Shtepia Jone

joetisti_

Locus omnem
Mire bere qe erdhe,dhe shtepia u ndje mire.
Tentuan te na vjedhin dhe per arsye sigurie e ndryshuam :p Nuk e di kush ngrihet kur te gjithe flene edhe e pastron frigoriferin naten.
Eshte nje mister
opo te na vidhnin kush e qan, une kam friken vetem se mos ju rrembenin ju vajzat :p, dhe po te kete qene per kete, mire bete qe e nderruat.
Ou! Po duhet pare kjo pune. Kush na qenka ky/kjo qe ngihet naten dhe na e "pastron" frigoriferin ?! Une i kam nja dy emra: dyshoj per: Lisa, Artin, dhe Stategu.
Ti per ke dyshon?

Mystique

Larg
opo te na vidhnin kush e qan, une kam friken vetem se mos ju rrembenin ju vajzat :p, dhe po te kete qene per kete, mire bete qe e nderruat.
Ou! Po duhet pare kjo pune. Kush na qenka ky/kjo qe ngihet naten dhe na e "pastron" frigoriferin ?! Une i kam nja dy emra: dyshoj per: Lisa, Artin, dhe Stategu.
Ti per ke dyshon?
Me duket se ishte @TinkerBell nga sezoni provimeve qe kishte .

Artin

Papirus rex
Kështu është kur ke shumë shtëpi...
Kur banon në njërën, të tjerat kthehen në fantazma... :p

Artin

Papirus rex
Po dëgjoj këtë këngë, por duhet ta ndjekësh në YouTube, se ky që e ka hedhur, e ka çaktivizuar opsionin për ta dëgjuar në forum.
Kjo kërcimtarja quhet Kristinë dhe më pëlqen si kërcen.
Ndiqeni nga minuta 3:00

Artin

Papirus rex
Mistikë, e bukur është kjo që solle, po kur dua vërtet muzikë, unë dëgjoj klasike/simfonike.
Për momentin kam nevojë për muzikë sensuale... për vajza që kërcejnë bukur... :p

Mystique

Larg
Ne fakt mua muzika e atij lloji nuk para me pelqen :),me vajzen nuk kam gje :p
Por vetem muzike sensuale nuk ishte ajo ,te pakten per mua :) ose mbase kame une tjt ide te muzikes sensuale.

Artin

Papirus rex
Me muzike sensuale e kisha fjalen per vajzat dhe kercimet.
Kurse shijen e muzikes nuk e vendosim ne, e vendos Amerika.
Thote Amerika qe xhazi dhe hiphopi jane sensuale, themi dhe ne...

Per ta mbyllur... nje tjeter kenge:

Last edited:

Aki

Paint It Black
Ne fakt mua muzika e atij lloji nuk para me pelqen :),me vajzen nuk kam gje :p
Por vetem muzike sensuale nuk ishte ajo ,te pakten per mua :) ose mbase kame une tjt ide te muzikes sensuale.

Po mire njeri e merr nje vizore te mase hapesiren qe ka mes kembeve goca, sa sdi e ti