Si do ta largonit?

ere

Primus registratum
Re: Si do ta largonit?

ashtu thot ashtu..po kjo puna e kafes se si me duket..nejse ta provoj i here mbase ben efekt..

soni2

Primus registratum

moj goce eshte nje kafe ne nje ambjent te hapur me shume persona nuk eshte e ndaluar te pish kafe me ke te duash !!! dhe degjoje dhe shpjegoji qe i dashuruari/a eshte gjithmone vetem po per te bere dashuri duhet te jesh dy !! dhe ne kete rast ti nuk do jesh 2 e tij !!! me thjesht nuk ka

Leana

Primus registratum

Si ta largosh?
per mua ka qene shume e veshtire.Me mjaftoi ,fjala dhe mbeshtetja e dikujt ,,dhe....Tani nuk eshte me.Vullneti,deshira per te qene akoma me mire,vleresimi te vetja dhe mbi te gjitha largpamesia per nje te ardhme me te mire ,te bejne te zgjedhesh me te miren,dhe te lesh pas nje te kaluar te veshtire. /pf/images/graemlins/lol.gif

London_GirL

Primus registratum

hmmmmm,,,mendoj se duhet te flasesh edhe ti thuash se ste pelqen aspak sjellja e tij/saj.

nese smer vesh akoma,,rrife

ere

Primus registratum

mezi prita ta mbaroja ate, kapucino ne fakt! /pf/images/graemlins/smile.gif i thashe qe sjam e interesuar keshtu qe te rri larg /pf/images/graemlins/smash.gif...Po mbase kur te njihemi me mire? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif me tha..me vjen keq une jam e dashuruar me dike tjetr dhe smund ta ndaj zemren me dysh /pf/images/graemlins/tipsy.gif..te uroj gjithe te mirat /pf/images/graemlins/grin.gif po une sjam per ty... /pf/images/graemlins/crazy.gif
deri tani me ka len rehat /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
edhe ne angli i vehen shqiptarët mrapa femnave?

[/ QUOTE ]

hala sta vu nai shqiptar mrapan ty naqe???

preety e shef se sadopak ideja e komunikim ka avantazhet e veta ????

naqe m'trego se ku rrin se po s't'nejta mrapan ty plaça /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

mu s'me asht vu kush mrapa se nuk ka shqiptar knej ka jam un /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ec m'gjej po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

mu s'me asht vu kush mrapa se nuk ka shqiptar knej ka jam un /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ec m'gjej po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]Une vej bast qe ti e Pi "Kafen" me Ariun dhe Cajin me dhelpren atje ku jeto tiiiiiiiiii Roz-----------&gt;ftohte shume ftohte /pf/images/graemlins/smash.gif

OROSHI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

Pse Roza,po te kishte shqiptar..... /pf/images/graemlins/laugh.gif,pse na zhgenjen tani atq/ /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

E largon fare lehet kur i flet me patetizem per nje mashkull tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif..
Meshkujt urrejne konkurencen lol.

ere

Primus registratum

ne fakt jam merzitur skam me ca te merrem..ishalla me qepet prape...

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif, Shi kjo! D.m.th ti i shikon meshkujt si lodra, e? /pf/images/graemlins/smash.gif bej sport ne ske me ca te merresh, ose lexo ndonje liber si te besh meshkujt per vete /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Denim per ate qe the! Do perserises 10 dite rresht ne mengjes nga 10 here me ze te larte: Une i kam xhan meshkujt......!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

pse jo? sa do rri dhe duke u marre me sport? /pf/images/graemlins/confused.gif librat mi bejne nervat kacurrela vetem meshkujt mund te mi shtrijne dmth nervat /pf/images/graemlins/grin.gif...u pa puna do gjej ndonje mavri tjetr te shtyj kohen /pf/images/graemlins/angel.gif..se mos eshte hera e pare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

@d@

Primus registratum

Pas cdo maske fshihet nje njeri/femer /pf/images/graemlins/shrug.gif, ...provoj dhe nje here me ato qe te thash.... /pf/images/graemlins/wink.gif hidhe te kaluaren mbas, se do jesh e pavarur !