mendoj qe perderisa ai/ajo eshte i/e dashur i/a e tij/asaj pergjigjia duhet te jete Po.

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] Satana dikush ka thene dicka me mend, " Martesa eshte nje gje e keqe qe duhet ta kalojne te tere"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithse deri tani me ka dal per hajer... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une di te them me siguri se ata qe u martuan, u bene pishman, por edhe ata qe s'u martuan u bene pishman /pf/images/graemlins/laugh.gif