Shtepia e Labeve.....

ere

Primus registratum
Re: Shtepia e Leberve

meqe po flitet per coctail ketu...po shihja ne menu kur isha ne bar dhe aty ish nje coctail qe quhej : sex on the beach....se provova ne fakt po me ka ngel fixim...

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahha...un timin e kisha harru fare,po thuj lujta tok e qiell me gjet nje aparat ne ato momente /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe ato gocat nuk ishin shoqet e mia, ishin ca goca keshtu te rastit...mi shurdhun veshet duke gerthitur si histerike qe skishin pare noj here meshkuj te tille /pf/images/graemlins/lol.gif

(na trego i here receten e "long beach". pija qe me ka zhgenjy eshte "cuba libre" mendoja se do ishte me e mire seç ishte ne fakt )

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
epo nuk mbeti njeri per iso ketej ma gjetet kengen e vitorise apo jo?

[/ QUOTE ]

debora, kur ke qene e pishme per here te fundit ???

Ruri

Primus registratum

ajo e vitorise debora nuk eshte labce por poullore dhe eshte e kolonjes me duket

pink sa inat e kam harru aparatin digital ne vlore te ata te mite nuk e di ne do gjej gje
ej kam ly floket une jam bere si karrote e tera i kam be dhe me fije te verdha

era100

Primus registratum

pink per here te fundit tape smbaj mend me duket se para nja pese vitesh kush dreqin e kujton tani

mystic1

Primus registratum

hahahahahha...un timin e kisha harru fare,po thuj lujta tok e qiell me gjet nje aparat ne ato momente /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe ato gocat nuk ishin shoqet e mia, ishin ca goca keshtu te rastit...mi shurdhun veshet duke gerthitur si histerike qe skishin pare noj here meshkuj te tille /pf/images/graemlins/lol.gif

(na trego i here receten e "long beach". pija qe me ka zhgenjy eshte "cuba libre" mendoja se do ishte me e mire seç ishte ne fakt )

[/ QUOTE ]

pink - ti sikur je mesuar me te tille meshkuj?!!!
Receten nuk e di por eshte nje dinamit me sahat, mund te pish 2-3 (jane me gota mesatare) dhe nuk ke gje, por pasi ke ikur nga pubi dhe ti je e lumtur se sonte nuk pive qe te deheshe, "here comes the pain" ja fillon zvarritja, dhe deshira jote me e madhe dhe e vetme eshte: krevat per te vene koken (dhe asgje me shume). Try it!

mystic1

Primus registratum

ok ja e bera me tel dhe po ta dergoj

[/ QUOTE ]

ma nis dhe mua..

pinkparadise

Forumium maestatis

nejse per pijen do pyes se mos egziston me te njjtin emer ketu.
ishte hera e pare ne fakt qe shihja keshtu spektakli, por nuk impresjonohem kaq lehte (dava muskujsh....)...ndaj nuk bera si histerike.

Ruri

Primus registratum

nuk ta dergoj mystic se ne tel kam dale sh bukur kur e dergova nga tel ne e mail dhe e hapa ngjaja koti fare nuk me pelqevi vetja ime

ere

Primus registratum

mos bej keshtu rurita se ti je si yll....
sa po vonohet 1 foto nga njeri....

ere

Primus registratum

ja po e marr une...
Thelleza qe shkel mbi ves o lere
thelleza qe shkel mbi vese lere moj lere....
lere lere aman amannnnnn..ooooooooo
Me e le laben ne djerse o lere
me e le laben ne djerse o lere moj lere
lere lere aman amannnnn ooooo
Sa te pa deti me vale lere
sa te pa deti me vale lere moj lere
lere lere aman amanaaaaa.ooooooo
Tha sikur te isha djale e lere
tha sikur te isha djale o lere moj lere
lere moj aman amannnnnn ooooooooo
Nuk te lija pa te marre o lere
nuk te lija pa te marr o lere moj lere