Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.

korcare o ic fare

Primus registratum
Re: Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] Korçaro ti sje nga korça o grup se po te jesh nga korça nuk flet kaq keq per shqipetaret,se korça si qytet njihet per tradita dhe kulture ne radhe te pare. [/qb]
o tropikal por mos na ngri kaq ne qiell se sjemi kaq te kulturuar.Nqs del dhe degjon nje grup qe diskuton me ze te lart pa asnje medyshje do te jen shqiptar

korcare o ic fare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Qe ti japesh nje pergjigje kes pyetje eshte e veshtire sepse nuk mund te flasesh ne pergjithesi.
Per mendimin tim ne nuk kemi aritur akoma te arime nivelin e te huajve, ne radhe te pare respektin per njeri tjetri, dhe shumica jetojne akoma me ate mentalitetin e shqiperise,nuk munt te them se te huajit jane perfekt po me pelqen kultura qe kane, kurse ne vazhdojme akoma si ne shqiperi, flasim me ze te larte ne nje ambjent qe eshte shume i qete dhe te tjeret flasin me ze te ulet, nuk presim dot ne radhe deri sa te na theresin numrin, pa menduar se qe nga kemi ardhur mundohemi te tallim te huait nga nje here, sa here duhet te ishin tallur te huajet me ANGLISHTEN tone qe e flismim cope cope dhe une nuk mbaj mend 1 te jete tallur ose te te ofendoje.
E thashe qe ne fillim qe nuk munt ti vlersojme te gjithe njesoj.
JU UROJ TE GJITHVE SUKSESE KUDO QE NDODHENI .. [/qb]
mese e drejt kjo :thumbsup:

loaded

Primus registratum

Ne seks jane me te mira vajzat e huaja.Shqiptaret ne ate aspekt vetem llafe kane.

Rambla

Primus registratum

(pa e lidhur me veten time) Nuk varet dhe nga mashkulli, dmth ta mesoj femren si te sillet? dmth qe te huajat, dhe ti besoj italjanet e ke fjalen, duhet te kene pasur mesues me te mire. seksi mesa kam degjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif behet in due, apo jo?

loaded

Primus registratum

Mire me lal,une s'po them kur i marrin leksionet njera apo tjetra...une thjesht bej klasifikimin,pastaj se ça ben ti kurs privat a ku di gjo une me msu ato gjojna,ajo o puna jote...
Ka liber ne fakt:"Kamasutra pa mesues" /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Mire qe u bene edhe djemte shqiptare te dine se ceshte kamasutra se para 10 vitesh s'ja njihnin as shtepine :lol:

loaded

Primus registratum

Hahahhaaha...dolem jashte shtetit na u hapen syte.

samanta

Primus registratum

Se sa te zotet jane meshkujt shqiptare :smash: kjo del sheshit kur i lene te dashurat me barre :mad:

mostro

Putraku

Po pse te huajt nuk i lene me barre a si!? /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpjegohu me mire se po na cudit /pf/images/graemlins/tongue.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Se sa te zotet jane meshkujt shqiptare :smash: kjo del sheshit kur i lene te dashurat me barre :mad: [/qb]
djemt shqiptar jan te papergjegjshem dhe ndoshta nga mosditja shkojne deri ne disa caqe qe sduhet te shkojn. :smash:

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Mire me lal,une s'po them kur i marrin leksionet njera apo tjetra...une thjesht bej klasifikimin,pastaj se ça ben ti kurs privat a ku di gjo une me msu ato gjojna,ajo o puna jote...
Ka liber ne fakt:"Kamasutra pa mesues" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sikur dole pak jashte teme me kete postimin , pastaj une kisha specifikuar qe pergjigja ime skishte lidhje me mua personalisht. na beke dhe klasifikime :shrug:

loaded

Primus registratum

Nuk e kisha me ty personalisht,kto gjera i themi ne pergjithesi per qejf,me bo shaka.S'eshte se me kane vu ne komision mu dhe bej renditjen...behen per tu tall.

tropikali a

Primus registratum

SAMANTA flm qe me ktheve pergjigje /pf/images/graemlins/smile.gif qenkemi komshij /pf/images/graemlins/wink.gif

tropikali a

Primus registratum

po normal****INESS**** brenda grupit ka gjithmone ndonji qe ve ne levizje grupin, se me pas kalon ne monotoni.spo marr vesh per ke behet fjale.... :eek:

tropikali a

Primus registratum

Normal qe duhet te shkojne djemte ne keto caqe qe ti mesojne /pf/images/graemlins/wink.gif me pas djemte jane shume me inteligjente i dine te gjitha :thumbsup:

tropikali a

Primus registratum

pastaj ka dhe mjete mbrojtse qe ju vajzat mos fryheni si tullumbace kapuçin ju çuna qe se permbani dot veten.

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Po pse te huajt nuk i lene me barre a si!? /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpjegohu me mire se po na cudit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po pse mor i uruar do krahasosh vajzat shqiptare me te huajat ti :eek: Se mos e kane problem keto /pf/images/graemlins/tongue.gif

tropikali a

Primus registratum

po jo mi SAMANTA ku ka si vajzat shqiptare