Si thua, martohemi?!

Re: Si thua, martohemi?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif prisni ,pse nxitoheni kaq shume ,me martoni dhe mua... :devil: Dy martesa ne nje dite :devil:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] uaaaaaaaaaaaaaa flobo :smash:
edhe kete me bere :smash: do martohesh me sweetin?

bej divorcin nga une nje here :lol:

u trashgofshi :rockband: [/qb]
uaaaaaaaaaaaa si qenka i martuar?? Nejse mo, se mase eshte mysliman.

Pastaj cfare halli ke ti durrsake, ti je gruaja e pare ke privilegje. :wink:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif prisni ,pse nxitoheni kaq shume ,me martoni dhe mua... :devil: Dy martesa ne nje dite :devil: [/qb]
Kemi kohe deri neser, ti gjej vetem dhendrin se festen e ben Shqiptarja.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] I besoj Sweetit me shume se Flobos! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sweety, une marr iniciativen per te organizuar nje party ne AF me rastin e marteses suaj VIRTUALE!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Epo rrofsh, se tani me llogjik, nuk me takon mua de te merem me festen.

Kam hallin kush me rregullon floket se tualetin e qaj vete.

albavina

Primus registratum

sweet /pf/images/graemlins/laugh.gif jam rehat fare dhe pa privilegje une :lol:

:goofy: duhet te nxitoj /pf/images/graemlins/laugh.gif Dy ftesa per martese qe kam ,nuk me bindin :devil:
Tedi eshte shume "burre",thote takohena n'darke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetvetja ,te magjeps fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Une dua te kem sy e veshe dhe per martesat e ardhshme... :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Une nuk e filloj organizimin e party-t derisa Moires ti gjendet nje dhenderush me keto kushte:

Te jete gjys si "Tedi", gjys si "vetvetja"( me demek Rrebbeli)! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti Moira, pasi ta gjesh, apo pasi te te kene gjetur nje dhenderush me informo se pastaj cdo gje bej une per te ftuar njerez ne party! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
shqiptare, ne PM e kena bo muhabetin, un e kam fiksim ne publik ne menyre qe te me njihet pronesia [/qb]
Flobo, me mua s'ke bere gje. Mos me ngaterron me ndonje tjeter? Mos perhap thashetheme qe nuk kane baze se e di ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do ti te martohemi?? Ok qe neser. [/qb]
Nuk te ngatarroj jo, e di shume mire se ca i kam thene sejciles /pf/images/graemlins/laugh.gif kam edhe prova. ja ca ke thene ti:

Pse mo c'fare prisni ju, deklarata dashurie ne publik?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Do martohemi neser e :eek: ti qe do mendoheshe shum /pf/images/graemlins/tongue.gif e leme me mire te shtunen qe ti japim kohe moires per te vendos dhe shqiptares per tu organizu.

teab

Primus registratum

Ua paskemi dasme ket fudjave? Do e tundim icik me muzike shqiptare?? :rockband:

Florus

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] uaaaaaaaaaaaaaa flobo
edhe kete me bere :smash: do martohesh me sweetin?
bej divorcin nga une nje here :lol:
u trashgofshi :rockband: [/qb]
uaaaaaaaaaaaa si qenka i martuar?? Nejse mo, se mase eshte mysliman.

Pastaj cfare halli ke ti durrsake, ti je gruaja e pare ke privilegje. :wink: [/qb]
avash avash moj gra /pf/images/graemlins/laugh.gif uaaa njera uaaa tjetra. un bektashi jam kshu qe me lejohet te mbaj deri disa gra.
ja p.sh. durrsaken e kam si zhaden (te kloni) kurse sweetin si ajo tjetra (ja harrova emrin) /pf/images/graemlins/laugh.gif
parajsen e kam si latifen, moter dmth /pf/images/graemlins/smile.gif

