Si ndiheni sot??????

rosela

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

economia e commercio direzione marketing!!!

( doni me per belulin??? :lol: :lol: :lol: )

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] keq fare, me grip
dhe mendoni qe jam deri ne darke ne pune ... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
sa bukur do ish sikur te isha aty te te beja nje maszh... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
persa i perket temes ndihem fare mire...sot mbarova nje tabllo...dhe jam :thumbsup: :wub:

RAUL

Primus registratum

lum si ti qe ke kush te perkedhel /pf/images/graemlins/wink.gif ca te boj un i shkreti si dhe me vdek ska kush te me ve doren ne ball.. /pf/images/graemlins/smile.gif

un sot? gjynof me u qajt.. :wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...e shplodhur ,e perkedhelur ,e dobishme....nc, :idea: e domosdoshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mjer ai qe te ka perkedhel..ca do heqe nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif

TeanD

Primus registratum

me mire se dje, shpresoj me keq se neser...

dmth neser i uroj vetes te jem sheruar plotesisht

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] lum si ti qe ke kush te perkedhel /pf/images/graemlins/wink.gif ca te boj un i shkreti si dhe me vdek ska kush te me ve doren ne ball.. /pf/images/graemlins/smile.gif

un sot? gjynof me u qajt.. :wave: [/qb]
Hajt se i dor n' ball nuk e kursejm na /pf/images/graemlins/wink.gif

Un a?
Mir, flm qe me pyte iher, pak gjum po me vjen, po nuk asht gja e pazakonte kshu qe mir /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif mos e kap kot me mua ,se une te kam xhan.. :kiss: [/qb]
ja nje te kam xhan nje kiss kjo mau dh eme dridhen leqet e kembes vi me mendje qe do e raf /pf/images/graemlins/laugh.gif jo mi jo e di ti vet gabimin nuk shlyhet vec me nji te kam xhan kshu i thoj terve ti u kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ...e shplodhur ,e perkedhelur ,e dobishme....nc, :idea: e domosdoshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa Ja bo qejfin NJona vetes . Ose do ket qen MOtra e MOires qe i ka shkrujt kto LLafe pranej ... Se MOira o Mondeste ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une qe t mos dal ka tema sot jom cka as mir as keq Tu pa tu Bo t shofim si do shkoje dita ...

bab

Primus registratum

pake si qesharake nga nje persone ketu ne forume qe me kishe derguar nje mesazhe privat ....

hhhhmmmmmmm