si do te ishte bota pa femra

joetisti_

Locus omnem
Homoseksuale :D
Po shiten kukulla seksi, pse te vete mendja per keq ty? :p
kurse pa meshkuj do te ishte(me korrigjo pak per termin nese e them gabim) lesbiiciale :D

Pa femra do te ishte te haje por te te mungonte shqisa e shijimit.

Lola31

Primus registratum
Meshkujt në përgjithësi janë më të lumtur në jetë sesa femrat, veçanërisht kur është fjala për karrierën dhe pamjen e tyre, ndërsa femrat për jetën familjare, dashurinë dhe seksin.
Një studim i detajuar në 12 aspektet e jetës moderne ka gjetur se meshkujt përjetojnë nivele të larta të lumturisë në shtatë prej tyre, duke përfshirë pagën, pamjen dhe format e trupit.
Rezultatet e femrave ishin më të larta se sa meshkujt në jetën e dashurisë, jetës familjare dhe kategoritë e jetës seksuale.
Fusha të tjera në të cilat meshkujt dolën si më të lumtur se të seksit të kundërt ishin perspektivat e karrierës, se si njerëzit e tjerë ju shohin, financat dhe sigurisë në punë.
Pengesa më e madhe për ndjenja e përditshme ishte shqetësimi i parave, të cilat preken 46 për qind të të anketuarve.
Një nga gjetjet më të çuditshme ishte se një e treta e njerëzve të studiuar do të jenë më optimist në jetë nëse partneri i tyre tregon angazhim më shumë.
Një në pesë çifte thanë se ata ishin bërë në të vërtetë më pak optimist në jetë pasi martohen.

Per me shume Informacion se si do ishte bota pa femra klikoni ketu:
http://www.lajm-shqip.com/femra-sot/
www.lajm-shqip.com
www.njoftime.eu
www.al-softsolutions.com.

Faleminderit, jeni me te miret :):wub:

dr love

Locus omnem
largea_fotot-prill1365329880.jpg

Hope

dans ton coeur
Mos harroni... Nje bote te tere me femra i nevojitet thjesht nje mashkull per t ruajtur vazhdimesine...por ama nje bote e tere meshkujsh vetem me nje grua eshte nje tufe te humburish...:p

dr love

Locus omnem
Mos harroni... Nje bote te tere me femra i nevojitet thjesht nje mashkull per t ruajtur vazhdimesine...por ama nje bote e tere meshkujsh vetem me nje grua eshte nje tufe te humburish...:p

dhe prap gruaja do fitonte..pra ..pa gra jeni te humbur.