mydeir margjoni
X-Ray
Re: Si ndiheni sot??????
Por cfare dege e kisha fjalen??
Por cfare dege e kisha fjalen??
sa bukur do ish sikur te isha aty te te beja nje maszh... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] keq fare, me grip
dhe mendoni qe jam deri ne darke ne pune ... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mjer ai qe te ka perkedhel..ca do heqe nga une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...e shplodhur ,e perkedhelur ,e dobishme....nc, :idea: e domosdoshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajt se i dor n' ball nuk e kursejm na /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] lum si ti qe ke kush te perkedhel /pf/images/graemlins/wink.gif ca te boj un i shkreti si dhe me vdek ska kush te me ve doren ne ball.. /pf/images/graemlins/smile.gif
un sot? gjynof me u qajt.. :wave: [/qb]
ja nje te kam xhan nje kiss kjo mau dh eme dridhen leqet e kembes vi me mendje qe do e raf /pf/images/graemlins/laugh.gif jo mi jo e di ti vet gabimin nuk shlyhet vec me nji te kam xhan kshu i thoj terve ti u kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif mos e kap kot me mua ,se une te kam xhan.. :kiss: [/qb]
Sa Ja bo qejfin NJona vetes . Ose do ket qen MOtra e MOires qe i ka shkrujt kto LLafe pranej ... Se MOira o Mondeste ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une qe t mos dal ka tema sot jom cka as mir as keq Tu pa tu Bo t shofim si do shkoje dita ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...e shplodhur ,e perkedhelur ,e dobishme....nc, :idea: e domosdoshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]