Re: shqiptaret ne FRANCE
Moj Dolke po ku je mi se u bo kohe /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Mirmbrema grupi Franca (na bashkoi: zhytem s'dal mo) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
shresoj qe TO57 te jete me pak sentimental sonte se po me prek vertete ne telin me te dobet qe kam /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Pink!!! Je zhduk, patjeter se po te meresh me gjithe keta djema ne te njejten kohe, si do te ngelet kohe per mu!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Kondre shume te akuzojne ty.....Edhe shume puthje shoh lart e poshte neper AF i lesho gjithandej pa pblm.... /pf/images/graemlins/devil.gifMe siguri duhet ti kesh te embla
OWU.... vdes per ty /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ti me shkrin, ec te mesosh ndonje fjale frengjisht aman /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
MLK, ti ke ven te veçante pranej te lej per n'fun dhe mos me thuj "jo jo se ...." ok?? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ej se i bona si mesazhe lamtumire une keto, po mos kini frike se nuk po iki jo,ketu me keni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif