shqiptaret ne FRANCE

Guest
Re: shqiptaret ne France

Fillun me rrejt icik Francezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ketej kane fillu pregatitjet roncem te Kampionatit Boteror...
i kan fut mik dhe diellit keta, e kane drejtu komplet ktej (si puna e saçit)
Frances i kemi lene shirat...si melankolike qe jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Holaaaa Blend dhe Shiro

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej do vi une te shikoj ndeshje ose ne Franfurt ose ne Shtutgart /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shikon qe nuk jam ne France? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Franca ka lluksin mij, pjesa tjeter osht fshat, po ça te bojm, ju lejm nonji kock te vogel ne juve..

Guest

E shikoj Dahli, kur te shkosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mlk, po lezeti me lepi kockat eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej ça do me thene kjo "kur te shkosh" jo vetem qe do shkoj po do marr edhe njonin qe vjen ne AF /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Dolores

Primus registratum

une do marr Kondren /pf/images/graemlins/wub.gif .........Kondra hajt se ndryshova mendje i miss u /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Vetem po shkove ne Hene cuditem /pf/images/graemlins/wink.gif
Asgjo s´do me thon ...po s´kisha ca me thon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une do shof cerekfinalen...per finale s´mundem me gjet Bileta

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ka bileta ka
doni tju jap sitin?

[/ QUOTE ]

S´ka me MLK, megjithate pa he njehere ca siti ke ti...se po me cudit

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

edhe une per ato po flas se per finalen do jete veshtire. Por me kujtohet qe ne France shiteshin bileta ne te zeze sa te dush dhe mund te gjeje para çdo ndeshje. Nje gje, eshte shume qef sepse eshte nje ambient festiv gjithandej. Franca e sotme nuk eshte me ajo e vitit '98.Dommage!!!!

Guest

Dole, po qajme halle te mdhoja (ato te futbollit) /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Mlk, po dhe une sitin e Fifas kam, po s´ka me... /pf/images/graemlins/shrug.gif jane mbaruar.

Dolores

Primus registratum

...mua me mbaroi hockey keshtu qe s kam me emocione remaining /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Guest

Dolke, sa te bukur e ke nishonin mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une do marr Kondren /pf/images/graemlins/wub.gif .........Kondra hajt se ndryshova mendje i miss u /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

M'raft i pik muve që paskom hik kur s'duhet.

Ishalla s'po ndrro prap menie ti deri nesër /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Bonne nuit les galois.

Bonne nuit mes chères /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

gjesi knej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Définitions de femme sur le Web :

- Personne de sexe féminin. Autrefois la femme servait à transporter de l'eau au moyen d'énormes cruches qu'elle tenait gracieusement en équilibre sur sa tête en ondoyant harmonieusement les hanches. Depuis l'invention des robinets, son statut est sérieusement remis en cause

ou

Ensemble de courbes qui participent à l'érection de droites

ça jan keto mor jahu /pf/images/graemlins/laugh.gif un rrefuzoj, denoj dhe biles biles kundershtoj keto thenje mizogjine /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ma jep pak emrin e ketij poetit pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif se qeka burr me men /pf/images/graemlins/laugh.gif e po du me ja ble i liber mo /pf/images/graemlins/laugh.gif