po paske ngel pa gjume mo i zi ca halli ke pasurFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] mire jam si 3.3o e mjesit qe eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I marove provimet mi? Urime!Fillimisht postuar nga anny:
[qb] :thumbsup: mire fare,neser akoma me mire se ekam pushim urrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:wave: [/qb]
po mo i kam mbaruar po se si uk edi akoma se nuk kane dale perfundimet nejseFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]I marove provimet mi? Urime!Fillimisht postuar nga anny:
[qb] :thumbsup: mire fare,neser akoma me mire se ekam pushim urrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:wave: [/qb]
Un për vete përveç se m'kan ngri shpatllat tjerat m'rregull jon. [/qb]
Si Mu sbohesh kurre ... Me Pikpamjet e mia flas nqs ti e qu tull me nejt para PC tu bo chat o Pun tjeter ...Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] si parafolsi dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif nice [/qb]
e Di Ta besoj ...KOm Kalamoj ne Vet ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] per derisa mvin leket nga qielli pse mos te rri para chati /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Amon e Plak Ti do Fjalor shqip Shqip t moresh vesh ... Ne mos thuj qe ska fjalor shqip shqip sic e the iher e i kohe ke Bar Blue aty poshte shpis tate qe fillun me qesh t gjithe sa ishin n Tavoline ...Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] plako ma zgjedho pak ket fjalin amon se ti e flet shqipen si turqisht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e KE HEQ MBI SUPE EEEEEEEEEEEEEEFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]E ca bejne mesuset e qemlit :lol: :lol: :book: :tipsy:Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] E acaruar........spo gjej nje informacion te hajrit per A.Kamy [/qb]
Una per vete jan ne qef sot se di mbase piva nja dy gota :thumbsup: [/qb]