Si te behesh shkrimtar

Dolores

Primus registratum
Re: Si te behesh shkrimtar

Ti me spond poston gjithnji...ose te pakten ato qe kam lexuar une /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Virtualiteti te jep mundesine te jesh kush te duash...ti mund te dish shume per mua...edhe asnjegje njekohesisht /pf/images/graemlins/wink.gif ....keshtu qe s mund te thuash qe une s jam shkrimtare...... /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

po nashti, poqese do ishe shkrimtare besoj se nuk do thoje : qe gjithkush mund te shprehet si te doje .......... a e pe ! une pa qene shkrimtar, dy minuta vrava menien dhe e kuptova qe duhet me qene shkrimtar per me dhon men se ; "si te behesh shkrimtar".

sepse nuk mund te ta mesoje notin nje qe s'di not. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tjeter, kur thu qe ti per mu (ose une per ty) mund te kesh vlera por edhe mund te mos kesh, kjo kuptohet, por mendoj nuk ka rendesi vlera qe kemi ne per njeri tjetrin, kjo dihet eshte relative e me shume varet nga marredheniet tona te momentit sesa gje tjerer.
e rendesishme eshte vlera qe ne marrim per shumicen, per shoqerine. kjo percakton edhe vleren tone, bile profesionin tone.

nje liber e ka shkrujt edhe elena kadare (gruja e kadarese) e megjithate ajo nuk eshte shkrimtare. ndersa kadareja ka lidh jeten me shkrimin, prandaj ai eshte shkrimtar.

sa e pelqen, ti apo une, pak rendesi ka, bile kjo nuk i heq asnje presje as vleres se tija e as profesionit te tij.

ciao yll. kalofsh nje dite te bukur. /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:
LR vallai edhe une ate po menoja, vec se me duhet nje laptop waterproof :angel:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] meqe nuk behesh dot duke shkruajtur une them ka mundesi te behesh duke vrapu. ne dushi zgjat jo me shume se pese minuta, e pese minuta s'mjaftojne as me dhi, e jo me u bo kengtar.

rishihi plak shembujt qe jep, se kalojn pak anash muhabetit. [/qb]
S'osht faji im er lal qe ti te lamen e syve e qu dush. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne qoft se nuk e kap me termen fillin ja ku po ta shpjegoj dhe i her: Mund te kendosh sa te duash por nuk do te thote se ke per tu bo kengetar, mund te shkruash sa te duash por nuk do te thote qe ke per tu bo shkrimtar. Leji greket ti se cfare thoshin dhe mos harro qe gjeniu ka nevoj per 2% talent dhe 98% pune...

Le_Routard

Forumium maestatis

sa e pelqen, ti apo une, pak rendesi ka, bile kjo nuk i heq asnje presje as vleres se tija e as profesionit te tij.

Per veprat e tij me termen qe ka shume debate, po gocat nuk kom nigju asnjonin tja shaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
[QB] Sipas menimit tim shkrimtar mund te behesh duke shkruajtur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

trupi i saj i lagur qendrote perball pasqyres se erret me fijet e merimanges qe i vareshin mbi korniza.Ehh sa e s kujtime mbante kjo pasqyre brenda erresires se qelqit te saj.Mijera njerez me veshje nga me te ndryshme do i kene dhene ngjyra e ngjyra te cilat per vec zbehjes dhe heshtjes nuk transmetojne gje tjeter.

O L-R (o lakuriiiiiiqqqqq)si po te duket libri im,a ta mush nai cik menejn?prit prit se o vetem fillimi i librit tim te ri"...." jo titulli eshte surprize /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Titullin ti maje sekret po dyqonin ku ka per tu shit libri e dime te gjithe, quhet 'Seks shop' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

ore zog camarrok....une e spesifikove qe ne virtualitet...njeriu vjen te shprehet liresh me opinione te pergjithshme i pavaruar nga tituj apo ekspertiza qe zotron cdo njeri nga ne...ktu nuk jemi ne seminare e konferenca edukimi...kur ti apo tjetrit nuk i intereson cfare bej une...apo mua s me intereson cfare ben ti...athere pse duhet te prezantohemi me nji titull te caktuar...kjo zvogelon dritaren e perceptimit ne diskutim virtual.... le te lem menjan ate mentalitetin mendjengushte (thanx Gur /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe ekziston tek shoqeria jon ...nqs nuk je perfekt ne dicka nuk te takon te japesh opinion.....me kete moto i bie qe ti te mos dikutosh kurre ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] :lol: Putrak, ky eshte art /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ehh te kuptoj e dashur se cfare do te thuash,ne artistet vetem per art na ke dhe per as i gjo tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ehh te kuptoj e dashur se cfare do te thuash,ne artistet vetem per art na ke dhe per as i gjo tjeter

Nuk e di pse mu kujtua ai skeci me ate shkrimtarin qe shkuan dy veta me e rraf noten dhe padashje rrafen njoni tjetrin. Kur i pyten si pati mundesi qe ai cope shkrimtar tju nxij nga turit keta thane 'Epo ai shkruan gjithe diten, naaaa e kishte krahun'

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

...Through her books, Fallaci says she hopes "to die a little less when I die. To leave the children I did not have. To make people think a little more, outside the dogmas that this society has nourished us with through centries, to give stories and ideas that help people to see better, to think better, to know a little more. Than what? Writting is a way of expression. Therefore, a need."

:rolleyes: