:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] çka :shrug: [/qb]
po pra /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu nga i cik dhe lejohet.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Ke shume te drejte,ky i hudhka dhe nga 4 puthje bashke..Jo me vlla un nji vetem :kiss: [/qb]
shih sa shpejt ti me vrap e bone shpirt.. :smash: :smash:Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] RAUL ti e ke kushrin une e kam shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif kshu qe me lejohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca te hahet mi?TE hahet buke apo nai gjo tjeterFillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Sot ndihem e uritur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire flm si je ti,si ke qene?Une po te rri nga mbrapa sot se mos me hash mi.Pupupu,se mos ke takim me dentistin neser mi /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe te gjen ndonje cope llastiku neper dhemballa /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Do ha ca tme dali perpara /pf/images/graemlins/tongue.gif aq e uritur jam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me vrap HAHAHAHAHAHA me pare e kam pase une shpirt se ti kushrin mor brother /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb]shih sa shpejt ti me vrap e bone shpirt.. :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] RAUL ti e ke kushrin une e kam shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif kshu qe me lejohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore ca po beni ju,ah doni :smash: :smash: me duket!!!Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]me vrap HAHAHAHAHAHA me pare e kam pase une shpirt se ti kushrin mor brother /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]shih sa shpejt ti me vrap e bone shpirt.. :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
putraku thanx lalFillimisht postuar nga RAUL:
[qb]po pra /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu nga i cik dhe lejohet.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Ke shume te drejte,ky i hudhka dhe nga 4 puthje bashke..Jo me vlla un nji vetem :kiss: [/qb]