Si ndiheni sot??????

Arjola

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

sot nuk ndihem mire fare, kam nje dhimbje koke te besditshme, dhe nuk po me hahet fare. Sic duket po me bi gripi. /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Mire me thene! 80% per kete se si ndjehem i takon kohes se mire me diell! 20 % ndjehem pak e merzitur!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Mire me thene! 80% per kete se si ndjehem i takon kohes se mire me diell! 20 % ndjehem pak e merzitur!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Futi i Long Portokalli dhe gjysmen e portokallit qe teproi dhe nuk e shtryve shife ne duket si dielli dhe kshu t hiken merzitja ...

Shqiptarja

Primus registratum

Jo mi, s'osht puna tek e hongermja apo e pimja, se edha ashtu eshte kohe Ramazani tani, po eshte dicka tjeter qe me merzit... /pf/images/graemlins/frown.gif

Jan ca gjera qe nuk shpjegohen dot mer jahu! /pf/images/graemlins/wink.gif

eltanina

Primus registratum

E di si ndihem sot mo Durrsako, se edhe une ptriote jotja jam, sikur me ka shtyp treni.
Sidomos kur ke verdall neper qytet disa shker...
si ato qe njoh une!Po une paskam qene 100 vjet mbrapa more, ketu jeta qenka e ndertuar vetem me mashtrime!Po ku jetoj une xhanem??? Sill, sillu bote e vjeter...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Jo mi, s'osht puna tek e hongermja apo e pimja, se edha ashtu eshte kohe Ramazani tani, po eshte dicka tjeter qe me merzit... /pf/images/graemlins/frown.gif

Jan ca gjera qe nuk shpjegohen dot mer jahu! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ok Re JAhuuuuuuuuuuu... MOs i thuj . By the Way sot Si je ti ...

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eltanina:
[qb] E di si ndihem sot mo Durrsako, se edhe une ptriote jotja jam, sikur me ka shtyp treni.
Sidomos kur ke verdall neper qytet disa shker...
si ato qe njoh une!Po une paskam qene 100 vjet mbrapa more, ketu jeta qenka e ndertuar vetem me mashtrime!Po ku jetoj une xhanem??? Sill, sillu bote e vjeter... [/qb]
dukesh qe qenke keq me keq...po ai treni te paska shtypur edhe syzet mesa shoh
jam DURRSAKE dhe jo durrsako

TeanD

Primus registratum

keq fare, me grip
dhe mendoni qe jam deri ne darke ne pune ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] Jo mi, s'osht puna tek e hongermja apo e pimja, se edha ashtu eshte kohe Ramazani tani, po eshte dicka tjeter qe me merzit... /pf/images/graemlins/frown.gif

Jan ca gjera qe nuk shpjegohen dot mer jahu! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ok Re JAhuuuuuuuuuuu... MOs i thuj . By the Way sot Si je ti ... [/qb]
Faleminderit per pyetjen TEDI, sot jam me mire, por jo shume mire!!! :rolleyes:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] si dole yllo? :kiss: [/qb]
iu pergjigja te gjithave pyetjeve....shohim se si jam pergjigjur se ishte me shkrim. megjithate mendoj se do dal mire /pf/images/graemlins/smile.gif !! thanx qe pyete yllo :kiss: :kiss: !!!

wow si nga emri i veshtire duhet te kete qene!
Se nuk te ka Pytetur cfare uni ben ti??
Ke kush uni ne milnano je rregjistruar?

rosela

Primus registratum

une jam ne (ta shkruj te plote)UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI MILANO-BICOCCA!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif