Si do ta largonit?

eniad

Forumium maestatis
Re: Si do ta largonit?

<font color="brown"> Nje pyetje, makaronat te erdhen vete ty apo u afrove ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti vete, si do t'i largoje makaronat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Un e pata për muhabetin e flokve ne të xhajes.

Makarunat s'jon gjo hiç po salcës si i bohet?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Aj egri Zhilalo /pf/images/graemlins/kiss.gif , salcen ene s'e hedhim /pf/images/graemlins/lol.gif

</font>

Princesha

Primus registratum

si me ken tan ne nji fis jena ktu n'forum, edhe smundjet mendore kan fillu me na kap n'nji kohe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Deri ke makaronat arrita une, por ket salcen s'po e kuptoj dot /pf/images/graemlins/rolleyes.gif... Domethon, e dum salcen Eno /pf/images/graemlins/kiss.gif?

MLK

Primus registratum

Nganjehere nuk eshte e thjeshte ta injorosh se ka meshkuj derra po ka ne femra gjithashtu!
Kam nji goc qe me bi kushuri e afert e jeto ne Tirone, asaj i ishte qep nji spo ja thm emrin tamom se ka nga ata qe mund ti ngeli hatri ketu, po le te themi nji i trashe fare qe nuk ha pyke.
Gjo vajze ylle, qe bo pushimet neper Evrope, ne Familje kane tre makina per tre veta, me biznese e apartamente...me pak fjale hyjne te njerez qe kane ber diçka ne jete e presin diçka per te ardhmen.
Ky mazllemi 6 muaj si ndahej kur kjo shkote ne fakultet deri sa nje moment kjo i thote babes vet (e e ka si çun te ri dmth si shok) dhe kishte shku me i thon atij mazllemit ta lete rehat se skishte pune me i ron ne qafe kur sdote goca.
Ai i pergjigjet qe e dashurote ne dote me e mor per gru /pf/images/graemlins/lol.gif
Ajo sdote me i pa bojen, dmth si hudhte as syte, tjetri pretendote me e mor per gru /pf/images/graemlins/laugh.gif
Der sa nje moment i çova nja dy qe flisnin mire kinesçen, ne si duket e kuptote ene ky kinesçen ne su duk mo....
Keshtu qe ka momente qe injoroje sa te dush, po ka ka ata qe nuk mushin e dun me i fol "gjuhe te huja" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Per makarunet qe thu ti Eni, une jam tip nepsqar ne shpesh i maj turijt te tenxherja e nuk pres sa te bohen tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Per ne s'ka problem /pf/images/graemlins/laugh.gif Zhilalo (me misi madhi /pf/images/graemlins/kiss.gif ) , osht halli i ktyne qe e kon zemren kullese makaronash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .
E kane te udhezimet :
"Keep cool
Avoid heat
If ju dont follou instrakshens, dhë kulles uill bi jasht perdorimi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif .
</font>

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Ps.Per makarunet qe thu ti Eni, une jam tip nepsqar ne shpesh i maj turijt te tenxherja e nuk pres sa te bohen tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Nepsi teper te le pa gje cuno, ose te ben me dhimbje barku se s'i le makaronat te zihen tamam /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kujdes turinjte, he te keqen, se te digjen e s'ke c'u ben /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

MLK

Primus registratum

Po jo mij goc, veç sa du me i provu, se per ti honger i haj te bome masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Shi kjo, problemi osht mos me u pa mo, kjo thote hajt shifna /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Ti e pakse te ngrime qe te leke me te paren goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kur i thua te dua nje çuni iken ai me vrap.Eshte menyra me e mire per ta larguar se dhe turpi i ngel atij /pf/images/graemlins/grin.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

hajt me thuj iher mu "te dua" e te shofesh kush do iki me vrap une apo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

o po shoh goxha pergjigje te "ndryshme ketu..edhe une po mendohem se si ti them tani /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif..po mire makaronat c;hyjne ketu? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Makarunet hyjne qe te mos te kesh barkun bosh kur tja thus, se te bohet acid ne stomak ka stresi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

ooooooo, /pf/images/graemlins/shocked.gif mire kush do mi gatuaj se un pertoj..duhet te behem gati per fjalimin e dites /pf/images/graemlins/blush.gif

MLK

Primus registratum

Jo po te japim ne biberonin tani goce /pf/images/graemlins/smash.gif Ik te tema kuzhina se mos ka njel nonji pjate atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

varet se kush ka qen kuzhunieri,,,nejse mos te dal nga tema..vetem ta injoroj dmth..po pse ca kam bere deri tani?

@d@

Primus registratum

....si bejne keta sikur s'kane dashuruar ndonjeher vete edhe ai/ ajo tjetri/a e ka injoruar...:D
Une mendoj qe ti cuc duhet ti flasesh, ti shpjegohesh, ti tregohesh kush je ne te vertet se mbase i hapen syte atij dhe iken vete /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Gjynah.... tjetrin e ka zene qymyri, ju injoroheni qe te gjith. Ndjenja ka dhe ai i shkreti, pavarsisht qe i ka per pesonin e 'papershtatshem' nuk do te thote qe ai s'meriton nje shpjegim!
Papershtatshem, mendoj personin, qe nuk ja kthen dot mbrapsh ate ndjenje qe ai ushqen, se mos me merzitet priti mu pastaj /pf/images/graemlins/kiss.gif