pse kushuriri im !!! ja :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: une tyja!!! te kam xhan!!Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] [/qb]
kalo nga kulla e voda...ne katin e 17 ke nje kafe te paguar nga une...i thuaj jam moira...dhe me ka lene nje poroso "Adhuruesi" /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :shrug: ndihem pak e lodhur...po pij nje kafe se mos me ze :sleep: .. [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] tani ndihem me mire sepse me puthi kusherina me motren.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss: [/qb]
sme fole sot ne msn e /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga rosela:
[qb]:kiss: :kiss: :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] [/qb]
:lol: :lol: :lol: !!!Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] just ok
zeqo pse edhe msn e kusherines time ke marr mor shejtan.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
kusho vrap boj band se te griva fare.. :lol: :kiss: [/qb]
shih shih prandaj spo me ecen mua :smash: :lol:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ZEQO une krushqinj me tyyyyyyyyyyy bo boooooooobooo un me tyyyyyyyyyyyyyy ne at dynjo se me ket dynjo as sbohet fjale.. :lol: [/qb]
Ca do i boosh me Ndonje Brime ne dhemballe ... shko me ke Dentisti ... Ose merr icik kryp t trashe 1 dopio Uje dhe maji n goje nga ana e dhemballes ...Fillimisht postuar nga the_buzz:
[qb] Me ka kap i dhimje dhemballe...qe i befsha.. [/qb]