Shtepia Jone

h3o

Papirus rex
E ke lexuar Kronik ne gur te Kadares qe fliste per nje profesor psikopat qe i bente autopsi maceve te qytetit neper leksionet e tija te biologjis. :p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
me aq pak sa jam interesuar, me jane dukur pothuajse te gjithe libra me tematike shume te kufizuar dhe nuk me kane ngjallur shume kureshtje...
Varet per ke pjese je interesuar ti..Sps te thuash nuk kam lexuar asnje autor shqiptar/e upss eshte dicka 'absurde'!!
Per vete faktin qe letersia shqiptare ka pasur etapa te ndryshme zhvillimi e patjeter jo secilin e ka pasur te suksesshme...

katsune

cherry blossom
Varet per ke pjese je interesuar ti..Sps te thuash nuk kam lexuar asnje autor shqiptar/e upss eshte dicka 'absurde'!!
Per vete faktin qe letersia shqiptare ka pasur etapa te ndryshme zhvillimi e patjeter jo secilin e ka pasur te suksesshme...

nuk i jam futur thelle kerkimeve gjithsesi...por per ato pak libra e autore qe me jane sugjeruar (qe sipas gjykimit kolektiv mbahen per me te miret) e jam interesuar, ato 2-3 faqe qe kam lexuar me jane dukur vec humbje kohe...

i vetmi poet shqiptar qe kam lexuar e lexoj me kenaqesi (disa poezi vetem deri tani) eshte Frederik Rreshpja :)

gurax

Pan ignoramus
Edhe sot eshte feste, e tere kjo jave eshte plot me festa.

673067_1_devils-night_267.jpg

Do te dilni te festoni. Mire beni. Gezuar, gezuar. :djalli:
Dhe ju lutem shume, te gjitheve...
9mYgJAV.png

... beni kujdes, mos harroni te kenaqeni sa me shume. Eshte nje rast i perkryer, i perkryer, te qartesohet se shpirtrat tuaj jane te lindur per te perfunduar ne Ferr!