Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

qafiri

Primus registratum
Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

Ndodhi rastesisht!!!
Kisha me se nje vit qe s`e kisha pare!!
AJO u afrua ke banaku ku une po prisja per tu sherbyer dhe peshperiti ne veshin tim;
-You still look sexy!!
E njoha ate ze dhe instiktivisht trupi im ben nje U turn.
-Stacy??????
Ajo buzeqesh.
-God,girl,u look stunning!!!!!!!
Pastaj nje zjarr i vjeter rindizet brenda meje.
Bisedojme.
Ne fillim te mbyllur por me pas biseda gjen rrugen e vjeter dhe ne fillojme te flasim per gjithcka!!!!!!!
PERVEC DICKAJE!!!!
Perse u ndame???
Ajo iku shpejt.
...ne pellemben e dores sime....
................................
..numeri i saj i telefonit.

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

Fillimisht postuar nga heartbreaker:
[qb]
Perse u ndame???...[/qb]
Gee , I wonder why /pf/images/graemlins/wink.gif ... Mister heartBREAKER :mad: :devil: :devil: :mad: !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

Te takohesh me nje ex,he? Un deshir kam qe ta takoj perseri, por nuk me ka ren rasti akoma. /pf/images/graemlins/frown.gif

sweet eda

Primus registratum

Kur u ktheva ne Tir pas nje viti dhe po shkoja tek nje shoqe, kur c'te shoh perballe meje ai, s'me kishte pare, dhe une i shkoj dhe e pershendes, ai habitet, me thote qe kisha ndryshuar, dhe me fton per kafe, i them qe s'kam kohe, dhe se duhet te nxitoja.
ne darke me merr ne tel, dhe me fton perseri, dal dhe biseda jone, si dy shoke te ngushte, flasim cdo gje, pervec lidhjes sone.
nuk e di pse, por nese e keni provuar, te flasesh per lidhjen e atehereshme me ex-in eshte nje situate shume e poshter, dhe mundohesh t'a evitosh whenever it comes up. bashkohem me Heartbreaker, qe s'flet dot per kete gje.
nejse une dhe ai tani jemi miq, dhe flasim ndonjehere ne tel, por cdo gje pervec shoqerise, eshte e ftohte.

qafiri

Primus registratum

Te hapesh biseden per marredhenien e dikurshme me ish-in tuaj eshte sikur te hedhesh benzine ne zjarr.
Megjithese kam numrin e saj te telefonit,nuk kam guximin ta telefonoj.
Pse??????
E thjeshte.
Po te flas me te do ta ftoj per nje pije.
Pija sjell afersine.
Afersia sjell intimitetin.
(THERE`S ALLWAYS A CHEMISTRY BETWEEN TWO EX-s)
Intimitet means SEX.
(And sex is always good with ur ex-s)
Tatepjeta fillon pas sexi.
Bisedat pa limite jane te pashmangshme pas sexi.
Dhe te bisedosh pa limite me ex-in tuaj.......
I don`t even wanna think `bout it!!!!!
I`ve been through all this before.
Keshtu qe do ta hedh ate numer ne bin.
Dont u agree???????

mostro

Putraku

me ja u then ndershmerisht sa here qe shof nai ex gjeja e pare qe me vjen ne mend eshte si ta zhvesh edhe njihere...sa per shoqni te ngushte kam shume....del dhe tepron... /pf/images/graemlins/laugh.gif me dal me pi kafe dhe long geshtenjash nuk para kam kohe sepse jam rob afaresh una.....ci stai o no /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnilaM

Primus registratum

para 3vjetesh ne greqi ndeshem me ish ex, te cilin e kam pas dhe ne nje lagje , kishim shum kohe 4vjet pa u pare,pra me shum ishte nje deshire shoqerore per te folur, qe nga larg me theret ne emer ,une isha bashke me te dashurin(sot burri) ,i prezantova ,ex-si e njihte te dashurin tim qe ne tir,pasi une pas tij u lidha me ket,u ulem me pi kai birre ,biseda ishte e pergjithshme,pra mbi emigracionin,puna ,etje,por fakti qe ne ishim komshinje e lethsonte pak biseden,jo nga shpia ,komshinjt.Fillova ta pyes ne se ishte lidh me noi goce ,e cfar planesh kishte ,i dashuri im,si djale me kulture ,u largua me pas , per te na len vetem ,jo se kishte kuptu noi gjo ,por thjesht si komshinje qe ne femiri do kishim qejf te flsinim ne per gjona qe ne i imi s`ja kishte iden.
Kur ishim vetem ,filluan bisedimet... rreth atyre viteve kur un kisha lidhje me te,me shikonte sikur donte te me perpinte te gjalle ashtu sic isha ,a thua se ishte akoma i dashuruar me mu ,... rreth sex ,pyeste se si shkoja un me te dashurin ,bile donte te dinte deri ne hollsira ,....,pastaj jo pse u ndam etje etje budalleqe si kjo,vura re qe nga njera an i behej qejfi qe un dhe i dashuri im shkonim shum mire,por nga ana tjeter shikoja egoizm tek ai ,i vinte dhe inat ,mundohej t`ma hidhte fajim mua per ndarjen,por un i bija shkurt se shikoja qe s`kishin kurfar ineresimi per mua me ato ngjarje,pra si perfundim , asgje nuk me ngacmoi ne ate takim ,sikurse dhe me pas.
Aty vertetova dhe nje here ,qe nuk mjafton vetem dashuria ne nje lidhje ,por e rendesishme eshte si ta mbash ate sa me gjat,...te cilat un i gjeta me pas tek i dashuri im (burri i sotem)sikurse ... dhe un nuk e kisha dashur ish ex-sin,por jam e bindur qe dhe ai s`me ka dashur aq shum,por thjesht nostalgjia e viteve.
Kur i ku me la ne e tel,por un e hodha pasi nuk mu duk i arsyeshem qe ta mbaja , e di qe s`kisha per ta marre kurre.

