Shqiptari më i mençur në histori

Xhaferr

Primus registratum
Re: Shqiptari më i mençur në histori

achilles, ma lart shkruve: "qe ka vrare njerez as diskutohet, armiqet vriten," qysh une e shoh aij nuk ka vrar armiq por vetem njerz te zgjuar e intelektuala. njerz qe kan mujt ti bin fundin regjimit tina.
sa i perket zogut, si mundesh ti thuash atij i menqur, kur aij i ka dhan ohrin maqedonasve, si dhe nje pjes malazezve per me i ndihmu me e mposht me force qeverin e nolit, kur dihet mire veprimtaria patriotike e Nolit.

drenica, kush ka qene intelektual aman, abaz kupi, qe s'dinte te shkruante emrin e vet, apo koci xoxe, qe donte te na fuste ne serbi??????? Mesiguri donin ta rrezonin regjimin e tij, dhe te vinin te tyren. s'besoj te kem thene ndonje gje te mire per zogun.

OROSHI

Primus registratum

Achil,na lodhe,persa i perket Kocit te Xoxes,ai ka qene nje krijese e vete Dulles,ashtu sic ka qene Mehmeti i Shehut,Kadriu i Hazbiut,Fiqori i Shehut,Beqiri i Ballukut etj etj,por ne flasim per intelektualet,artistet,shkencetaret dhe njerezit e thjeshte,ndersa per ty Drenica po te them qe mos fol i ndikuar nga propaganda 50 vjecare e E.Hoxhes kur analizon Mbreterin Shqiptare,nuk eshte e vertete qe Zogu i shiti ohrin Serbeve,ku e more kete ti??

Xhaferr

Primus registratum

Achil,na lodhe,persa i perket Kocit te Xoxes,ai ka qene nje krijese e vete Dulles,ashtu sic ka qene Mehmeti i Shehut,Kadriu i Hazbiut,Fiqori i Shehut,Beqiri i Ballukut etj etj,por ne flasim per intelektualet,artistet,shkencetaret dhe njerezit e thjeshte,ndersa per ty Drenica po te them qe mos fol i ndikuar nga propaganda 50 vjecare e E.Hoxhes kur analizon Mbreterin Shqiptare,nuk eshte e vertete qe Zogu i shiti ohrin Serbeve,ku e more kete ti??

krijese te enverit, po e boni perendi kte enver, ato po te ishin krijes te enverit nuk do e kundershtonin. megjithate disa ishin intelektual, Shehu pershembull, mbaroi tek kolegji ushtarak amerikan ne itali, dhe ishte strateg i madh, morri pjes dhe ne luften civile te spanjes. Sa per intelektual dhe shkencetar te tjere shqiperia ska pas, i krijoi enveri, bashk me universitet. Si mundet nje vend te kete shkencetar dhe intelektual kur nuk ka universitet. Te vetmit intelektual qe njifen tashti ishin krijes e enverit, pershembull Ismail Kadare.

Thus_I_spoke...

Primus registratum

Per Taqo Koke-taven e ke fjalen?!
Une them Miza i 5 dyqaneve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

K

kosovare

Guest

Keta Nolat e Ismailat apo Zognat qe thoni ju ishin shume te "bute".Nuk bahet shqiperia duke nejt 3 muj ketu dhe 3 vjt jashte shtetit.
Skenderbeu te kishte jetu me qene ne vitet '40, se kur jetoi ai ishim te destinuar te ishim nen sundimin e turkut,si gjithe ballkani.
Enveri ishte k.arderr.E beri kete popull te donte me shume partine se nenen e vet.Ishim keq per liri dhe flamur,ate na e dha.Na dha lirine por na mori jeten.Na njifte mire ai ne prandaj u soll ashtu.
Ky popull eshte mesu me dajak tha xhaxhi,dhe dajak na dha.
E dinte se ne sjena mesu me demokraci.Demokracia na nxjerr nga mendte,dhe keshtu ndodhi vertet.
Ai qeni qe eshte mesuar te qendroje lidhur nuk duhet zgidh,se turret si i terbuar dhe s'di ca ben.Keshtu jemi dhe ne.
Po ta kishte kthy rroten nga perendimi ne vitet 70,ne do ishim si Italia.
3 milion jemi e marte dreqi,su rregullokemi dot?
Mendoj se do rregullohemi vetem kur te linde nje Enver kapitalist.