shqiptaret ne FRANCE

MLK

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

Jo jo n'krah spo du hiç se po m'dekloncho airbags ti mu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

soni2

Primus registratum

o pink pse nuk pyt si merret patenta???

epo mos ta marresh edhe ne france eshte katastrofe..............

tu prends ton faux permis en albanie tu le ramene a l autoecole tu leur done il font une pfcopie e t il te font le code et 2 heures de conduite et op tu l as ..et si tu ne sais pas vraiment conduire apelle MLK et il te veit des heures de conduite (il habite pa tres loin)..

salut les autres;)moi ke mange souvent petulla mais pas asez de crepes ... je les aimes bien trompe dans l huile.. nejse noi nouvelle a keni ku i keme keta canada frenchat qe thone do you noy ze french biss;)

o MLK ruju se po i deklonshohen airbags asajt e po i dalin jashta pastaj kush ae garage certifie me bo at pune apo e bo ene ate vete ti si specjalist ae je ??
ej a e more infinityn ti?? se pata nje dy new ML 280 cdi 2006 me 20% sconto .....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej po ti qeke fare mo çun si e mesoke gocen ti te bej gjera te parregullta apo te haj ndonje gjobe kot?

soni2

Primus registratum

ho moj dahlia se ashtu i kemi bere te gjithe une kam vozit 5 vjet ne eu me patente fallco ene mo e bukura ishte se ne shqiperi nuk i jepsha makines se skisha

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ej po ti qeke fare mo çun si e mesoke gocen ti te bej gjera te parregullta apo te haj ndonje gjobe kot?

[/ QUOTE ]

Eme mir mo teper se 20 evro ska me mor gjobe ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ti je i guximshem bravo
une s'bej dot gjera te tilla edhe po te isha ne Tirane nuk do ta beja
Po qe kta te detyrojne ta besh keshtu eshte e vertete me gjithe kushtet qe kane vene dhe me gjithe paret qe te marrin mire ti behet se jane plera por prape une nuk do ta beja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum

Ia vleka te vini ta merrini patentat ne Ameriqi ore shoke /pf/images/graemlins/laugh.gif... Gjithesej $40. Provimin teorik e jep me shkrim ne shqip, multiple choice, varianti:
Cfare forme ka shenja STOP?
A. Katrore
B. Ovale
C. 6 kendesh
D. 3 kendesh

Ketu s'ngel njeri pa e marre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

MLK

Primus registratum

Ti rri urte se ke me e honger per trafik patentash ate boj /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une do shkoj ne Amerike vetem me bo patenten dhe po vi te vozis ne Europe me TO57 biles jam gati te bej edhe formula uno /pf/images/graemlins/cool.gif

MLK

Primus registratum

Veç na lajmero kur te vozisesh qe t'ikim me pushime ne tjeret n'Amerike /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo po te kesh ma shume ven rruges per vozen /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Indulgence

Primus registratum

Ti duhet te kontribosh me shume andej nga Gjuhesia... Eshte e domosdoshme te publikohet menyra e zberthimit te fjaleve sipas modelit tend, perndryshe etimologjia do kete humbje te medha... majdafik! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ki c ki me parle,
celui ki me dis ke le permis Légalement est facil a avoir, bbbbbaaaaaaaa kil esseye de le repasser on verra sil va roulé sur un 4 rous ou sur 2 pied,
g passé 2 fois /pf/images/graemlins/laugh.gif et 2 fois recalé /pf/images/graemlins/laugh.gif bien sur je parlé pr le code, pr le permis je me demande se ke ca va donner /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ps; vous etez prié de ne pas aborder ce sujet, c tabou, et ca m'enerve, merci veuillez agreer madame. monsieur mes salutations distinguees)

MLK

Primus registratum

Une e kom me qef te modh gjuhesine, po sa futem jap i menim, keta transferojn temen te erosi! /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe per hir te etikes /pf/images/graemlins/tipsy.gif, nuk futem ma ne tema te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose kur futem, rri veç me pi i kafe /pf/images/graemlins/cool.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aha ti futesh 12 ore veç per nje kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti qeke shqiptar more i uruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Ika une se me shau Pinku nga nona! Natën o Franceze insomniakë! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ku jan ata francezat wannabe ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif humben /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Hupen krejt, kane takime sot me shoqnine /pf/images/graemlins/laugh.gif