shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: i shajt kush nderron titullin....

eeeee Mozi po ti lexon diagonal me duket eeeee? /pf/images/graemlins/grin.gif

thuj lalit se jam ketu...ça do te perkthej...ja me ca fjale...MLK eshte gjujts i keq por njekohesisht shume i embel...( e kam nga eksperienca /pf/images/graemlins/grin.gif ) edhe pse do vije dhe do beje sikur nuk me njeh /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif...

Pinku po thoshte qepare...qe ne jemi midis te rriturish...dhe mund te sillemi si te tille... /pf/images/graemlins/grin.gif...nderkohe...MLK nuk ja ma [ndaluar]...megjithese ato qe shkruan jane shume provokuese...por duhet te dish nje gje... sa me e re te jesh aq me terheqese behesh per te...e pe ate gocen te jutubi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif veçse bythe kishte...nese je e tille...MLK te pret krahe hap dhe te jep edhe msn biles... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS I dashur MLK mos u merzit me balten qe kam hedh mbi ty...ishte thjesht per humor...me mire te rri ketu para AF sesa te shkepem duke ngrene çokollatat e pashkeve...(ej kete mos e lexoni, ose beni sikur se keni lexuar /pf/images/graemlins/grin.gif)

MLK

Primus registratum

More, po dhe qe ju kam ngjitur diabetin do me akuzoni tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

aaaaaaaaa hahahahahahaah tu est laaaaaaaaa /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
une s'kam diabet... s'te akuzoj per asgje....

mozaiku

Primus registratum

Flm Dahlia... i pari rob ne france qe ben i gjo te sjellshme /pf/images/graemlins/laugh.gif ( me mua... /pf/images/graemlins/tongue.gif)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kam i pytje dhe une...a ti je te kjo resmja a? /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Qeka plot sot ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ec bojme nje dore peskatsh /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam i pytje dhe une...a ti je te kjo resmja a? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Jo po me ngjan qamet dreqi... /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Po s'lujtet peskatsh frengjisht, mund te luaj edhe une me ju te dy... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pranoni?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

varet si vje ne neshje ti, me penebreke apo .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ah dmth qenke ti /pf/images/graemlins/grin.gif po jep lajmet e AF? /pf/images/graemlins/grin.gif

me strip e kalu stripit or Tunxh...ç'paske qene per bari qe i bi fyellit me nje brime ore aman... /pf/images/graemlins/grin.gif

ej ai qe humb ben strip? apo ai qe fiton?

MLK

Primus registratum

berger oui c'est vrais, mais il fait que je trouve une chienne pour gardé la kope

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif je sais pas...au bois de boulogne y en a plain /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

MLK

Primus registratum

Non la c'est la kopé chérie /pf/images/graemlins/laugh.gif tu confond tout, comme d'hab d'ailleur /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahaah uuu sa po qesh...sidomos ajo "kopé" me pelqen shume si fjale...hahahahaha...ej e di si me dukeni ju te dy? si nje çift i vjeter qe s'kane ça te bejne me dhe zihen gjithe kohen... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ueeee sa kom qesh...

MLK

Primus registratum

Po ça çifti mij, beht çift me te virgjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehhhhh behet behet...se eshte e mire ajo ftyra... /pf/images/graemlins/grin.gif

ej do me thoni noj fjale te mire apo t'iki une?

pinkparadise

Forumium maestatis

ftyra te falenderon, edhe te thot befsh qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti perversi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif merru me mozambikun se kerkon msus frengjishte specjal /pf/images/graemlins/laugh.gif