Shtepia e Labeve.....

mystic1

Primus registratum
Re: Shtepia e Leberve

red red wine!
Kam pire vere sa jam dendur! Nga njeri pub tek tjetri, kisha dhe nje party te fuqishme, jam kenaqur. Po ti ?

ere

Primus registratum

une te shtunen u damllosa kam pire aq shume sa spo mbaja mend ca po beja..po shyqyr qe isha ne shtepin e 1 kusherire ...e fillova me red wine. pastaj birra. vodka, dhe wiski ne fund....
te djelen ne gjes me dhimbte 1 koke ..o nena ime...tere dite shtrire ne krevat dhe duke vjelle...
iiiiii se ua shpifa tani

mystic1

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une te shtunen u damllosa kam pire aq shume sa spo mbaja mend ca po beja..po shyqyr qe isha ne shtepin e 1 kusherire ...e fillova me red wine. pastaj birra. vodka, dhe wiski ne fund....
te djelen ne gjes me dhimbte 1 koke ..o nena ime...tere dite shtrire ne krevat dhe duke vjelle...
iiiiii se ua shpifa tani

[/ QUOTE ]

iiiiiiiiiiii
rregulli nr.1 i te pirit alkol: Asnjehere mos e perzie!
Mire qe kishe kusheriren afer e nuk kish ndonje kusheri, se pas gjithe atij alkoli...

Ruri

Primus registratum

sa pike dhe ti moj
po un si ka mundesi qe nuk pi dot nuke me terheq
te behem dhe une njehere tape ne jeten time

mystic1

Primus registratum

mystic1, i more fotot???

[/ QUOTE ]

for sure, shume sugjestionuese
ku i ke bere? (dmth shteti)

mystic1

Primus registratum

sa pike dhe ti moj
po un si ka mundesi qe nuk pi dot nuke me terheq
te behem dhe une njehere tape ne jeten time

[/ QUOTE ]

O motra........ si mo nuk ke pire ndonjehere?!!! ik se me hoqe trurin tani.
Obobooooo, nuk je labe me siguri! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ruro ti sduhet te pish ...se ata qe sjan mesu me pi...behen tape me njhere /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu qe ty duhet me te dhene 2 gota edhe te rrish ne shpi ...se me qene jashte na ben ndonje te pa bere /pf/images/graemlins/lol.gif

Ruri

Primus registratum

e pra eee po cte bej une qe sme ngjit ,pastaj mua me mjafton nje red bull dhe ja heq trurin gjithe pubit me energjine time ha ha ha ha

Ruri

Primus registratum

e moj mire le ta bej te paberen se pune e madhe
une edhe mund te pi me pahir ndonjehere po kam hall se me perzihet pastaj dhe do me dal mbremja nga hundet

mystic1

Primus registratum

ke te drejte! e pira "tap", qe shoqerohet me perzierje alkoli, te del prej hundesh, jo ate nate dhe te nesermen, po per tere javen nuk te iken dobesia. Ja pyet pretty se si ndihet....

pinkparadise

Forumium maestatis

pija ime e forte dmth ..eshte vodka + shurup karamel + leng molle, dhe nuk endjen fare alkoli te duket sikur je duke pire leng frutash por kur e mbaron goten uuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh....te bie ne koke, e njejta gje me pina kolada, edhe ajo duket e bute veç kur ta jep ne tru...edhe bohesh me qesh me vete pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti ruri pi vetem koka kola zemra se ka kafeine brenda edhe vetem aq te duhet ty /pf/images/graemlins/lol.gif

ere

Primus registratum

kush mo une?! une pi gjithmon edhe nuk behem tape..po kesaj radhe piva sh fare nuk ndaloja plus edhe e perzieva e bera corap....e fillova me te qeshur edhe e perfundova me kuje....

Ruri

Primus registratum

ehhh coca cola eshte e preferuara ime ndersa kur dal naten red bull dhe amaro dissarono ose ndonje coctail po ajo gjeja me shurup karamel duket interesante pink
pasneser ne darke kemi mbremje po jo jo nuk dua te behem tape se kam hall se me perzihet le qe jam dhe ne timon pastaj une nuk kam nevoje te ngrohem me pije qe te kenaqem ne keto raste jam e ngrohte "ashtu kot ne pergjithesi" si vetvetiu...............

pinkparadise

Forumium maestatis

ruri mos harro aparatin fotografik...se mos noshta ka noj gjo interesante adej nga ato mbremjet e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

mystic1

Primus registratum

u be muhabeti hot ketu! Meqenese po beni muhabet cocktail-esh, provojeni njehere "long beach", nuk duhen me shume se 2 te tille per ta marre me zvarritje, te duket vertet long plazhi. Eshte edhe shume fraskuese (per momentin), une ne vere ate e preferoj shume.

ere

Primus registratum

hem party.....sa qef kam te kercej une...
opo moj kunadheja....sssssssssss

mystic1

Primus registratum

pink - ua kishe bere me hile shoqeve, me vone mund edhe ta perdoresh per presion gjithe ate material fotografik qe ke siguruar.
p.s. aparatin nunk e e paske gje