Shqiptari më i mençur në histori

alinos

Forumium maestatis
Re: Shqiptari më i mençur në histori

ne gjuhen e popullit quhet terfil me kater flet plako, sjell fat dhe mencuri per te verberit!

Une merzitem sepse e di sesa fallco eshte etiketimi i nje krahine dhe njoh pasojat shkaterruese te kesaj sjellje!

alinos

Forumium maestatis

p.s. Kyci nuk eshte tek te mberthyerit e gozhdes, por tek funksioni i saj i mepasem :wink:

Thus_I_spoke...

Primus registratum

etiketova ndonje krahine une? Jo aspak!!!
sa per funksionimin e gozhdes, pergjate procesit te gozhdimit, mos te dukem gje zdrukthar une, apo kepuce berres.

P.S.:"when the summer's gone
where will we be!!!"

OROSHI

Primus registratum

Shqiptare te zgjuar ka sa te duash(dhe kishte),per mendimin tim Geget dhe Tosket jane shquar per zgjuarsi,gjithashtu Camet,Leberit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xhaferr

Primus registratum

cobenjt(vlaket)sjane shqiptar po aurumun. nuk flasin shqip.

OROSHI

Primus registratum

Pater Gergj Fishta mbetet per mendimin tim nje nga shqiptaret me te zgjuar :thumbsup:

Renea88

Primus registratum

o dull o klysh komunisti i harrove pantallonat me arna ne kohen e Enverit apo kur shkonim me nghit shapkat prej gome apo legenat plastik se nuk kishim te tjera o te vrafte zoti me buke ne goje. Enver qeni na q**nonen e na solli ne kete fare derexheje qe po sillemi neper bote si cifutet ne shkretetire. Po pse or mik e harrove kohen kur per nje llaf goje hajshe 12 vjet burg, kur doktoret me nje gjilpere vaksinojshin 15 vete apo kur ne lokale skish gje tjeter vecse biskota e vodke??????
Ose je nag kosova dhe e do Enverin se nuk e njeh ose je nga shqipria nga soji i tij...ik ne kore te veriut o klluf e mos na ngri nervat.

OROSHI

Primus registratum

Per mendimin tim duhet tja fillojme qe nga koha e Teodor Shkodranit(1210)pa harruar Mbreterit tane Ilire,e keshtu vijne me rradhe Perandoret Romake me origjine Iliro-Dardane. :thumbsup:

lir

Primus registratum

meqenese su la "jo shqiptar" nen flamurin shqiptar pa u permend une them te permend dhe Maocedunin /pf/images/graemlins/wink.gif

Xhaferr

Primus registratum

renea88, harrove dhe nje gabim teper te rendesishem qe beri enveri: shkollimi i kafsheve si puna jote dhe familja jote, i mori nga shpellat dhe pyjet dhe i edukoi, te njejtit njerez qe po e degjenerojn ate vend dit per dit.

105

Primus registratum

o KILE si shume extremist je. Po na dukesh si ai hetuesi me pantallona terital dhe me kaskete ne koke qe i theu hunden Bido Beckes.

Habitem sesi ti pioner i shokut Enver ke tradhtuar atdheun dhe jeton ne nje vend borgjezo revizionist ku njerizit ngordhin per te ngrene.

105

Primus registratum

O KILE

Se harrova apo mos te ka cuar partia me mision per ti bere propagande perendimoreve qe Shqiperia ka qene bahce me lule.
hajt naten e mire dhe kujdes sigurohu qe poshte jastekut te kesh vepren `RReziku anglo-amerikan`` te shokut me fal te xhaxhit Enverit. :smash: :smash: :rockband: :rockband: :rockband: :tipsy:

drenicaku

Primus registratum

achilles, ma lart shkruve: "qe ka vrare njerez as diskutohet, armiqet vriten," qysh une e shoh aij nuk ka vrar armiq por vetem njerz te zgjuar e intelektuala. njerz qe kan mujt ti bin fundin regjimit tina.
sa i perket zogut, si mundesh ti thuash atij i menqur, kur aij i ka dhan ohrin maqedonasve, si dhe nje pjes malazezve per me i ndihmu me e mposht me force qeverin e nolit, kur dihet mire veprimtaria patriotike e Nolit.

Louie

Primus registratum

Drenicaku ka te drejte, Zogu ka shitur troje Shqiptare per interesat e tij politike. Kete e ka pohuar edhe Noli, dhe ne fakt kjo eshte edhe shkaku i permbysjes se qeverise se Nolit dhe Noli e urrente Hoxhen dhe Zogun njesoj. Nuk e kuptoj se perse Shqiptaret kane kaq shume qejf t'i thone derrit daje, me nje fjale, ngaqe iu ka ardhur ne maje te hundes me qeveritaret e sotem, perpiqen te rremojne ne te shkuaren per personazhe qe njihet sa negative kane qene dhe t'i pershkruajne ndryshe. Ne nuk duhet te kemi simpati per dike, thjesht per faktin se Enveri e urrente ate, dhe ne urrejme Enverin. Kjo eshte marrezi.
Persa i perget figurave te medha te Shqiperise, padyshim ka vetem tre; Kastrioti, Noli dhe Kadare. Ka edhe te tjere me origjine Shqiptare qe kane qene te njohur, por nuk kane luftuar e punuar per Shqiperine.