Si do ta largonit?

ere

Primus registratum
Re: Si do ta largonit?

eh, ju betohem qe s'po merr vesh! nuk di ca te bej me teper...

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i ke than bukur, paster dhe shqip "NUK TE DU"?

[/ QUOTE ]

Pse aq e thjeshte te duket ty, vetem ti thuash "NUK TE DUA". Behet fjale per nje ceshtje me delikate besoj.

ndricim

Primus registratum

Per femrat eshte me e lehte, ashtu siç thote Rozalina thuaj

nese je djale, thuj kshu:

"Do me çoje babi per ushtare"

edhe i ke nda punet

alinos

Forumium maestatis

une do t'i flisja me te mire! Nje here me ka ndodh qe m'u vu prapa nje halabak ke lagjja qe pretendonte se ishte marrosur pas meje, dhe folem edhe e sqarova per pamundesine e nje raporti mes nesh.
Qe atehere me pershendet ne rruge! Dhe kur nje here beri sikur ishte i pire i thash "Po ne sikur u sqaruam nje here?! Beme a s'beme nje marreveshje?!" dhe me kerkoi falje e vazhdoi rrugen. Qe atehere kam kuptuar se terheqja e vemendjes ndaj "fjales se dhene" i prek ne "seder" meshkujt dhe i ben me te lehte per t'i hequr qafe ... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

epremte

Primus registratum

nuk e di ca halabakesh ke ti ke lagja jote po ata t lagjes time po ti sqarosh kujtojn se po ja lu. njeriut duhet me i fol me gjuhen qe kupton dhe mesa duket druni ca njerzve ja sqaro fiksimin. dhe te garantoj qe po i kujtove meshkujve drunin qe mund te hane, ose qe kane honger preken me shume ne seder

alinos

Forumium maestatis

edhe ate punen e dajakut e kam bere e pranoj. Ne nje rast, m'u desh t'i them atij robit qe te me hiqesh qafe se po i sillja nja dy ta benin te vdekur, madje mbaj mend se ne inat e siper i thash e derisa te vine ata, te kam rraf dhe nje here vete /pf/images/graemlins/lol.gif

epremte

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
me kosh plenash kokes nje pedofili ke lagja
dhe pastaj futja vrapit sa te hane komet. shpifesira eshte bere dhe me kalamaj tani /pf/images/graemlins/mad.gif.
bllaaaahhhh.
ca rob edhe me i heq qafe perfundimisht s te vje keq.

abs

nuk e di...

...ne inat e siper i thash e derisa te vine ata, te kam rraf dhe nje here vete /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

t hangsha shjelmat e jote /pf/images/graemlins/grin.gif

e grushtove me dockat si bebush e me thonj e gjate? /pf/images/graemlins/idea.gif

apo me veshtrim /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/angel.gif

alinos

Forumium maestatis

e mbertheva me veshtrim mi, se nuk i ndyej duart kollaj une /pf/images/graemlins/cooli.gif

alinos

Forumium maestatis

quhen assete shumeperdorimshme, se vajhalli po te kishim nga nje gjymtyre per cdo veprim qe na duhet te bejme ne jete /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ndricim

Primus registratum

keni edhe armet e shkaterrimit ne mase(cicat) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

e vendosa me ne fund..ska rruge tjeter pervecse nje druri te mirre...jo po ca njerez me duket se marrin vesh me dajak...

abs

nuk e di...

Pretty, nuk ta keshilloj dajakun, sado i `mire` qe te jete.

Plus se besoj qe nje vajze si ti, shoqerohet me te pamarrun vesht.

Ai ka nevoje te ndiej `kufinin` tand te kjarte pa aspak zemerthyrje /pf/images/graemlins/wink.gif

Te uroj sukses /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------

<font color="pink">

Schein Ehe/Glück/Erfolg und…mag und unterstütze ich nicht!
Das heisst längst nicht, dass ich die Echteste bin, auf jeden Fall aber, versuche das zu erreichen…

</font>

ere

Primus registratum

po ca shoqerie mor shok..une sja hedh as syte...po me qepet si bodigard nga mbrapa ..ka dicka qe nuk shkon...do i fus ca kusherinj u pa puna..ose do lajmeroj policin...

soni2

Primus registratum

o prety

ti nuk ke te dashur ???

nqs po prezantoja deh te merren vesh te shpjegohen se si eshte puna!!
ose merre shtruar je edhe goc e emancipume

ok thuaj takohemi ne kafe (lere takimin tek nje kafe me shume publik taiwan pshm) dhe shpjegoja qarte perse-ne deh degjoje persene e atijt se nqs nuk e ben ai nuk do ta kuptoje kurre pse i the jo ti ndermend e ke ti thuash jo ashtu kshu???

pse ti futesh jo dajak e jo kshu pak çuna jane vrare e prere per pune gocash ne shqiperi (sa edhe ne korçe u vrane edhe na doli ne gazete se eshte banda e çobenjeve atehere kur dihej qe ishte per nje goce gith muhabeti !! dhe ku vajti 3 te vdekur nje i plagosur dhe 3 ne burg) e githa kjo pse ?? per nje mungese komunikimi te thjeshte fare fundja ska per te ngrene ai per nje here qe do pish kafe apo do flasesh me te ????

hajde behu e forte dhe mos injoro askend qe ka sy per ty sepse ai te konsideron dhe nuk injoron faktin qe ti ndoshta nuk e don me te vertete !! te takon ty tja thuash

ere

Primus registratum

eeeeeeee...do e marr parasysh...flm per keshillen....

soni2

Primus registratum

eeeeeeee...do e marr parasysh...flm per keshillen....

[/ QUOTE ]

kshu siç sillesh ti nuk do gjesh lehtesira po nejse çte bjellesh do korresh thote populli prety