E rregullove ate e kompensove menjehere, kshu qe te faletAki une kisha qe 2006 i regjistruar ketu edhe pse nuk e dija. Sa per zhgenjimin, njehere te kam zhgenjyer mos harro.![]()
ah, vetem per te veshur keto corape leshi (qe duken femrash po s'ka gjeDime veten papuce ,dy corape nje llastik(modeli) ,me 5 shtiza ,![]()
Larg shtizat nga @Aki se i perdor per qellime te errrrrrrreta
Une kengen do ta shoh me vone. Dhe falemnderit gurax, sepse une u lodha duke mbajtur shkallen. Por... he per he e kam vemendjen te dicka tjeter... me duket nje mize manget...Po beni te tere pune konstruktive me shtepi? Disa pastrojne, disa bejne pazarin, disa thurin me shtiza dhe behen gati per dimrin.
Mire fare.
Beni pak pushim pra, se u lodhet. T'ju pershendes me nje kenge te Shakires. Shakiren origjinale, Shakiren 'rocker', e kohes kur ishte me karakter te vetin e jo kur Hollywood e detyroi te behet kukulla bjonde me buzeqeshjen e stampuar qe duhet ta kene si model per t'u ndjekur te gjithe.
Ciega Sordomuda - Shakira
Mos lëviz të jesh besnike.Shtëpia jonë, është duke " tradhëtuar " shtëpinë
Kaq kisha.
Po ti ske çeles te hapesh deren? Kush e di nga do e kesh humbur .kishit rene te flini. Dera me kyc. U futa nga dritarja. C'behet keshtu xhanem! Kaq gjume te thelle keni? Trokita aq fort saqe u shurdhova vetem une, askush tjeter s'e cau koken![]()
E kam. Por ishte nderruar brava. Me bete te ngjitem si pelivan nga dritarjaPo ti ske çeles te hapesh deren? Kush e di nga do e kesh humbur .
Mire bere qe erdhe,dhe shtepia u ndje mire.E kam. Por ishte nderruar brava. Me bete te ngjitem si pelivan nga dritarja
Edhe per te ngrene s'gjeta asgje. Ne frigorifer s'kishit lene gje fare. Po sa hani moj aman !
Bera nje dush me uje te ftohte, dhe fjeta nen nje bresherime gerhitjesh. Por, me te gjitha keto, prape s'ka si shtepia! U ndieva mire qe u ktheva![]()