shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne France

ehe /pf/images/graemlins/laugh.gif pjo pjo, kqyri titullin dreq, eshte sur le web /pf/images/graemlins/laugh.gif

normal qe te pelqeu se edhe ti ashtu mendon...iiiiiiiiiiii.... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

diten po e mbyll, por punen jo /pf/images/graemlins/frown.gif
te morri malli ty nje çik per neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
iku dynjaja te beje nani
njona qe me premtoi te me dashuronte, s'vjen...leje fare /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]
Akoma s'e ke marr vesh ti qe premtimet s'jane bere per t'u mbajtur?

sa paska ec kjo tema /pf/images/graemlins/eek.gif
Pinke, si s'tu lodhen ato gishta xhanem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ilia, he ... /pf/images/graemlins/laugh.gif do me besh nje massazh ke gishtat mqse u lodha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

une nuk thashe t'u lodhen, thjesht u habita me faktin se si s'tu lodhen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Dolores /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
me falni por une i kam me pikatore mesazhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e pra e morem vesh, ben kursime per bojen e shkrimit edhe per pullen e postes kur i dergon /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Pinko, te iku per duresh, po mos ca koke, se une te kam prit qe mbreme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cunat s'ke ci do /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

muve eeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ke prit ti mu /pf/images/graemlins/laugh.gif iiiiiiiiiiiiii skam turp skam, spaskam qene burr i nershem pra /pf/images/graemlins/laugh.gif jastek me qofte...

si non ce soire ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif te chaude ou pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Pinko, te iku per duresh, po mos ca koke, se une te kam prit qe mbreme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cunat s'ke ci do /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
ke harru te heqesh firmen ketu se tek ai forumi tjeter e hoqe... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj qe kur nderrove mendje per cunat /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hihihihi...nderroi mendje qe dje, kur nga zhgenjimi se un nuk erdha, vajti fjeti me nje tjeter, edhe ky tjetri doil bof bof me mire keq se sa mire /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

S'lejohen çiftet te kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif.

O komshijo, mlidhe içcik grun se po t'merr pér kot /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ate firmén e ka ca té keqe ajo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

M'kan ndrru tastjerén ne s'di se ku i ka kjo ato gjojnat qé i vehen e cipér ke koka. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ODISEA

Primus registratum

ate po mundohem po rreshqet shpejt ajo /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti fle rehat se ajo e jotja s'futet ketu dhe e ka kollaj t'i duroje tundimit /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shyqyr thuj se edhe ajo do m'duhesh mu, t'plaste sherri se kujt ja varen mo shum ke forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ke nevoj per nim se si me ja mledh grus? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Guest

Shyqyr thuj se edhe ajo do m'duhesh mu, t'plaste sherri se kujt ja varen mo shum ke forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Po pra, te prisnim floket ne pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Guest

Une i kam pike te dobet floket, po per ty do i sakrifikoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

S´ka perfekt ne kete bote Pinku.
Lejohet pak shtremet /pf/images/graemlins/laugh.gif