Por per te qene gjithperfshires, e leme njeren shaka, te paren, dhe tjetren te vertete, te dyten. 

Ndersa doktorin e kemi shume te matur, te pjekur, dhe te kerkuar. E falenderojme perhere abs-in per kontributin e pacmuar qe i ka dhene shtepise me ane te doktorrit. 

gurax, me duket se doktori lejon qe ta shohe vetem ariu anti-polar. ndoshta ngaqe ariu ka nje mase trupore po aq te madhe sa doktori dhe per kete arsye doktori nuk ka frike te ndihet i diskriminuar nga ai. nuk e di mire gjithsesi, per momentin keto jane vec supozime
ndoshta ulerimat gjate nates jane ato te doktorit nese veren se dikush tjeter eshte duke u futur ne bodrum dhe mund ta zbuloje. po na behet doktori me psikoze, shqetesim narcistik i personalitetit
kam menduar t'i dhurojme kete. duhet bere dicka patjeter.
![]()
t heqi pak barkun doku
qe nuk hek dore prej rehatis
thote: me dasht vedin, asht si fillimi i nje romance t perjetshme
dmth ket ja ka kupju Oscar Wilde n'fakt 
faleminderit
doku para "metamorfozes"
![]()
me smile qe ja ka nxjerr plancin n sheh, asht kshtu 

ky eshte doktorri broken? kur te semurem une,lermeni te vdes,se nuk u besoj doktorave alla bob marleyfaleminderit
doku para "metamorfozes"
![]()

Abs, e vecante fotoja...ngjan si nje statuje. Cfare do te shprehe? Ose me mire, si e shikon ti?
A nuk eshte e bukur kjo kenga? E degjova pak me pare rastesisht ne tv...
per nje moment dashurova shpirtin tand te bukur gjate nigjimit te kenges! Pelqej shume shijen tende ne te gjitha drejtimet 

itesh po me bahet e vetdijshme
nejse

mos e perqafo broken,se i mjafton perqafimi mias..perqofo naj tjeter*Smile, kenga dhe muzika me pelqeu shume shume! me dha ndijimin e dashurise pa kushteper nje moment dashurova shpirtin tand te bukur gjate nigjimit te kenges! Pelqej shume shijen tende ne te gjitha drejtimet
At' foton (po e perdor si avatar), qe rastesisht me doli parasysh kur po shihja "shadow dance" e hodha me dicitur'en = passion si dhe nostalgji per kercimin!
mendova e kisha shkrujt ket, sic pash, paskam dashur ta shkruaj... jam larguar nga pc. ngaqe ose ka ra tel, ose kan ardh robt n'shpi (live)
I kam premtuar vehtes qe te rri sa me pak para pc. Edhe pse ne krahasim me vitet e meparshme, kam ba permiresim
wow dicka ka ndodh qe kam fillu te bahem e permirsueshmeitesh po me bahet e vetdijshme
nejse
![]()
dmth dashuroj shume... njekohesisht! Kaq!
i jam pergjigjur mjaftueshem pyetjes tende?
te perqafoj iher fort!