Shtepia Jone

Aki

Paint It Black
Heuuuu @Strategu ti akoma pa hyre si misafir more e te pastrosh, u bere si ne shtepine tende e? Bravo, te lumte, sme zhgenjen asnjehere :p

MrCool

Oldschool
Heuuuu @Strategu ti akoma pa hyre si misafir more e te pastrosh, u bere si ne shtepine tende e? Bravo, te lumte, sme zhgenjen asnjehere :p

Aki une kisha qe 2006 i regjistruar ketu edhe pse nuk e dija. Sa per zhgenjimin, njehere te kam zhgenjyer mos harro. :p

Mystique

Larg
Dime veten papuce ,dy corape nje llastik(modeli) ,me 5 shtiza ,
5b6624ccf148acd63a755e488666294a.jpg

Larg shtizat nga @Aki se i perdor per qellime te errrrrrrreta

joetisti_

Locus omnem
Dime veten papuce ,dy corape nje llastik(modeli) ,me 5 shtiza ,
5b6624ccf148acd63a755e488666294a.jpg

Larg shtizat nga @Aki se i perdor per qellime te errrrrrrreta
ah, vetem per te veshur keto corape leshi (qe duken femrash po s'ka gje :p), po dal edhe une partizan :)
Me bej nje pale El@! Se nuk i dua nga Aki, kushedi me fut ndonje shtize ajo :p

Vajzat jane per pune me shtiza, grep e te tjera te natyres se ngjashme. Po djemte?! Ne asgje...

gurax

Pan ignoramus
Po beni te tere pune konstruktive me shtepi? Disa pastrojne, disa bejne pazarin, disa thurin me shtiza dhe behen gati per dimrin.

Mire fare.
Beni pak pushim pra, se u lodhet. T'ju pershendes me nje kenge te Shakires. Shakiren origjinale, Shakiren 'rocker', e kohes kur ishte me karakter te vetin e jo kur Hollywood e detyroi te behet kukulla bjonde me buzeqeshjen e stampuar qe duhet ta kene si model per t'u ndjekur te gjithe. :kaka:

Ciega Sordomuda - Shakira

joetisti_

Locus omnem
Po beni te tere pune konstruktive me shtepi? Disa pastrojne, disa bejne pazarin, disa thurin me shtiza dhe behen gati per dimrin.

Mire fare.
Beni pak pushim pra, se u lodhet. T'ju pershendes me nje kenge te Shakires. Shakiren origjinale, Shakiren 'rocker', e kohes kur ishte me karakter te vetin e jo kur Hollywood e detyroi te behet kukulla bjonde me buzeqeshjen e stampuar qe duhet ta kene si model per t'u ndjekur te gjithe. :kaka:

Ciega Sordomuda - Shakira
Une kengen do ta shoh me vone. Dhe falemnderit gurax, sepse une u lodha duke mbajtur shkallen. Por... he per he e kam vemendjen te dicka tjeter... me duket nje mize manget...

Artin

Papirus rex
Unë kam ardhur të banoj te kjo shtëpi, po duhet ca kohë për t'u mësuar, e për t'u ndierë si në shtëpi...

joetisti_

Locus omnem
kishit rene te flini. Dera me kyc. U futa nga dritarja. C'behet keshtu xhanem! Kaq gjume te thelle keni? Trokita aq fort saqe u shurdhova vetem une, askush tjeter s'e cau koken :p

joetisti_

Locus omnem
Po ti ske çeles te hapesh deren? Kush e di nga do e kesh humbur .
E kam. Por ishte nderruar brava. Me bete te ngjitem si pelivan nga dritarja :p
Edhe per te ngrene s'gjeta asgje. Ne frigorifer s'kishit lene gje fare. Po sa hani moj aman !
Bera nje dush me uje te ftohte, dhe fjeta nen nje bresherime gerhitjesh. Por, me te gjitha keto, prape s'ka si shtepia! U ndieva mire qe u ktheva :)

Mystique

Larg
E kam. Por ishte nderruar brava. Me bete te ngjitem si pelivan nga dritarja :p
Edhe per te ngrene s'gjeta asgje. Ne frigorifer s'kishit lene gje fare. Po sa hani moj aman !
Bera nje dush me uje te ftohte, dhe fjeta nen nje bresherime gerhitjesh. Por, me te gjitha keto, prape s'ka si shtepia! U ndieva mire qe u ktheva :)
Mire bere qe erdhe,dhe shtepia u ndje mire.
Tentuan te na vjedhin dhe per arsye sigurie e ndryshuam :p Nuk e di kush ngrihet kur te gjithe flene edhe e pastron frigoriferin naten.
Eshte nje mister