Re: Si thua, martohemi?!
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif perserite dhe njehere..... :devil:
dhe une do ti lutesha zotit ,qe poezite e tua ti shkronte ne qiell.Nuk ka diell qe ngroh me mire se zemra e nje romatiku... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nje vajze si ty...pas nje valsi,ku instrumenti i muzikes te ishin buzet e mia.dhe me zen e shpirtit te kompozoja...me zen kumbues(vetem per zemren)me pak a shume keto nota em em emme e e e e
em ee me eee eme mehen nem men neheee etj...
do merrja doren e saj...ku bezet te uleshin si ne nje puthje telehte lamtumire.me koken ulur do rrija pak caste...me pas...do ngrija syt nga qelli...o Zot...jeme magjine...qe fjale e mia si nje shigjete te pershkojne zemren e kesaj gruaje...qe...ahhh me ka pushtuar!me ka pushtuar,e me ka zene rob.rob i dashurise.
...o ti moj vajze qe me shaqesh perpara si nje hyjneshe...mekatare!mekatare je...nese nuk i degjon fjalet qe nga zemra e pushtuar nga vet syt e tu...ahhh...a mos vall,je aq e bukur vetem per te me ber keq.une shof ty.pertjej shikimit...shof brenda.dhe shof nje zjarr.mos vall eshte zjarri i dashurise???thone qe mrekullite...i ka ne dor perendia,por une nuk besoj(te pakten nese nuk je vete perendia ti...)qe ke cuar nje zemer peshe dhe flet aq embel.degjoje...dhe thuam...vec thuam se je e imja.gje tjeter ne kete bot nuk dua.nese jo...atehere jma perjete i mallkuar.e merre zemren time coptoje!frike mos kij,gjak nuk do te nxjerr.vec zerin e saj...qe thote vec nje fjal...dashuroj!dhe nuk kerkon tjeter,vec fjales ...te dua!