shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

Ooooooooo PPiinnnkkuuuuuuuuuuuuu
Ku je mi goc se me ngeli dushi pa u var /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Hajt ta shajme pak se ashtu vjen ajo pastaj
Gati MLK? /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Ne lufte, per çeshtjen e partise,
gjithmone gatiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Per Partine e qefit e ke fjalen besoj,se per tjeter nuk te vij nga mbrapa une

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nga para edhe mundet por vetem po me desh qefi pra,jo prej partise e /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

gjesi...
comment ca va ?? bien dormi????
putain, j'ose meme pas retourner mon dos ke voila 3 pages a lire, en plus MLK c'est pas facil a dechiffrer (faut kapter son humour qe eshte i jashtem /pf/images/graemlins/laugh.gif ), ata te tjeret vijne e na shajne qe jemi vetem 4, putain ca commenca bien la journée

To57-slt mec, il fé kel tps ne atdhe ??? kes tu raconte de bo??? noj gjo me qesh me na tregu ??? /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Pour une fois que je proposé un truc serieux on m'accuse de faire de l'humour /pf/images/graemlins/smash.gif pas marant du tout ça /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po tu nuk te shkon serjoziteti ore dreq,
ta une tete de komik deja donc voila continu a faire le clown /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tu dit ça car tu m'a vu deguisé en clwon pour les fete, regarde moi en costar 3 pieces et tu vera /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Salut Beau Gosse en costard /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Gosse oui, mais bon c'est le costard pa moi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Salut jeunne charmante femme /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
OK merci por kam ca gjona serioze me te thone une çuno /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Hajde pune te mbare pra se edhe une po te gjemoja andej nga Amerika dhe shqiptaret e saj /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gifpor s'te gjeta a+

[/ QUOTE ]
mos ka ndodhur gje nga ndermarja moj aman /pf/images/graemlins/laugh.gif
po te bej nje cerre neser atehere /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Ti veç me pi kafen na dole sot oas? /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Goce ti mos hyj pa vize ketu se do kesh probleme me doganen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Une jam me pasaporte bluçkë, me hapen dyert gjithandej dhe i them doganes "me shif targen". /pf/images/graemlins/cool.gif

MLK

Primus registratum

Gaboheni rende zoterinj fashiste, u themi ne /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ketu ata qe vijne per tej oqeanit spara i dum fort, se para dy shekujsh, mezi i debuam nga knej per ne tok t're /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Nigjo MLK-je. S'po kerkojm te na doni /pf/images/graemlins/tongue.gif, por deren s'na e mbyllni dot. Mos na boni t'iu bejme bllokade ekonomike me freedom-fries /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ik bej nani-nani tani se ke gjithe diten qe kontribon falas per forumin. Gjume te embel /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ta hap deren une ty mi zemer kur te duash /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif