shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: sot ka diell

ku kishte ra damllaja? ktu eeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ....jo vetem damllaja po he /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Gjesiiiiiii /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
kelkun a passé une nuit torride? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .....

ALTIN

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

<span style="color: #FFCC33">Ka filluar ndonje plazhin ketej </span> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

ladouce2005

Primus registratum

Keta kane perfituar nga ngrohja e planetit dhe jane zhveshur qe ne Mars Altin
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

ALTIN

Primus registratum

Shiraz ju ka rene dielli me kohe e ke fjalen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

U ka rene dielli aq keq sa nuk gjejne dot rrugen per tek kjo teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

ALTIN

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Lajmerojme komisariatin e policise nr.1.2.3.4 kush te gjej Franceze Shqiptare ti dorezoj tek tema per Shqiptaret e Frances /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Jane te gjithe pa dokumenta me sa shof...se e kam lajmeru policine ka kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

ALTIN

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif qenkan mcef /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo me nuk jam mçef...ja ku me ke balle per balle...ec po ta mbajti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po mi...vallen e shpatave... te pelqen? Po vetem se une nuk kam shpate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

ladouce2005

Primus registratum

bozhur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ALTIN

Primus registratum

Dahlia e keni filluar plazhin ju Francezet andej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...na e ngecet ne fyt edhe kete te shkrete buk....

altino, shume pytje bo ti mo lla.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif ...dahlia ka kohe qe ben plazh me bikini ke ballkoni me govaten me uj afer duke bere pllaq plluq (petit canard jaune included /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )

nejse tung i here /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif