Shtepia Jone

abs

nuk e di...
*Aki, o RREZE dielli. Flmd.
E shijova kissin tand! Nje hug te madh.

*Lisa erdha, ku je?

*Smile, sie e kalove sot?

katsune

cherry blossom
Abs :) mire, qetesi, kam ngrene shume boronica dhe kam pire shume vere :engjell: do ca dhe ti? :)

po ti ca ke bere ndonje gje te bukur?

abs

nuk e di...
*Balahk, ti po vjen rradh n'shpi, dhe kur vjen, te pyes "cfare ke ba ndonje gja te bukur per vehte?" nuk pergjigjesh :oops: kshtu jo:rolleyes:

* Smile, oh sa mire, boronicat jane te shendetshme, me hidh nje foto please, se me duket se i ngaterroj, po dua dhe une :engjell::wub:

Sot paradite isha ne Tai Chi, ndersa pjesa tjeter e dites me shume me shkrim/lexim, me nga nje pause te vogel bisedash ne shtepi apo pak TV. Nje e diele e qete dhe e kendshme :)
Ne shtepine tone ketu do rri afer 15 Min

Last edited:

katsune

cherry blossom
* Smile, oh sa mire, boronicat jane te shendetshme, me hidh nje foto please, se me duket se i ngaterroj, po dua dhe une :engjell::wub:

Sot paradite isha ne Tai Chi, ndersa pjesa tjeter e dites me shume me shkrim/lexim, me nga nje pause te vogel bisedash ne shtepi apo pak TV. Nje e diele e qete dhe e kendshme :)
Ne shtepine tone ketu do rri afer 15 Min

bukur Abs :) po te paramendoj keshtu tani :balanc:

tai-chi.jpg

boronica e fresket eshte keshtu
Boronica.jpg

ndersa mua me sollen nga shqiperia boronica te thata mali (te zones se tropojes) qe behen caj. une i bera caj ne fillim, pastaj u hoqa lengun dhe boronicat i hengra me pak mjalte. jane shume te mira :) pervec faktit qe kane nje permbajtje te larte antioksidantesh.

ja dhe nje foto
3C7AD4FD-A0A6-4A92-82C3-78D2E57809AD_zpsud6uogvc.jpg

miremengjes shtepia :) zgjohuni gjumasha per gjimnastiken e mengjesit :p :skip:

gurax

Pan ignoramus
Fundjave e rremujshme kjo e fundit ketu. Por i paskan rregulluar te tera gjerat perseri ne vend para se te ikin.

Epo meqe jeni lodhur, ja t'ju qeras me nga nje miser.

vllkyt3f3r4sbk17d.f7bfdeeb.jpg

katsune

cherry blossom
Aki, nese te pelqejne macet, mund te te sjell macen time per disa dite derisa te sherohesh. te ben shoqeri, te mban ngrohte, ben ndonje levizje qe te ben per te qeshur nganjehere, te merr me te mira :p

te shkuara :)

Aki

Paint It Black
Mbase do jete nga koha nuk e di po fyti e veshi do me vdesin me duket :(
broken smile macja do te llastohet vete :p, une jam bere vete mave ka dy dite hehe, do grindemi kush ke te llastoje :)

Faleminderit Balahk edhe faleminderit broken smile :)

Balahk

Locus omnem
Aki, nese te pelqejne macet, mund te te sjell macen time per disa dite derisa te sherohesh. te ben shoqeri, te mban ngrohte, ben ndonje levizje qe te ben per te qeshur nganjehere, te merr me te mira :p

te shkuara :)
Ben shpesh keshtu vizitash per semundje macja jote?

Ta prenotoj pa u semure viziten e saj:)

Last edited:

Aki

Paint It Black
Shtepine e ka zene gjumi me sa duket, por une sdo e zgjoj do vazhdoj te kendoj ninulla, deri neser mbrema ne mesnate, pastaj party time :p

ok po ia nisi :p