shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

Ik mi ti,goce shi kjo direkt e ne thela. U beme si komet e dhise tani ik tani sikur do dilje /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Ju skeni pse te na i merrni, ne jua lejm vet! /pf/images/graemlins/mad.gif Po pra t'presi çeta sa t'mlidhet fshati, ta bisedoj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

9a te marrim ne ty ti s'te jep gje /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Futu ka dera mrapa ti se mos na shef Kanani /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E ben voila! U bete grup eeee ju te dy /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Rimseb

Primus registratum

Dahlia /pf/images/graemlins/smile.gif:) kemi qene qe prej kohesh grup ne /pf/images/graemlins/smile.gif:).Tu veux nous rejoindre on en a bien besoin de toi /pf/images/graemlins/smile.gif

Rimseb

Primus registratum

pink shif pak tek mesazhet private lol apo tu es partie draguée ? /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pour faire quoi /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Vetem une me ju te dy??????????? /pf/images/graemlins/wub.gif

Rimseb

Primus registratum

hahahahah lolllllllllllllllll Dahlia. per te me pare pra pse per çfare mendoje ti??

MLK

Primus registratum

Lujm petash pra se nuk eshte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif dil tek e tek po ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rimseb

Primus registratum

hahahahahahha lol MLK.Nuk e ke keq jo shif na gjej shkumsin /pf/images/graemlins/tongue.gif:p:p ( Dahlia idem pour toi regarde un peu les messages /pf/images/graemlins/smile.gif )

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Les bonbons il te faut les louer à quelcun ma chère /pf/images/graemlins/goofy.gif.
Ti fol si ta kesh qefin shpirto se të mor vesh una. I vetmi problem o se kur ti llap me t'preme un ka munci t'natarrohem se vij ka i substrat tjetër ne me kultur tjetër /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Megjithate o faji im që vij ktu me u mor me arrogantat/et francezë /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

amon kondre brasbrake ça do me thone??(tregoju ktune se une e di)

salut t le monde

le beau tu est de retour??? (maloku)

bon je m en vais en albanie demain je vous ramene quoi les enfants ???

ce que vous voulais (d habitude c est soit konjak/raki shpije soit cigaretes )) allez je vais dormir 1900 km a faire demain

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vetem une me ju te dy??????????? /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

je suis la moi aussi ou tu m a oublie ??

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Bonne route alors pour demain,na sill pak diell me nje trajse /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

zgjidhe torben pa vrima, se harxhohen rrezet rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dahlia /pf/images/graemlins/wub.gif

soni2

Primus registratum

ah sikur te me ngrohe pak ai dielli i shqiperise (edhe une them si luli i vocerr)sepse u merzita me mjegull bore e lageshti knej nga verilindja e memdheut te dyte !!!

encore heureux que on est chaud de nature /pf/images/graemlins/wink.gif