shqiptaret ne FRANCE

Rimseb

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

hahahahahha lol pink . Tu sais je crois que tu as raison. Si tu trouve que la tour eiffel n'est pas si belle que ça alors moi aussi je ne suis pas si beau que ça /pf/images/graemlins/smile.gif:) biz

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pink eh oui il y a un début à tout /pf/images/graemlins/smile.gif. Tu vois la tour eifel? eh bah moi je suis le contraire lol /pf/images/graemlins/tongue.gif:p

[/ QUOTE ]

a hu...ti sma men as ça ke thene me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif ti rilexo edhe un po ta perkthej " e ke parsysh kullen eifel??? un jam e kunderta " per mu kjo dmth qe nese kulla eshte e bukur (gje qe pa dyshim eshte) atehere ti je e kunderta....
o la la débutant va ... /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pse behesh e keqe mi goc me gjithe ate zemer te kuqe qe ke ti duhet te ishe me e dashur, e trem çunin qe mos vije me ketu Ku e di ti qe eshte debutant ai? /pf/images/graemlins/wub.gif
Nqse Shiraz eshte bo grup me One man ketu ka tradheti burra /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Rimseb

Primus registratum

pink je me réjouis d'avance de connaître une professionnelle comme toi, mais j'ai l'impression que tu as du mal avec le jeu de mot /pf/images/graemlins/tongue.gif . Dalila donne lui un coup de main stp car je ne veux pas qu'elle perd de son autorité /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Rimseb

Primus registratum

hahahahahah hahahhahaha /pf/images/graemlins/smile.gif:) j'attends de voir ça lol comme ça le vent te portera vers moi et la je me vengerais /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ( c'est le prix à payer ma chère)

MLK

Primus registratum

On met tous des çallme au tour de la bouche, si non on avalera plein de cable /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E Beau Gosse ou elle est ta photo pour voir si t'est vraiment beau,d'abbord? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Elle est proffesionnelle en quoi Pinku s'di gje une ne linchage???? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Mon pseudo c'est Dahlia juste pour mettre les points sur les i /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rimseb

Primus registratum

Dahlia me fal nese e shkruajta gabim emrin tend /pf/images/graemlins/frown.gif . Foton mund te ta tregoj por ketu nuk e vendos dot nese ke ndonje idée thuaje /pf/images/graemlins/smile.gif
U frikesua me duket pink nuk duket me /pf/images/graemlins/tongue.gif:p:p

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pinku nuk frikesohet se eshte goce garipe. Prit se vjen vete. Ndoshta ka shkuar me pi i gote per te qene me cool.
Se mora vesh punen e fotos duhet te ta zgjedhim ne? c'est ça?
Po ma le ne dore mua gjej nje te Robbie Williams ose Indiana Jones. Po vure Indianen nuk do te ndahem me se i kam qejf aventurieret et en plus Beau gosse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po vure Robbin atehere s'do flej me.Do me kesh gjithe diten nga mbrapa neper forum /pf/images/graemlins/grin.gifdhe gjithe naten duke degju muziken tate /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po gomarin tim e ke par ere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rimseb

Primus registratum

lol MLK ...... Dahlia kam frike se nese do me shohesh tu va être dingue de moi après /pf/images/graemlins/smile.gif:) lol. Ku do qe te ta nis foton????

pinkparadise

Forumium maestatis

bon écoute tu m'envois ton adresse msn de suitte je te ADD et tu me montre ta photo /pf/images/graemlins/laugh.gif
vite je suis la encor pour 5 min /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Aaaaa nuk jemi marre vesh me duket. Une e kisha fjalen per avatarin. Ate mund ta zgjedhesh si te duash. Sa per foton do gjejme nje menyre meqe thuke se do na lesh pa men /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Tu me le montre a moi aussi /pf/images/graemlins/laugh.gif