Shtepia Jone

gurax

Pan ignoramus
Shtepia perseri.
Mmm.

Po, he si kene qene? Flisni flisni, mos keni droje!

christoph-waltz-als-ss-standartenfuehrer-hans-landa-in-inglourious-basterds-fuer-dieses-rolle-erhielt-der-schauspieler-2010-den-oscar-als-bester-nebendarsteller-.jpg

Mystique

Larg
Me ate qendrim qe ke ti ne foto ..:eek:

Kur do stolisim ne? Kur do e mbushim shtepine me drita?
@Aki eja shpejt se do te prezantoj me dike

Artin

Papirus rex
Unë do të sjell një dre të vogël, që të rrijë poshtë pemës...
E pashë në një dyqan... e do ta blej këtë fundjavë.

Mystique

Larg
Meqe do shkosh ,shiko mos gjen drita akoma se nuk po dalin keto qe kemi. Kemi shtepi te madhe.
I dua dritat me program :p
Ti @Lisa me duket se e dashke shtepine gati te stolisur kur te vish, po eja pak duku me shpesh te lash cik dritaret se do vendosim dhe aty zbukurime

Artin

Papirus rex
E bleva edhe pemen, edhe dritat edhe drerin, e do t'i sillja ketu, por ma prishen qejfin sot, e nderrova mendje.

Last edited:

Mystique

Larg
E bleva edhe pemen, edhe dritat edhe drerin, e do t'i sillja ketu, por ma prishen qejfin sot, e nderrova mendje.
Kush ta prishi qejfin ty sot?
Po une po pres pemen dhe dritat dhe drerin nga ty sot . :/
Ndero mendje prap dhe silli

Aki

Paint It Black
Po kerkoja ndonje peme kshu me hapesire ne mes te ndare ne dy gjysma, po spata fat, kshuq e pasi vjen dhe filmi ja kenaquni me kte :D

b94f6ab11be9b9aa08f79da86ac743cd.jpg

Artin

Papirus rex
Kush ta prishi qejfin ty sot?
Po une po pres pemen dhe dritat dhe drerin nga ty sot . :/
Ndero mendje prap dhe silli
Ishte njera sot paradite, qe u kruajt vete. Me fyeu dhe e fyeva, ama po e perseriti prape, do ta bej per faqe te zeze, qe te mos dije se nga te shkoje...
Kjo eshte pema... por nuk e kam mbaruar akoma. Do dhe ca zbukurime te tjera.

1d3Z9Xx.png

Artin

Papirus rex
Pema qenka mjaftueshem e larte por perse nuk i hap me mire deget duket si e mbledhur
Edhe dreri i bukur.
:)
Nuk e kisha mbaruar dje, i hapa degët shpejt e shpejt. Sot e rregullova edhe më mirë dhe pema mori formë konike. Do t'i blej edhe ca zbukurime shtesë.

Sa te mire jane njerezit ketu tek kjo shtepi. Te urte e te kulturuar, jo si gjetke, ku vetem i çajne sumen njeri-tjetrit...

Aki

Paint It Black
Nuk e kisha mbaruar dje, i hapa degët shpejt e shpejt. Sot e rregullova edhe më mirë dhe pema mori formë konike. Do t'i blej edhe ca zbukurime shtesë..
Pa foto sbesojme, se me erdh keq per pemen ashtu me duket sikur do ngrije nga i ftohti :)