shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

ç'fare behet ketu /pf/images/graemlins/shrug.gif
ça jane keto muhabete vampiresh
Ti O_A_S gjalle ike prej ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Pse na i tremb kot qingjat e rinj?? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Pas vraiment, car au meme moment j'ai pris des caches antikoçifoz /pf/images/graemlins/laugh.gif Du coup je ne mort pas mais je suis pas "comestible" /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ku shkon dhe gjen koçifozin aman se e kisha fshi si fjale nga fjalori /pf/images/graemlins/grin.gif
Comestible??
Ate e thone te tjeret jo ti,ti merr Pinkun dhe hajde dalengadale
pa ngutje
rruga eshte e gjate dhe e veshtire por me besim ja arrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ore, po me shkoj rruga me shume se nji dit, dmth te me kapi nata me pinkun, spo ma ma, se noten i zgjaten dhomet asaj dreqes ne picko /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ç'fare behet ketu /pf/images/graemlins/shrug.gif
ça jane keto muhabete vampiresh
Ti O_A_S gjalle ike prej ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Pse na i tremb kot qingjat e rinj?? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]
me ne fund te kapa nje here ketu, por c'e do, duhet te iki tani /pf/images/graemlins/frown.gif
s'ka gje, nje here tjeter

te te jap ca nga keto?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ore, po me shkoj rruga me shume se nji dit, dmth te me kapi nata me pinkun, spo ma ma, se noten i zgjaten dhomet asaj dreqes ne picko /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
pse me, ca u bo ajo, grenxe /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ajo po t'i futi i here dhomet, s'e merr mo veten (me te nigjume e kam) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

OK merci por kam ca gjona serioze me te thone une çuno /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Hajde pune te mbare pra se edhe une po te gjemoja andej nga Amerika dhe shqiptaret e saj /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gifpor s'te gjeta a+

MLK

Primus registratum

Bo si i paska çu, keta qekan si banda e ansamblit popullor kur dilshin per 1 majin /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif 5 rrjeshta dhe 5 kollona /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ai qe hudh ate bastunin nolt ne qe e kap si n'cirk ku iku ere? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej po ça jane keto muhabete mo,si thoni kshu jo pickon, jo kafshon,do na haj s'do na haj. Keshtu flisni ju per ne eeeeee. Merreni kete pra qe te dy /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

MLK

Primus registratum

Qeka festa ushtrise sot me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

PO e kemi punen me kuadrata dhe rreshta sot jemi Carré
E njeh Starck ti?

MLK

Primus registratum

Po po e kom pas te mehalla vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Epo mire se ai ben dekoracione d'interieur me shume stil carré Po ti ça po ben /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ah c'est pas mal ça
Tu me montrerait le schema quand tu viens chez moi....Avec Pink bien sur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Alors elle a rien a faire dans la salle d'eau,c'est juste pour le chemin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Si, elle garde ma voiture on bas, il parait que ça brule pas mal ver chez vous ces saloperies de bagnoles /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mais tu sait ou j'habite déééééééjjjjjjaaaaaaaaa!!!!!!!
Ej po ju paskeni spiuna gjithandej mo
Apo ta kam thene vet se jemi letu ktu ne Af me duket
Mos me ngatarro me O_A_S ti mu me? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

O_A_S me tha qe e dite mir rrugen, keshtu qe ma çoj me mappy /pf/images/graemlins/laugh.gif tani veç te mor veglat, po pres pinkun se osht si e allakatme ajo, veç puno mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ne erdhem /pf/images/graemlins/tipsy.gif