Shtepia Jone

gurax

Pan ignoramus
Let it go. Kemi Johny Walker Black Label sa te duash. Let it go. Po te doni, perdorni hinka ne vend te pipetave per kokteilet. Jane mbrapa tigrit prej pellushi. :D

4634bar3.jpg

katsune

cherry blossom
une po sjell kete, "Fuoco dell'Etna". e kam provuar njehere ne vit te dyte ne gjimnaz kur kemi bere nje eskursion ne vullkanin Etna. mjaftoi nje gllenke e vogel dhe thashe se po vdisja nga djegia ne ate moment :p banoret e zones e pinin rregullisht per t'u ngrohur.

fuoco.png

c'na bere gurax, tani s'me hiqet dot nga mendja kenga Let it go :confused:

katsune

cherry blossom
Dreamer, kam sjelle nga 50 cope ne keto permasa. nuk nevojiten gotat, mbajini keshtu ne xhep si faqore :p pijeni me shume kur te dilni jashte, per te ruajtur organizmin nga hipotermia nga te ftohtit.

mGxoPnTAkxuoBeIzBkfl5-A.jpg

gurax

Pan ignoramus
Po cfare, ka permbajtje piper te kuq kjo Zjermi i Etnas?

CayenneChilePepper.jpg

Mua me tmerroka nga ngjyra ajo.

broken_smile, ate kengen, just let it go. Dhe do shpetosh. :D

katsune

cherry blossom
Po cfare, ka permbajtje piper te kuq kjo Zjermi i Etnas?

CayenneChilePepper.jpg

Mua me tmerroka nga ngjyra ajo.

broken_smile, ate kengen, just let it go. Dhe do shpetosh. :D

nuk e di nese ka permbajtje piper te kuq...nuk me kujtohet... por eshte mbi 70° gradacioni alkolik :eek:

let it gooo...let it gooo... :qaj:

ncuk nuk paska: INGREDIENTI:alcole idrato purissimo, zucchero e aromi naturali, colorato con E 122-124.
vetem color additive... kane zgjedhur ta ngjyrosin te kuq si flaka.

katsune

cherry blossom
ka gjera falas si jo, por gjerat qe jane per t'u falur nuk kerkohen :D ose te pakten jo pa e argumentuar mire kerkesen :p

gurax

Pan ignoramus
Apo s'eshte oborri sot, qe duhet te llamburisi dhe te shkelqeje. Une nje gote/faqore po marr per vete. :D
Dreamer, per cfare te duhen dy.. se do duhet te besh kujdes me te nxehtin e tepert, do na shkrish ndonje mur mbajtes te keshtjelles. Ne qafe pac veten po deshe, une te thashe. :D

broken_smile, he.. iku? :D

Dreamer

Under the Dome
Hahahhaa gurax, sonte vje i ftohte polar thone ndaj thash ta kemi rrezeve nje :D
Spo gjej kte
Sempreverde.jpg

Broken, ma gjej se ti e kishe heren e fundit :D

gurax

Pan ignoramus
Hahahahaha. Sapo mendova: I shkreeeetiii Dreamer cfare do i ndodhe nese gabimisht e fut ate gjene ne zgavren e lepurit te bardhe te egersuar dhe lepuri perfundon ne ate thesin plastik te mbeturinave. Apo s'eshte dhe ftohte. :D

katsune

cherry blossom
ahahaha me kepute shpirtin me kete foton e fundit. me preke telat e shpirtit, ato nen ndikimin e meshires. :p tani jam e bindur, ti Dreamer do marresh 2 shishe. je i kenaqur? :D

po shikoja nje dokumentar mbi psikologjine njerezore nje dite, dhe tregonte se shumica e njerezve ndikohet aq shume nga rregullat dhe konvencionet shoqerore, edhe ne rastet kur keto mund te respektohen me pak per te miren personale por pa i shkaktuar dem te tjereve, saqe preferojne te mos i vene ne diskutim. psh nese jane ne nje hotel dhe teorikisht mund te kene mundesi qe te marrin nje dhome me te mire pa paguar shtesen nese ka plot dhoma te tilla te lira, ose nese ne avion kane prere nje bilete economic por teorikisht mund te ulen ne nje vend ne business class, nese shkojne ne teater dhe duhet te ulen ne vendet e fundit por ka plot vende te para te lira, etj etj...pjesa me e madhe e njerezve nuk kerkojne per me mire sepse nisen nga ideja se kerkesa e tyre nuk do pranohet. por ne te vertete nuk eshte keshtu, sepse nga nje testim i bere ka rezultuar qe me shume se gjysma (ne mos gaboj perqindja ishte afer 70%) e atyre qe kane kerkuar per dicka me teper nga ajo qe i takonte pa e ditur se ekzistonte mundesia qe t'iu jepej ajo qe kerkonte, ka perfituar duke e shprehur kerkesen. pra edhe ti bere mire qe kerkove :p