Si ta kuptosh se nje njeri te do?

Singapuras

Primus registratum
Re: Si ta kuptosh se nje njeri te do?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rozalina</div><div class="ubbcode-body">Kur te shkel shpinen... </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ...

ose kur t'nxjerr gjakun perhundsh...

kiren

Primus registratum

Ose kur para bresherise automatike ne malajzi mbulon me trupin tend vajzen te mos i bien plumbat asaje... dhe merr 3 plumba per vehte... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif e dashuron shume dhe ja ke provuar rende hehehehehe. Eshte si shpirt e meriton... por jam e bindur qe kete gje do ta beje per kedo qe eshte ne mbrojtjen tende.

kiren

Primus registratum

Dakort, hey me treguan se si ne ate moment dikush kishte telefonuar shefin dhe i kishte thene " Mu mbaruan te 6 fisheket, edhe njehere tash ta shihja singaporin" ... weeeee c'fare trimi! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Me kujtove Vasil Lacin tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

here I am

Primus registratum

Per mendimin tim kuptohet shume lehte nese te do personi qe ke afer por duhet edhe zgjuarsi per ta kuptuar sepse edhe veprimet me te vogla tregojne nje dashuri te madhe se jo te gjith njerezit i shprehin me fjale ato qe ndjejne por ka njerez qe i shprehin edhe me veprime te vogla. Prandaj duhet te jemi shume te kujdeshem qe te dijme te lexojme gjdo veprim te te dashurit tone te zemres.

AKABA

Primus registratum

po hyre me ba analiza llogjike e po themi hetime te hollsishme mbi: Me do, s'me do besoj qe dyshimet i ke ne vedi e jo te personi qe ndjen per te,e aj ndjen per ty... provoje me shpirt pa rrejt vedin dhe besoj ajo eshte &quot;hetimi&quot; ma i mire. Aty e kupton te do apo jo siq dhe e don apo jo...

Cleopatra

Forumium praecox

Si i thote princi cenerentoles?
A te dua se je e bukur?
apo je e bukur se te dua?
smile.gif

Dashuria eshte si nje trendafil i eger ,e bukur dhe e qet per tu pare,por qe te ben me leshu gjak nese e prek.
Besoj se shpirti nuk genjen kurre.(kjo nga te dy anet).

AKABA

Primus registratum

hmmm, nje njeri nuk mund ta kuptosh kurr kur te do, thjesht e do, e ndjen e mendon qe kurr po kurr per asnje arsy ne bote ste len, kjo asht kuptimi i fjales te dua

AKABA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body">edhe kur ti do ta lesh??????????? </div></div>
kur ti e do, pra ska arsy qe ta lesh
e kur te len ........ ska arsy ne bote qe nje njeriu qe e do
ti thuash lamtumir perndryshe nuk ndani te njejten gje
ky eshte mendimi im gjithsesi

policia

Forumium maestatis

kush tha akaba?
mund ta duash shume por per disa arsye shume madhore nuk mund te jesh me te...
e njejta gje edhe per ate...
sipas teje i bie qe te gjitha dashurite jane te realizuara ne kete bote...

AKABA

Primus registratum

praktikisht shume pak... fatkeqsisht
por ketu jemi duke fol besoj ne temen: Si ta kuptojme se nje njeri te do?
Pra ne ket prizem ishte dhe pergjigjja ime.
Gjithsesi per ta hapur me shume diskutimin ne prizmin qe e vute Ju policia, arsyt kur i thu nje personi te dua, e kjo fjal perfshin gjithe ndjejen brenda duhet te matesh mire pasi nje te neserme per cfardo arsyje ti thuash lamtumir... besoj eshte shkatrrim.

Snow

Primus registratum

Kuptohet vete sdo shume filozofi, interesohet per ty cdo moment te mbron te mbulon me dashuri dhe me kryesorja nuk ve re aspak te metat e mija qe i kam me shumice.
smile.gif

atman

Forumium maestatis

Une do te beje pyetjen:
Kuptohet me lehte kur nje njeri te do, apo kur ai nuk te do?

Kondrapedali

Kondrapedali

E pse duhet me e dit a të do tjetri? Rëndësi për unin ka që ai don ....

AKABA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: atman</div><div class="ubbcode-body">Une do te beje pyetjen:
Kuptohet me lehte kur nje njeri te do, apo kur ai nuk te do? </div></div>
kjo a fiks.. brravo