Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.

olti

Neo
Re: Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.

Albot, pavarsisht nga gjinia dhe pervec perjashtimeve, jane pordhace dhe kushedi ca u duket vetja. E kam fjalen ne marredhiet me njeri tjetrin, se me te huajt jane te perulur dhe me koplekse inferioriteti. Ja kshu!

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Albot, pavarsisht nga gjinia dhe pervec perjashtimeve, jane pordhace dhe kushedi ca u duket vetja. E kam fjalen ne marredhiet me njeri tjetrin, se me te huajt jane te perulur dhe me koplekse inferioriteti. Ja kshu! [/qb]
:thumbsup: Perfectly said!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] TEDI
degjo mua mvaret se ca eshte pervers per to kupton sepse ato gjera qe neve na duken perverse per ato i duket nje gje normale me beso sepse kam qen vet dhe e di se ca bohet kot spo flas jane shume te ekzagjeruar si njerez por gjithsesi kan nje lloj tip parim jete ndryshe nga neve me e marre holl holl me preversa jemi neve qe e bejme mshefurazi ate pune qe the ti dhe e din mire qe eshte e vertet
ato te pakten e bejne haptas
kot skam then une qe tkam te zgjuar ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Belinea mos genje mi ja une berac jam po sjam mistrec /pf/images/graemlins/tongue.gif
GJITHSESI ATO SIC E THASHE ME PERPARA DHE PO E PERSERIS NA VIJNE ANASH /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

korcare o ic fare

Primus registratum

djemt e vajzat shqiptare jan shum here me te mire se djemt e vajzat e huaja.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] Zeqo te paska ikur goja :smash: [/qb]
i kishte ikur goja Af mi jo mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

ee thuaj pse mos jemi amerikan e te mburimm vajzat e djemt amerikan!!!!
ne shqipetare jemi...dhe ata do mbrojme....!!!! :lol: :lol: :lol:

NYC_GUY

Primus registratum

Si shqiptare ne pergjithsi kemi disa karakteristika Gjaknxehte , mburremi shume dhe kot ne shumicen e rasteve , mendjemedhenj dhe ajo qe une nuk e duroj dot merremi shume me llafe kot . Nganjehere keto kalojne ne maksimum, zakonisht ne disa persona , qe fatkeqsisht kane ecur ne balte gjithe jetes se tyrre dhe kur shkel pak kenma asfalt ju duket sikur jane ne qiell .
Megjithate ne pergjithsi jemi punetore si ne drejtimin e shkolles ashtu dhe te punes , te shoqeruar dhe te dashur .
Ne krahasim me te huajt , jemi me te zgjuar , me te kulturuar , me te edukuar dhe me punetore . Hajd shendet te gjitheve se te tjerat regullohen.

tropikali a

Primus registratum

Ec aty zhos qenke profesionist vertet /pf/images/graemlins/wink.gif te pergezoj /pf/images/graemlins/smile.gif

tropikali a

Primus registratum

HOT-GIRL ku e kam /pf/images/graemlins/smile.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

shyqyr qe u duke ti e re....!!kerkon tetjere po humbe per vete...

korcari12

Primus registratum

Qe ti japesh nje pergjigje kes pyetje eshte e veshtire sepse nuk mund te flasesh ne pergjithesi.
Per mendimin tim ne nuk kemi aritur akoma te arime nivelin e te huajve, ne radhe te pare respektin per njeri tjetri, dhe shumica jetojne akoma me ate mentalitetin e shqiperise,nuk munt te them se te huajit jane perfekt po me pelqen kultura qe kane, kurse ne vazhdojme akoma si ne shqiperi, flasim me ze te larte ne nje ambjent qe eshte shume i qete dhe te tjeret flasin me ze te ulet, nuk presim dot ne radhe deri sa te na theresin numrin, pa menduar se qe nga kemi ardhur mundohemi te tallim te huait nga nje here, sa here duhet te ishin tallur te huajet me ANGLISHTEN tone qe e flismim cope cope dhe une nuk mbaj mend 1 te jete tallur ose te te ofendoje.
E thashe qe ne fillim qe nuk munt ti vlersojme te gjithe njesoj.
JU UROJ TE GJITHVE SUKSESE KUDO QE NDODHENI ..

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Qe ti japesh nje pergjigje kes pyetje eshte e veshtire sepse nuk mund te flasesh ne pergjithesi.
Per mendimin tim ne nuk kemi aritur akoma te arime nivelin e te huajve, ne radhe te pare respektin per njeri tjetri, dhe shumica jetojne akoma me ate mentalitetin e shqiperise,nuk munt te them se te huajit jane perfekt po me pelqen kultura qe kane, kurse ne vazhdojme akoma si ne shqiperi, flasim me ze te larte ne nje ambjent qe eshte shume i qete dhe te tjeret flasin me ze te ulet, nuk presim dot ne radhe deri sa te na theresin numrin, pa menduar se qe nga kemi ardhur mundohemi te tallim te huait nga nje here, sa here duhet te ishin tallur te huajet me ANGLISHTEN tone qe e flismim cope cope dhe une nuk mbaj mend 1 te jete tallur ose te te ofendoje.
E thashe qe ne fillim qe nuk munt ti vlersojme te gjithe njesoj.
JU UROJ TE GJITHVE SUKSESE KUDO QE NDODHENI .. [/qb]
ne koke e ke goditur temen....
ska shpjegim me te mire...
jam mese dakort me ju...!!!!

tropikali a

Primus registratum

Korçaro ti sje nga korça o grup se po te jesh nga korça nuk flet kaq keq per shqipetaret,se korça si qytet njihet per tradita dhe kulture ne radhe te pare.

tropikali a

Primus registratum

sa per numra sjemi ne parlament te na i jape fjalen kryetari i parlamentit.

tropikali a

Primus registratum

ne çdo shtet ka te huaj qe flasin me theks gjuhen sjemi te vetmit per tu treguar me gisht.

tropikali a

Primus registratum

korçaro nga cili fshat i korçes vjen ti,ne rradhe te pare duhet te shkelje njihere ne korçe me pas te shkoje ne USA se e shoh s'qenke cilivizuar mire, paske ngjit shkallet pernjiheresh.

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] Korçaro ti sje nga korça o grup se po te jesh nga korça nuk flet kaq keq per shqipetaret,se korça si qytet njihet per tradita dhe kulture ne radhe te pare. [/qb]
Qe te shprehesh nje mendim, nje ralitet, nuk do te thote se sje Korcar me kulture!

korcari12

Primus registratum

[qb] sa per numra sjemi ne parlament te na i jape fjalen kryetari i parlamentit. [/qb]
Se vetem ne Parlament eshte me radhe! kudo, kudo, kudo, GRUP.

korcari12

Primus registratum

[qb] ne çdo shtet ka te huaj qe flasin me theks gjuhen sjemi te vetmit per tu treguar me gisht. [/qb]
Me vjen keq nuk thash qe ne jemi te vetmit , po tregova sjelljen e tyre te mire ndaj te huajve.