katsune
cherry blossom
mu duk sikur the shpi surreli
mbilli mbilli se i rregullon ftohti![]()
Pse?

mu duk sikur the shpi surreli
mbilli mbilli se i rregullon ftohti![]()
surreli eshte nje zone periferike ne tirane qe ka ndertuar z kryeminister shtepinPse?c'do te thote surreli?
surreli eshte nje zone periferike ne tirane qe ka ndertuar z kryeminister shtepin![]()
Lum ne per shtepine surrealiste qe kemi
Po mendoj ta perdor kete ambientin e lagesht siper per te ndertuar nje serë te vogel shtepiake, qe te mbjellim perime dhe fruta ekzotikenuk e kam fare idene si behet, por kam shprese se do gjej ndonje video me udhezime edhe te ketij lloji ne YouTube
![]()
Nga studimi i situates, del se duhet te kemi parasysh dy gjera.
- E para eshte qe mikroklimat neper shtepi ndryshojne dhe levizin. Dmth qe do te duhet te ndiqen zonat me reshje kur na duhet reshje, dhe zonat me diell kur na duhet diell. Ato levizin, ne pas tyre.
- E dyta eshte se keto zona perhere jane me permasa te vogla dhe hapesiren e kemi te kufizuar.
Sugjerohen keto zgjidhje, por inkurajoheni te zbuloni edhe te tjera:
![]()
![]()
![]()
Me nje zyre si kjo, do filloj te mendoj me seriozisht per ndryshim ne menyren e jeteses, te behem edhe une doktor dhe t'i kerkoj doktorit te me beje dishepull e te mesoj prej tij.![]()
Nuk behem qeloz per gurin jo,nuk kam arsye
por me vjen qudi,q'ka ky guri qe ne nuk e kemi? i terheq femrat si me ilac![]()
![]()
![]()
xhan xhan Balahk dhe h3o, mos u merzisni
![]()
prit sa ta njohi,edhe andej do ikiFjalet si ilaq i ke. Ja te shpresojme qe te pakten edhe kjo vietnamzja nuk ka ardhur per gurin.![]()
gjera qe ndodhin, i ka jeta edhe keto por kurajo!