Si thua, martohemi?!

Princesha

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

ca do them un?

te asht kujtu von, ku ke ken ma par ti, tash s'du /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ajo - S6 boll tani e teprove
S6 - He mi lal se s'ka ndodh gje, shaka bera
Ajo - Jo jo nuk ke me shance me qene me mua
S6 - Si the, s'do me japesh dhe nje mundesi tjeter
Ajo - Hmmm (shef nga qielli)
Ajo (prap) - Ooo nuk di cfare te bej me ty, situata eshte nderlikuar aq shume sa qe...
S6 - Sa qe cfare?
Ajo - Sa qe duhet te vish me tet ate ne shtepine time qe te me kerkosh doren.
S6 - Vishu vishu dhe ik gjej ndonje cun te vetem se me mu nuk te ecin kto...
Ajo - Lot, sa shume lot (as ne lendinen e krokodilave nuk do te shihja aq shume)

Sot ajo eshte e martuar me burrin e vet, por ndonjehere e merr malli per mua.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[]A ka nanjona nai menje me u martu me ... [/QB]

Si te dukem une?? /pf/images/graemlins/tongue.gif 2 te rahura i bejne keq njeriut, 2 burra, jo. :wink:

picasso

Forumium maestatis

dikur njera

ajo- zemra erdhi ti?sa me kish marr malli...
une nje pucje ne qaf ...dhe ajo ledhatotet si macja mbas pantallonave.
une- he zemra ca bere ti?
ajo -hic .me ka ndodh nje gje?
une -gjith kureshtje-cfare?
ajo me jane vonuar ato...
une -me vete(mos paska qelluar i shpuar...)ajo me pret enderren e hidhur dhe me thote:ca do te beje ti zemra ime sikur une te ngelesha shtatzene?
une-ups qesh pak me shpirt ner dhembe.mendohem pak...dhe i them me te qeshur dy shkelma ne bark.
ajo var buzet por nuk e kam kuptuar ae kam seriozish apo jo,dhe me thote po pse???
une mendohem pak dhe i them:po ja... per tre arsye
1)para se me ke tradhetuar
2)se do me marresh per budalla e te ma hedhesh
dhe e 3)e me kryesorja se do te te ndihmonte te kishe nje abord pa u menduar gjate(do te ish zgjellja indele /pf/images/graemlins/laugh.gif
ajo nje cike e merzitur me thote:a e bejme?
dhe pse nuk i perdorim kontraceptivin oral.nuk me pelq prezervativi.
une per shume arsye(ja them asaj ne vesh qe ju te mos i degjoni...)keshtu shpetova nje here pa u martuar.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[]A ka nanjona nai menje me u martu me ... [/qb]

Si te dukem une?? /pf/images/graemlins/tongue.gif 2 te rahura i bejne keq njeriut, 2 burra, jo. :wink: [/QB]
Rahura APo RRahura . TI e ke nji dmth ne do i TJeter . Po si do i koordinojm ORaret se me t njejten kohe o icik si ters me qen t 2 ...

SweetAngel

Primus registratum

Tedi

Edhe ti ,te rrahura, doja te shkruaja, por ku
nxiton :shrug: Me vrap ti, sikur je vene per te kapur gabimet. :mad:

Po meqe s'kam pasur asnjehere, dhe kur them asnjehere, dua te them ekzaktesisht, kurre, te dashur, thashe ta provoj nje here. Sa per oraret, vullneti se te tjerat rregullohen /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Po me sa kuptova, ti nuk ishe kundra, apo gaboj?

TEDI

Valoris scriptorum

Po pse mi goc Nxitohesh ti . Jan gjona me Rondsi kto . PRa i bi qe BUrre ke ne do t Kesh Dashnor mesa kapitova una . NEve knej ka LAgja e Shqipris kena MOton E Shkolles TeteVjecare te KOhes se Enverit ... GJithmone Gati ... POr do marr Lejen e MOires se Asaj i PRopozova per me u martu . :thumbsup: Mgjth ne sdo martohena bashke ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Joooooooo as qe nuk behet fjale per martese.
Pastaj lere fare kete muhabet se shohe qe nuk je burrrrrrre perderisa duhet ti marresh leje dikujt tjeter. :lol: :tipsy:

mostro

Putraku

Ti menjen ne qef e ke motra...
lali akoma me 100.00lek ne muj dhe ti do me ba aheng e dasma...ahh nqs baba jot na bo dasem na ble dhe shpi ateher ta bo lali per not aheg shpin..

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo mi jo, se nuk do me u martu Putraku, ai kerko nanji me qit naji lek vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Hej mba kuajt, se nuk e bera propozimin per te gjithe :tipsy: [/qb]
KUsh e ka me ty mi rrush!!une postoj per qef tim...mos te te rrej menja fort..

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Jo mi jo, se nuk do me u martu Putraku, ai kerko nanji me qit naji lek vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ha pra mo thuji i cik..Kujto budallaqja se po i kerkoj doren nai pabukse si puna e saja eee!!!
putraku ka kerkesa ne jete..apo jo l-r /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Jo mi jo, se nuk do me u martu Putraku, ai kerko nanji me qit naji lek vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ha pra mo thuji i cik..Kujto budallaqja se po i kerkoj doren nai pabukse si puna e saja eee!!!
putraku ka kerkesa ne jete..apo jo l-r /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk te duket se po e trepron me keto epitetet qe ve??

E 2-ta, te thyej koken me leke ty dhe ndonje tjetri si puna jote. Dhe, n.q.se nuk je ne gjendje te besh muhabet pa ofenduar do te parapelqej mos te me drejtohesh fare.

faleminderit.

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Cja bone mire! /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo se te pa kshu ty ai, si me nickname t'omel e t'bute, ne po bote si garip!

Ho Putrako, krruje krruje prap qe te te japin naji parajlajmrim per perjashtim nga forumi!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Booooo!!!jeni shume permaloze(nuk e kam vetem per ty)..Shume persona ketu ofendohen!!e per cfare??sepse behet nji shaka dhe po u ulet personaliteti???kjo duket qe kane karkter te dobet dhe pike personaliteti!!keta persona tregojne se kush jane ne te vertet,edhe pse avataret dhe nick-et i kane plot me engjej me zogj,me lesh e presh.....Dhe keta jane shqipetaret, mos te na vij keq..u thu shnet -plaç u duket...
Sa per paret,ndoshta ke dhe shume,merri dhe shko fshi ****** ,sic bej ndonje here una me paret e mia...

Ju lutem mos e fshini kete postim...