shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne FRANCE

Dali, gjojjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa e kisa per ty, se ke fillu me shkrujt nga armiku

Gjyshi, ti mos u ndi, se ta fundosem ishullin me gjith plaken /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ueeeeeee, eveniment. M'njeli gjella po bo se erdhi nji e humbur knej.

Pinqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif , na thave syt e buzët moj.

GJYSHI

Gjyshi

Armiku he?

Ishalla ju pushto gjermani prap dhe nuk futna fare ne do ju lejme vetem me djath e shampanje me vdek

pinkparadise

Forumium maestatis

Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif ...ja kshu ma merr kalan nga mren ti mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

O gjyshi, po ku ta gjejme me vdek ne mes shampanjes per bur i dheut...ajo so vdekje, eshte ekstaze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ...por ju anglikanet vazhdoni te mos kapiskoni gjo nga jeta....dh mqse ra fjala do ju a fusim ne futboll /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

GJYSHI

Gjyshi

Mire mire ne nuk kapiskojme gje nga jeta,po ju lejme francezet qe kapiskoni me hudhra/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
E sa per futboll ne nuk rrifemi ne fushe e nuk gjuajme kundershtaret me koke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Juve t'gjuni me llastiqe.

Qeke çu prej gjumit mre? Eh pleqnia, fillo fle me pulat e çohesh me gjelat.

Ika un me flejt tashti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif.

Gjysho, futi i xhiro ka Lymi me llogarin time.

P.S. Pinko, na ca /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif që të m'zej gjumi rehat.

GJYSHI

Gjyshi

Noten Kondre se una jom zgju qy ne 5 te mjesit si lugat/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ty te kena vone roje kufitare pra mooooo e tham i here, biles tani do te rrisim rrogen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

bonsoir les enfants il est ou mon cheri d'amour?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e shumta ti vetem me llastik di me gjujt... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

salut les amies... kam pare ca endrra te bukura...a thu ka lidhje me ardhjen e pranveres? Pink ti ishe ne endrren time...per kete e meriton nje te puthme... me llap patjeter... Kondre ti ishe tu na bo nje masazh...me vajra te nxehte...çuditerisht ishe indian...e vertete? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif e kam fjalen ishe me duar te zeza e me shpatulla te zhveshura e me muskuj persembari...ti keshtu je dhe ne te vertete apo jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

bohhh j'arrete de deconner...a plus bisous a tout le monde...

PS Gjysho na bo i çaj? une du Green tea...e Pinku do nje me lulet e shtrydhes... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

GJYSHI

Gjyshi

Dy goca te reja ne vend qe ta boni ju cajin doni qe ta boje Gjyshi turp turp harom.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

studenti100

Forumium praecox

Kisha nje goce qe me mesonte frengjisht ne shkolle, e mora kot sa per tu rehatuar se me cmenden ato klasat e veshtira, ma nxorren trurin. Francezkat jane paksa interesante, vajze e re ishte ne te 20-tat (rreth 25, nuk na i tregoi edhe pse e pyetem), se ca kishte ardhur per te mesuar nje simester dhe po jepte mesim frengjisht. Tha se s'e linte njeri pa e ngacmuar nga cunat ... Ama kishte bredhur gjithe evropen tha sa edhe disa here kishte ngelur pa leke dhe lypte udhetim nga kaluesit me vetura. Jane shume te zakonshme keto ne France te udhetosh keshtu? Ndonese, tip interesante ishte.

pinkparadise

Forumium maestatis

...o gjyshi, ku e di ti qe jemi goca te reja i here? une jam me plak se ty o lla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Studenti, skan shume brire ne ball ne fakt francezet...sa per autostop behet behet ndonjehere edhe thjesht per aventure kot, por mbi te gjitha nga cunat.

po deshe naj info tjeter, pyt gjyshin se e kena te derguarin ton specjal ne france /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

GJYSHI

Gjyshi

O goce apo qe qenke me e vjeter se une po te them stergjyshe me bone dhe barbon me bone, gjyshi ka makinen me 4 goma e ka te vjen inat?

pinkparadise

Forumium maestatis

sa mir...ti kam zili 4 gomat e ngjitme me beshtyme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

o mush tema gjith azilanta,kta franezat e ktushem se nga kan hum, i zot e di.........

Kondrapedali

Kondrapedali

Les québécois sont allérgiques aux anglais.

U shpjegova qart? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Pinqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif ---> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

xhyshi, ça bohet? mire ça bohet?