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] me ja u then ndershmerisht sa here qe shof nai ex gjeja e pare qe me vjen ne mend eshte si ta zhvesh edhe njihere...sa per shoqni te ngushte kam shume....del dhe tepron... /pf/images/graemlins/laugh.gif me dal me pi kafe dhe long geshtenjash nuk para kam kohe sepse jam rob afaresh una.....ci stai o no /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup:

edhe une uguale,sa here qe shof ose degjoj nai ex-in tim mendoj se si mund te bej nai gjo /pf/images/graemlins/smile.gif

BiTTeR SwEEt

Primus registratum

Ex-it tim as qe kisha per ti hudh syt me e pa e jo me ti flisja. Nuk do ishte e ndershme karshi atij qe ke present.
I DON'T LET LEFT(OVERS) RUIN MY APPETITE. Besoj se e merrni vesh kush eshte left over ne ket rast edhe kush eshte appetite. :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BiTTeR SwEEt:
[qb] Ex-it tim as qe kisha per ti hudh syt me e pa e jo me ti flisja. Nuk do ishte e ndershme karshi atij qe ke present.
I DON'T LET LEFT(OVERS) RUIN MY APPETITE. Besoj se e merrni vesh kush eshte left over ne ket rast edhe kush eshte appetite. :thumbsup: [/qb]
Ndjehem si ty ... nuk e kam takuar qe diten e fundit qe jemi ndare ... por as qe dua ta takoj ... per mua nuk ekziston si njeri ... :shrug:

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga BiTTeR SwEEt:
[qb] Ex-it tim as qe kisha per ti hudh syt me e pa e jo me ti flisja. Nuk do ishte e ndershme karshi atij qe ke present.
I DON'T LET LEFT(OVERS) RUIN MY APPETITE. Besoj se e merrni vesh kush eshte left over ne ket rast edhe kush eshte appetite. :thumbsup: [/qb]
Ndjehem si ty ... nuk e kam takuar qe diten e fundit qe jemi ndare ... por as qe dua ta takoj ... per mua nuk ekziston si njeri ... :shrug: [/qb]
Opalaaaa , tani Johnny eshte i gjithi imi :devil: :goofy: :wave:

p.s ma kishe bo cunin per hekra ...
http://www.johnnydeppfan.com/hp24a.jpg

:wave:

Nei

Primus registratum

hp24a.jpg

AnilaM

Primus registratum

esse...se le gurin me t`ra n`toke ,e beba reago se ta morri kjona

Nei

Primus registratum

Varet nga guri Ani...Ka nga ata te lumit ka edhe nga te liqenit..ka edhe nga te mocalit...Ky eshte gur miniere: nga ata te cmuarit me demek...s'lehet gjalle ne bote me te ik duresh :goofy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Kur takohesh me ex-en ndjehesh si ex.

Tashti e kam pak te veshtire ti kuptoj ata robt e kulturuar qe pranojn te prezantohen me ex-in e te dashures, dhe aq me teper ti lene vetem ose te pranojn shoqerin e thjesht mes tyre. Po t'isha duke e bo 'ex' te dashuren nuk do kisha as i lloj problemi, ndryshe xhelozia do fitonte mbi besimin dhe llogjiken.

Isabelle

Valoris scriptorum

Here ndodh qe une dhe ti te jemi me nji faqe /pf/images/graemlins/laugh.gif por kur ndodhka qeka rrenqethese /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

:thumbsup: Pergjigje super e sakte :thumbsup:

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Varet nga guri Ani...Ka nga ata te lumit ka edhe nga te liqenit..ka edhe nga te mocalit...Ky eshte gur miniere: nga ata te cmuarit me demek...s'lehet gjalle ne bote me te ik duresh :goofy: [/qb]
Duhet jete gur ferro-kromi.

tirana

Primus registratum

Tema thot si niheni kur takoheni me ex-in tuj jo si niheni kur takoni ex e dashnores/it apo ex-in e gjyshes se komshijes se ex te dashures qe para nji ex-i kishte nji ex tjeter.... Mos ta bojm lomsh muhabetin. T'lutmi shum!!
Te gjithve (thujase) ju ka rene rasti qe mbas ndarjes, per nje motiv apo tjetrin, te jene takuar me ex-in. Ok, nese keni ndjere ndonje gje thujeni te kjo tema. Nese nuk keni ndjere ndonje gje na thoni qe nuk ndjete gje..! Eshte e thjesht mer jahu pse lodhni kot..
Me ndje nuk do me thon vetem me dashuru/deshiru/enderru/mendu/shpresu/apo me e bo.... Lirshem popull lirshem, se dhe nqs nuk merrni konsesus apo vote pergjigjeje prap se prap drejt e keni....
Robi dhe kur takon nji arke me domate ndjen diçka jo me nje rob tjeter, aq me teper nji rob me te cilin ke ndare qofte dhe per dy minuta ate qe nuk ndan me te gjithe qe takon.. (te behen menjane ata qe e ndajne me te gjith se do ju hapim teme tjeter ku te shprehen)