Shtepia e Labeve.....

mystic1

Primus registratum
Re: Shtepia e Leberve

mystic is back!
Vajza, do punojme ndonje cik, apo ti bejme naften fare. Ende nuk jam merzit dhe nuk ka pse derisa po bej muhabet me vlonjatet.
O ruri, ma nis dhe mua foton, apo druan se nuk performon? Ok, nuk pres te jesh si pretty, she is the one, por nuk dmth se nuk je interesante (te pakten si tip).

ere

Primus registratum

ca pune ore dhe ti..dihet qe ne labet nuk leshojme shume djerse per keto pune...i leshojme tjeter vend dhe ti si ben

mystic1

Primus registratum

uooreeee, po ato leket qe bej me skafin tend ku ti pastroj une! dhe sa per ato djerset e tjera mos ma ki merakun, se ua ve zjarrin nga poshte hahaaa /pf/images/graemlins/grin.gif

mystic1

Primus registratum

kollaj shuhet, jemi te nxehte ne leberit, tipik mesdhetare! e kemi nxehtesine brenda e nuk na shuhet kollaj. me kupton apo jo, se ti ma di hallin mua. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kollaj shuhet, jemi te nxehte ne leberit, tipik mesdhetare! e kemi nxehtesine brenda e nuk na shuhet kollaj. me kupton apo jo, se ti ma di hallin mua. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

ashtu eshte figure...kot nuk e coi detin zoti ne vlore....te shuhej zjarri dmth /pf/images/graemlins/angel.gif

mystic1

Primus registratum

ueueueeee, po vajti njeri ore, nga sheshi i flamurit dhe i tha zotit: Ore lamash, se mos le vloren pa det a t`q, se ta vura flaken... (nga poshte kuptohet, atehere zoti ke qene femer)

ere

Primus registratum

si se kam lexuar biblen une oreeee...!
mire qe e ke lexuar ti mystic te ma thuash mua....

mystic1

Primus registratum

se me kujtove biblen. harruat juve qe diten e tete zoti tha: "Atje te jete Vlora; dhe Vlore u be! Le te kete det ne Vlore; dhe ashtu u be" ....
Diten e 9 eshte marre me ty Pretty: "Le te behet nje vlonjate perfekte; dhe ashtu u be" /pf/images/graemlins/tongue.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me duket se bota u krijua per 7 dite .....
po dita e 8-te??? se mire te 9en u be per prettyn /pf/images/graemlins/laugh.gif

mystic1

Primus registratum

Diten e 10 u mor me mua: "le te behet nje jo vlonjat qe te cmendet per vajzat nga vlora; dhe hopa, nxora koken une" E shikon vajze qe jemi personazhe biblike ne! Ve bast se nuk e dije.

mystic1

Primus registratum

me duket se bota u krijua per 7 dite .....
po dita e 8-te??? se mire te 9en u be per prettyn /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
E ke degjuar "ACDC - Let there be rock"? E pra diten e 8 u krijua rock! /pf/images/graemlins/rockband.gif

mystic1

Primus registratum

Ti ore nuk je vlonjat ti?
vetem dashuria per vlonjatet te sjell ketu ty?

[/ QUOTE ]
Nuk jam vlonjat, jam lab tepelene! Po te shikosh, une kam bere vetem nje postim padashje tek nje teme tjeter dhe jam marre vetem me "Shtepine e Leberve". Me pelqen shume ai popull vital (ne thelb kane me shume vyrtyte sesa te keqija) dhe drejt e thua : "vetem dashuria per vlonjatet te sjell ketu ty" , por jo vetem ajo lloj dashurie!

mystic1

Primus registratum

po qe se do te vihej dashuria ne thelb te shoqerise, ne bote gjerat do te shkonin me ndryshe...