ja u sqaru dhe kjo pun

picasso

Forumium maestatis

[qb] : duhet te nxitoj Dy ftesa per martese qe kam ,nuk me bindin :devil:
Tedi eshte shume "burre",thote takohena n'darke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetvetja ,te magjeps fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Une dua te kem sy e veshe dhe per martesat e ardhshme... :devil: [/qb]
ftesa ime eshte e vlefshme deri te shunen... /pf/images/graemlins/laugh.gif perndryshe jam i shenjes se gaforres(me shorohet plaga kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif )
he si thua... :wub:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif prisni ,pse nxitoheni kaq shume ,me martoni dhe mua... :devil: Dy martesa ne nje dite :devil: [/qb]
kur te propozova une me the do beheshe murgesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo ta shpifa /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps: :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] : duhet te nxitoj Dy ftesa per martese qe kam ,nuk me bindin :devil:
Vetvetja ,te magjeps fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Une dua te kem sy e veshe dhe per martesat e ardhshme... :devil: [/qb]
ftesa ime eshte e vlefshme deri te shunen... /pf/images/graemlins/laugh.gif perndryshe jam i shenjes se gaforres(me shorohet plaga kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif )
he si thua... :wub: [/qb]
E di qe dhe une jam e shenje se gaforres.
U beme 2 gaforre, ka ndonje qe ta trefishoj?

Shqiptarja

Primus registratum

Jo, une jam DEM, edhe ate i cuditshem, i ha ushqimet e detit shume!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Sweety, une marr iniciativen per te organizuar nje party ne AF me rastin e marteses suaj VIRTUALE!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kam hallin kush me rregullon floket se tualetin e qaj vete. [/qb]
Shpirt, mos e vrit trunin shum per rregullimet dhe tualetet se je si kukull vete ti :wub: nusja shifet ne mengjes thone dhe un e kam pa /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptare kam besim tek ty per mbarevajtjen e festes :kiss:

zeqo gjej edhe ti nje nuse qe ta bejm nje treshe neser /pf/images/graemlins/wink.gif

sweeto e ke bo listen tate te te ftuarve ti iher :rolleyes: nuk do e bejme me te gjate se 30 vete. un timen do ta jap sonte ne darke qe ta krahasojme dhe te biem dakort :kiss:

Florus

Forumium maestatis

ok pra kjo eshte lista e te ftuarve nga ana ime :cool: nuk jane te gjithe ata qe desha sepse nje pjese nuk jane te disponueshem per momentin :shrug:
sipas rendit alfabetik:

Artemiss nuk lejohen foto qesharake neser
EnIoN kjo eshte ftese zyrtare
HELEN OF TROY special guest
Joy leri librat se eshte e shtune
Moira urime dhe ty
PaRajSa.. prima linea, do hapi vallen
RAUL ndihma e shpejte
Rozalina ti kam frike se do qash
Shqiptarja play my f**kin' song /pf/images/graemlins/smile.gif
T-ToNic do e tundim me muzike popullore
ZEQO_PILAFI- mos me bej ndonje te pabere /pf/images/graemlins/tongue.gif
durrsake do me shoqerosh kur te vij?
faithless karikohu me gjume sonte vlla
fiona do zbukuroje vendin sic di vet
rosa blu mundohu te kapesh buqeten
rosela ajo qe do puthi dhendrin (lol)
xhoni prifti /pf/images/graemlins/laugh.gif po vetem ne fillim

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :goofy: duhet te nxitoj /pf/images/graemlins/laugh.gif Dy ftesa per martese qe kam ,nuk me bindin :devil:
Moire Un skom thon qe jom Shume Burre . Beso Kontrollo ka pas Thone Pushkini . Ose " Pa Vene Doren NE Plage NUk e Besoj " Ka pas thon Shen THomai ke 14 Vjec Dhendur ... Ti shif e Shkruj Vete ...

Shqiptarja

Primus registratum

Martesat me 14 vjec njerez nuk lejohen. Ato konsiderohen "jashtligjore"!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif