Si ndiheni sot??????

mostro

Putraku
Re: Si ndiheni sot??????

Leng frutash,fruta te fresketa,long mishi,kompresa me uthull ballit,antibiotik+aspirina,albforum...e ku paska me mire se te jesh me grip..

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :shrug: ndihem pak e lodhur...po pij nje kafe se mos me ze :sleep: .. [/qb]
kalo nga kulla e voda...ne katin e 17 ke nje kafe te paguar nga une...i thuaj jam moira...dhe me ka lene nje poroso "Adhuruesi" /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

tani ndihem me mire sepse me puthi kusherina me motren.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] tani ndihem me mire sepse me puthi kusherina me motren.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

the buz beje pak me pipi dhemballen te kalon /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndihem pak ne tension per nje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

just ok

zeqo pse edhe msn e kusherines time ke marr mor shejtan.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

kusho vrap boj band se te griva fare.. :lol: :kiss:

rosela

Primus registratum

[qb] just ok

zeqo pse edhe msn e kusherines time ke marr mor shejtan.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

kusho vrap boj band se te griva fare.. :lol: :kiss: [/qb]
:lol: :lol: :lol: !!!

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL e mendova nje gje te till po sme beri as zemra as dora smundeeeeem ndihme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj dua te behem krushnji me ty mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

ZEQO une krushqinj me tyyyyyyyyyyy bo boooooooobooo un me tyyyyyyyyyyyyyy ne at dynjo se me ket dynjo as sbohet fjale.. :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] ZEQO une krushqinj me tyyyyyyyyyyy bo boooooooobooo un me tyyyyyyyyyyyyyy ne at dynjo se me ket dynjo as sbohet fjale.. :lol: [/qb]
shih shih prandaj spo me ecen mua :smash: :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga the_buzz:
[qb] Me ka kap i dhimje dhemballe...qe i befsha.. :mad: [/qb]
Ca do i boosh me :eek: :eek: Ndonje Brime ne dhemballe ... shko me ke Dentisti ... Ose merr icik kryp t trashe 1 dopio Uje dhe maji n goje nga ana e dhemballes ...