Se ky hyp ne dy karrigese di pse del dy here hahahaha

Ky asht versioni i borebardhes 'triller'??@broken_smile , para dy ditesh fiks edhe une ika te takoj doktorin qe te me ndihmonte nga ana psikologjike ne lidhje me incidentin me ato dy harpistet. Rruges per tek dhoma e tij - ajo pjesa si lulishte e tij personale - mu shfaq fiks nje dark borebardha. Mezi i bera nje foto me iphonin tim te ri para se te tretej prape ne ajer. Ja:
![]()
Mos ka qene po i njejti tatuazh qe pe edhe ti?
... @abs tregon per 'dark maidens' qe levitojne mbi karrige...
... @Dreamer betohet qe 'dark maiden' ishte abs vete...
Ka qene hene e plote para dy ditesh.
Ku eshte ajo @hermetica ku... i ka dhene prape per te pire Henes me duket!![]()

Kur vjen abs mbushet shtepia me 'love' te mire.
E zonja e shtepise, ka gjithmone te drejte.![]()
Banore te dashur, motoja e kesaj fundjave ne shtepi le te jete per te gjithe:
tropojania, disa jemi akoma ketu ne shtepi, me pushimet copa-copa. Pushime sa me te bukura per ty
Por, ndonjese larg shtepise, ti mos e thyej rregullin e absit per puthjet. Ata ishujt atje larg qe duken atje ku je ti duken shume terheqes. Keshtu qe keep calm, dhe ik vidh ca puthje.![]()

View attachment 4772
Mir dita shpia!!
A keni vape??
Sa t keqinje jeniii sna tregonii ku jeni me pushimeee
Un jam ktuuu
Hmmm
Paci nje fundjave t bukur..
Befsh qefe, e sa ma shume kiss'es 

Sa lezet i jep forumit o @gurax ....ku i gjen ca argumenta e ca fantazie me shpjegu cdo gje ne detaje ,ke vertet stil unik@broken_smile , para dy ditesh fiks edhe une ika te takoj doktorin qe te me ndihmonte nga ana psikologjike ne lidhje me incidentin me ato dy harpistet. Rruges per tek dhoma e tij - ajo pjesa si lulishte e tij personale - mu shfaq fiks nje dark borebardha. Mezi i bera nje foto me iphonin tim te ri para se te tretej prape ne ajer. Ja:
![]()
Mos ka qene po i njejti tatuazh qe pe edhe ti?
... @abs tregon per 'dark maidens' qe levitojne mbi karrige...
... @Dreamer betohet qe 'dark maiden' ishte abs vete...
Ka qene hene e plote para dy ditesh.
Ku eshte ajo @hermetica ku... i ka dhene prape per te pire Henes me duket!![]()

Une atehere isha pa shtepi dhe endacak, banoreve ju erdhi keq per mua dhe me moren ne shtepi si pastrues.