Shtepia Jone

gurax

Pan ignoramus
... mos e ngri shume zerin.

Wall_roof_modelled_as_a_dragon_%28Yu_Yuan_Gardens,_Shanghai,_China%29.jpg

Po te degjoi qe ke sjelle te tjere, nuk i kemi punet mire. Sidomos po qe se vendos te therrase edhe tjetrin qe eshte diku poshte neper bodrum.
:p

gurax

Pan ignoramus
broken_smile, lere lere, new awakened me tere mend, por histori e gjate per ta shpjeguar sic duhet. Plus qe edhe vete e mbaj mend si neper tym dhe sa me shume kohe kalon aq me te veshtire e kam te kujtoj se cfare ndodh.
Keto endrrat keshtu me raping, ktheji nga te duash e prape te shemtuara ngelin. :/
Pse nuk shkon bej nje vizite tek doktori simpatik i shtepise, ai me floket rasta? Me siguri qe do e gjeje nje zgjidhje. :D

abs, u zhduke gjate tere tetorit dhe tani vjen sa per te uruar nentorin. A ka shume festa ne nentor, meqe ra fjala?

katsune

cherry blossom
gurax, sa per viziten tek doktori simpatik i shtepise mire e ke, por une kam frike se ai mund te mendoje qe une po abuzoj me miresine dhe gadishmerine e tij, ngaqe i bie qe po shkoj tek ai cdo dy jave kohet e fundit. ah mjere kush ka hall thuaj :D kam degjuar se doktori ka filluar te mbledhe kerpudha te ndryshme sepse ka ndermend te shpike nje kure te re me esencen e kerpudhes. po mendoj te ofrohem si vullnetare :p

abs-i engjellore, do vish edhe ti vullnetare me mua? :engjell: kam pershtypjen se do ia kalojme super :re9:

Aki

Paint It Black
*Pro abuzimit :D

gurax i shpikim ne ne shtepi festa te reja cke ti pse kush tha se vetem ato ekzistentet duhet ti festojme :p

abs-i po serdhi me magji do e 'lure'-im pas :p

gurax

Pan ignoramus
Nuk ka pse behesh merak broken_smile, doktori eshte pikerisht per te na ndihmuar ne te gjitheve kur jemi ne nevoje per te. :D
Diete me kerpudha dmth. Shume mire do beje dhe me pelqen qe ka mirekuptim dhe jeni vullnetare per te ndihmuar doktorin. Une vetem do thosha qe nese do ju qelloje te mblidhni kerpudha, te merrni vetem si ato qe kane efekt te percaktuar e jo ndonje nga ato qe ha anen e majte dhe zvogelohesh, por kur ha anen e djathte zmadhohesh. Nuk e di pse perhere me eshte dukur proces shume i lodhshem te mbaj mend se cila ane ben cfare. :p

katsune

cherry blossom
doktori me premtoi qe do jem e para qe ai do vere ne dijeni per kuren e re me te gjitha detajet. do ju tregoj edhe juve kur elaborimi i trajtimit te jete perfunduar :D

Last edited:

gurax

Pan ignoramus
Shume mire!
Doktorit une e di qe nuk para i hyjne ne sy gjera si keto, por kur te ktheheni me rezultate te shkelqyera ne kete studim te nderlikuar dhe ku ju heroikisht jeni ofruar si vullnetare, kam nje dhurate modeste per ju broken_smile dhe Aki, ne shenje falenderimi per vetmohimin e treguar.

Njera keto...

il_340x270.625843075_34ep.jpg

Tjetra kete.

71BTkswaAaL._UY395_.jpg

Jam edhe une mjaft i interesuar per cdo avancim te ketij studimi praktik.
:D

katsune

cherry blossom
doktori hiqet si dikush qe nuk i interesojne keto gjera keshtu? prandaj ka marre pjese ne Kongresin internacional te mikologjise terapeutike ne Tokyo ai :/

mos i besoni shume, sepse e ben per te mos rene shume ne sy se ka frike mos i vjedhin rezultatet :D

gurax, pse po na i tregon perpara dhuratat? rrini pa merak, se une e Aki do dalim shendoshe e mire nga ky studim :p

• Like
Reactions: Aki

gurax

Pan ignoramus
doktori hiqet si dikush qe nuk i interesojne keto gjera keshtu? prandaj ka marre pjese ne Kongresin internacional te mikologjise terapeutike ne Tokyo ai :/

mos i besoni shume, sepse e ben per te mos rene shume ne sy se ka frike mos i vjedhin rezultatet :D

gurax, pse po na i tregon perpara dhuratat? rrini pa merak, se une e Aki do dalim shendoshe e mire nga ky studim :p
E kisha fjalen qe doktori yne nuk eshte se e ka mendjen shume per shperblime pasi ai ate qe ben e ka nga pasioni dhe dashuria per aktivitetin e preparateve per ruajtjen e shendetit. :D
Dhuratat jane kshtu, si sponsorizim moral nga shtepia ne shenje inkurajimi.
Mikologji ne Tokyo... that weird & simultaneoulsy fantastic place! Mmm.. sa me shume kohe kalon aq me krenar ndihem per doktorin tone. :D

Lisa, kimchi chige' ka per sot.

4513226420_7d0fec9eae_z.jpg

:vrapusi:

E nderkohe, sot ke shkallet perpara portes se madhe te oborrit, pashe dike qe mu duk shume i cuditshem. Sec me thoshte, sec me tregonte teknika biznesi dhe marketingu.

We passed upon the stair
We spoke of was and when
Although I wasn't there
He said I was his friend
Which came as a surprise
I spoke into his eyes:
"I thought you died a long
A long long time ago."

E keni pare ndonje here kete tipin me perpara?

abs

nuk e di...
si i kam yllat e mij?
*Smile
*Guri
*Aki
*Lisa
*dhe njeri qe nuk me tregon asnjehere, c'gje te bukur ka perjetuar sot :)

Kiss and hug!