tputhi cik une aty te kerthiza /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] teper e lodhur /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jo jo se sot jam mire ajo ishte per pardje /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]tputhi cik une aty te kerthiza /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] teper e lodhur /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E drejtë T-Tonic /pf/images/graemlins/wink.gif . Megjithatë këtu thjesht u tregova i sinqertë dhe tregova se si ndihesha.Fillimisht postuar nga *T+T*:
[qb] Kondra e paske ti rradhen sot? /pf/images/graemlins/smile.gif Hajt behu burre se rete ate pune kane...vijne e shkojne shpejt... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Borxh???????? Un nuk jap borxhe T-Tonic /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:Fillimisht postuar nga T*TONIC:
[qb] Ta kisha borxh!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Hk, asnjëherë. Po më lypën, fal :shrug: .Fillimisht postuar nga T*TONIC:
[qb] Asnjehere, asnjehere???? [/qb]
Simas venit ene kuveni /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga T*TONIC:
[qb] Tani, ose jep ose s'jep se po me ngatarron.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]